Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Kasım 2014, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal olarak güçlü olacağınız bir gündesiniz. Sevdiğiniz insanı bazı konularda yola getirdiğinize inanıyorsunuz. İlişkinizde kontrolü elinizde bulundurmak hoşunuza gidiyor fakat fazla da sıkıntıya gelemiyorsunuz.

Meslek yaşantınızda oldukça aktif olmak ve gözönünde bulunmak isteyebileceğiniz bir gündesiniz. İşlerinizi tamamlamak için gösterdiğiniz çaba amirleriniz tarafından takdirle karşılanıyor.

Paranızı akıllıca kullanmayı iyi biliyorsunuz. Bugün yatırımlarınızdan beklemediğiniz miktarda kazanç sağlayabilirsiniz. Bu kazancınız ile büyük harcamlar yapmayı planlayabilirsiniz.

Küçük davranışlardan büyük neticeler çıkarmadan önce bekleyin ki gereksiz üzüntüler yaşamayın. Sırt ve omuz ağrılarına dikkat edin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sakin ve rahat bir gün sizi bekliyor. Gününüz yaptığınız bütün planlara uygun geçecek. Çevrenizdeki insanları isteğiniz doğrultusunda yönlendireceksiniz. Bazı ufak harcamalar yapacaksınız. Karşı cins ile ilgili takıntılarınız olmadığı için duygusal yaralanmalar yaşamayacaksınız. Olaylara ve kişilere gülüp geçeceksiniz.

14 Kasım 2014, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar Cuma günümüz, saat 05:05 Güneş-Jüpiter görünümüyle başlayacak. Sosyal ilişkilerimizdeki paylaşımların özünde yatan asıl arzumuzu keşfetmeliyiz. Biz insanlarla belli getiriler elde edelim diye mi birlikteyiz yoksa gerçekten samimi miyiz? Bu çok önemli. Çünkü öyle bir dünyada yaşıyoruz ki bizi çıkar elde etmeye, birileri üzerinde baskın olmaya,hatta bazen gergin davranmaya çağırıyor sanki. Çünkü kim dost kim düşman bilemiyor insan. İşte biz de bugün kendimizle ve dış dışarısıyla yüzleşeceğiz. Kibirli davranmadan, egomuzun esiri olmadan bunu yaparsak rahatlayacağız, yüklerimizden kurtulacağız. Aslan-Akrep burçları arasında oluşacak sondördün, saat 17:15 de  gerçekleşecek. Maddi ve manevi konularda yaşanan  belirsizlikler canınızı sıkıyor olabilir. Bir an önce bunlara çözüm bulmak için güçlü birine ihtiyaç duyabilir veya isteklerinizi partnerinize kabul ettirmeye çalışabilirsiniz. Ancak bu noktada sınırınızı iyi belirlemelisiniz. Yoksa aranızda sorunlar oluşabilir. Evet bu aralar kimileriniz özel ilişkiniz bazılarınız çocuklarınız veya ileriye yönelik hedefleriniz konusunda zorlanmaktasınız. Fakat bütün bunların geleceğiniz adına önemli olduğunu biliniz. O yüzden mücadelenizde yılgınlık göstermeyiniz. Etrafınızdaki insanları şöyle bir gözden geçirin. Dikkat ederseniz, herkesin bir sıkıntısı var. Peki çaresiz misiniz? Tabi ki hayır. Aslında burada yapılması gereken, amaçlarınızın farkında olmaktır. Sabırlı davranırsanız, engelleri güce dönüştürebilirsiniz. Bırakın etrafınızdaki insanlar sizin için ne düşünüyorlarsa düşünsünler. Siz asla pes etmeyiniz. Eğer doğru yolda iseniz, kimsenin hakkını yemiyorsanız, sadece kendi yaşamınız için çaba sarfediyorsanız, o zaman tedirgin olmanıza gerek yoktur. Sondördün zamanları her sene buna benzer bir iki gün bu türden durumlara yol açar. Önemli olan neyi işaret ettiğini anlamamız ve ona göre günü tedbirli geçirmemizdir. Huzur en kıymetli hazinemiz. Dilerim ki, hepimiz için huzurlara vesile bir gün olsun. Kalben sevgilerimle,

14 Kasım 2014, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Karşılıklı ilişki içinde olduğunuz kişilerin olumlu etkilerini üzerinizde hissedeceksiniz. Mars burcunuzda ilerliyor. Duygusal ilişkilerinizde kazançlarınızı düşünerek hareket edecek ve özel zevkleriniz için para harcamak zorunda kalacaksınız. Şansınızı istediğiniz gibi kullanabileceğiniz bir gün.

14 Kasım 2014, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kesici ve yanıcı eşya ve maddelerden uzak durun, ani tepkiler vermeye çalışın. Bazı konularda, başkalarının onayı ya da izni gerekiyorsa başına buyruk davranmak sıkıntı yaratabilir. Yapmak istedikleriniz ya da niyetleriniz konusunda açık davranmamanız ilişkilerde sorun yaratabilir. Yeni bir projenizin önü açık görünüyor, ama yaşam tarzınızda değişikliğe neden olabilir. Tüm burçlar için gün geneli: Mars ve Uranüs arasındaki sert açı, gerilimi, saldırganlaştırıcı, öfkeyi tetikleyen ortamları, asi tavırları olan veya meydan okuyan kişileri ya da grupları iyice ortaya çıkartabilir. Ani gelişmeler, beklenmedik olaylar, ortaya çıkan bilgi ve haberler veya ilişkilerde ani parlamalara bağlı gerginlikler ya da kopuşlar da gündemde olabilir. Patlamaya hazır ve kontrolü zor bir enerjiyle karşı karşıyayız(8 Ekim, 2 ve 6 Kasım tarihli yazılarımda bugünlerde kendini gösterebilecek ülkemiz ve dünya genelini kapsayan olasılıkları daha net görebilirsiniz). Geri dönüşü olmayan hatalara veya yanlışlıklar yapmaya açık birkaç gün. Ortaya çıkan bilgiler, ele geçen haberler, ufak tefek kazalar gündemimizde olabilir. Anahtarı evde unutursanız sorun yok, ama doğalgazı açık unutup, eve de sigarayla girerseniz Allah korusun! Ya da paraları yanlış hesaba transfer etmek, bilgisayarın kamerasını ya da yöneticilerinizle konuşup telefonu açık unutmak v.b aman aman! Özellikle bugünlerde, yasak olmasına rağmen düğünlerde havaya ateş eden arkadaşların yakınında bulunmamakta, yanıcı, kesici ve patlayıcı maddelerle ilişkilerde güvenliği ön plana almakta fayda var. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

14 Kasım 2014, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Finans konularında yenilenme ve kendini aşma temaları öne çıkıyor. Girişimleriniz ve hedeflerinizle ilgili değişiklikler yapabilirsiniz. Daha güçlü bir finansal yapı kurmanızı sağlayacak görüşmeleriniz olabilir. Ortak paralarınız ve yatırımlarınıza dair hareketlilik gözüküyor. Mali konularda uzman kişilerden tavsiye alabilirsiniz.

14 Kasım 2014, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

SABRINIZIN tükendiğini hissedip haksızlığa uğradığınızı düşündüğünüz her konuda isyan edip ortalığı karıştırabilirsiniz. Sakin olun.

14 Kasım 2014, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İşinizle ilgili bir meselede takdir hakkınızı kullandınız diye biraz endişelisiniz. Amirlerinize olayları zamanında açık açık anlattınız; ama onlar konuyla pek ilgilenmedi ve siz de inisiyatifinizi kullanmak zorunda kaldınız. Ya netice kötü olursa... Aslında kabahat sizde değil, biliyorsunuz. Bu gerçeğe göre hakkınızı savunursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatınızda ortaya çıkan olumsuzluklar yeterince önem verdiğiniz taktirde yoluna girecek. Maddi açıdan pek parlak bir dönem değil. Aileniz ve yakın dostlarınızla çıkacağınız seyahat stresinizi atmanızı sağlayacak. Duygusal açıdan istikrarlı bir dönem.

14 Kasım 2014, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
21° 11' 38" R
Ay
Yengeç
03° 39' 38" R
Merkür
Koç
25° 04' 02"
Venüs
Boğa
14° 41' 22"
Mars
Koç
08° 15' 57"
Jüpiter
Boğa
26° 33' 60"
Satürn
Balık
17° 29' 06"
Uranüs
Boğa
22° 59' 20"
Neptün
Balık
29° 13' 19"
Plüton
Kova
02° 05' 11"
Chiron
Koç
21° 16' 04"
Lilith
Başak
24° 34' 14"
True Node
Koç
15° 04' 41"
Son Güncelleme : 11/05/2024 12:46

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>