Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Ağustos 2017, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Beraberliğinizde her gün bir yenisi başlayan sorunlar ikinizi de endişelendiriyor. Karşılıklı suçlamalarınız hiç bir şeyi çözmüyor. İki tarafında suçlamaları biraz kendilerine yöneltmeleri gerekecek.

Busizi yeniledi. Bunun farkındasınız. Bir sürü konuda ufkunuz genişledi. Harika insanlar tanıdınız. Mesleki ve sosyal açıdan bir define sandığı açmış gibisiniz. Bu ortamdan yararlanmayı bileceksiniz.

Parasızlık çekmiyor sayılırsınız. İşyerinizde bir problem yaratmayacak şekilde, ilave ikinci birteklifi alacaksınız. Bu teklifi iyi değerlendirebilirseniz çalışma hayatındaki becerilerinizle kazancınızı ikiye katlayacaksınız.

Çevrenizde bir sağlık sorunu ortaya çıkabilir. Soğukkanlılığınız bir yakınınızı çok rahatlatacak. Ama sorun üzüntü vermeye devam edecek gibi görünüyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün ilişkilerinizde güçlü, mücadeleci, ısrarcı bir tutum içinde olabilirsiniz. Farkında olmasanız da karşınızdaki kişi sizden zayıfsa üzerine daha fazla gidebilirsiniz. Kontrollü davrandığınızdan emin olun.

15 Ağustos 2017, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar saat 04:15 itibariyle Boğa burç fazında oluşacak Sondördün etkisi altında yarınlarımızdan emin olmak isteriz . Güvenilir kişilerle temasta bulunmak, sağlam adımlar atarak hayatımızı kurmaktan yanayız. Aşk hayatımızı, ortaklık ilişkimizi, eşimizin mali durumunu, partnerimizle aramızda olanları, çocuklarımızla ilgili meseleleri gözden geçirebiliriz. Borç-Alacak konuları üzerinde durabiliriz. Parasal sorunumuz varsa, bunu nasıl giderebileceğimiz yönünde düşünürüz. Destek bekleriz. Ancak bu desteğin bize pahalıyla mal olmasını hiç istemeyiz. Saat 04:15-17:06 arasında boşlukta ilerleyecek Ay etkisinde, ilişkinizle ilgili konularda sorumluluklar, ortak olarak halledilmesi gereken işlerde birbirinize destek çıkmanız gerekir. Parasal konularda alacaklar verecekler tanzim edilebilir. Saat 14:17 Venüs-Pluto karşıtlığı, kendimize çok fazla yüklenmeden, umutsuzluğa düşmeden güven duygumuzu yüreğimizde bir çiçek gibi büyütmemiz gerekiyor. İlişkimizle alakalı konularda tavırlarımız sertleşebilir. Bir yandan karşımızdaki kişinin değerlerine, inandıklarına saldırmaya çalışırken diğer yandan yaptığımızın yanlışı farkedebiliriz. Özür dilemek mi? Bu oldukça zor ancak içimizden yüzlerce kez bunu isteyebiliriz. Onu bizim gibi düşünmeye zorlarken yaptığımız haksızlığın farkına varamayabiliriz. Affet dersek taviz verdiğimizi düşünebiliriz. O zaman gelin köprüleri yıkmadan önce bir gün, bu köprüye ihtiyacımız olacağını bilerek hareket edelim. Saat 17:06 itibariyle İkizler burcunda ilerleyecek Ay, becerilerimizihayatında veya günlük yaşantımızda gösterme arzumuzu işaret edecek. Sözgelimi bir yeteneğinizi geliştirme ve bundan kazanç elde etmek isteyeceksiniz.

15 Ağustos 2017, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Mesafeli tavırların etrafındakilerin kendilerini kötü hissetmesine sebep oluyor. Duygusal açıdan zayıf olabilirsin.

15 Ağustos 2017, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yeni fikirlerinizprojelerinizin vazgeçilmezi olurken kariyerinize de yeni ivmeler getirecektir.

15 Ağustos 2017, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde kendinizi daha yaratıcı hissedebilirsiniz. Çocuklarınızla birlikte programlar yapabilirsiniz. Zevk aldığınız şeyler için alışverişe çıkabilirsiniz. Gün içinde sorumluluklarınız artabilir. Çalışma ortamınızdaki olaylar gündeminizi etkileyebilir. Başarılı olmak için mücadele vermeniz gerekebilir. Yorucu koşullar söz konusu.

15 Ağustos 2017, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sizi rahatsız eden detaylara artık daha az önem vereceksiniz. Olayların gelişimi de zaten bu detayların fazla belirleyici olmadığını gösterecek. İyimserliğinizi koruyun.

15 Ağustos 2017, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İsteklerinizin yarattığı gerilim devam ediyor. Ancak, daha serinkanlı ve sabırlı olmayı başarabilirsiniz. Karmaşık ve kararsız duygulardan uzaklaşmaya çalışın. Yeni kararlar almak için pek uygun bir dönemde değilsiniz. Yeni yatırımlarda bulunmayı isteyebilir, bunun için harekete geçebilirsiniz.

15 Ağustos 2017, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevdiğinizi kendinize göre yönlendirebilir, ilişkinizi bir güç gösterisine çevirebilirsiniz. Duygularınız yoğun olacağından karşı tarafı çok fazla örselemeyin.

15 Ağustos 2017, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Partnerinizin şefkatli yaklaşımına baskıcı tutumla yanıt vermeyin. Taktığınız maskeyle bugün herkesi korkutup, ürkütebilirsiniz. Yapacağınız ikili görüşmelerde konuya hakimiyetinizle karşınızdakileri kolayca etkilersiniz. Fakat yine de yatırımlarınız için bugün nihai karar almayın. Takıntılı davranışlardan ve insanlardan kaçının. Enerjinizi emmesinler.

15 Ağustos 2017, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün evinizle ilgileneceksiniz. Evle ilgili değişiklik yapmanın zamanı geldi. Yaratma gücünüz sayesinde işte büyük başarı elde edebilirsiniz. Size güçlü biri destek olabilir. Para konusuna diyecek yok. Bolluk sürüyor. Sevdiğinizle aranızda ailevi sorunlar olabilir.

15 Ağustos 2017, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 36' 35" R
Ay
Oğlak
13° 55' 37"
Merkür
Koç
16° 36' 13"
Venüs
Koç
29° 57' 53"
Mars
Balık
29° 04' 39"
Jüpiter
Boğa
23° 45' 41"
Satürn
Balık
16° 30' 04"
Uranüs
Boğa
22° 17' 57"
Neptün
Balık
28° 52' 57"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 36' 41"
Lilith
Başak
23° 14' 40"
True Node
Koç
15° 22' 54"
Son Güncelleme : 29/04/2024 13:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>