Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Ekim 2014, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Geçmiş bir hafta sonundaki yarım yamalak tanışıklığın yaşattığı heyecanı unutamıyorsunuz. Acaba benim de izim kaldı mı sorusu beyninizi tatlı tatlı kemiriyor. Öncelikle onun araması için koyduğunuz süre tükendi. Siz onu arayacaksınız.

İş yaşamınızda bir tasfiye hareketi var. Belli bir zaman için yükünüz artacak. İşyerinize kazandırdığınız birçok yenilik var. İradi kişiliğiniz işlerin vaktinden önce çıkmasını sağlıyor. Ne işyerinizle, ne deilişkilerinizle bir sorun yaşamıyorsunuz.

Emeğiniz ve bilginizi sattığınız için istediğiniz gibi bir maddi doyum içinde olamayacağınızı biliyorsunuz. Ayak-Yorgan ekonomi politikasıyla yaşıyorsunuz. Yetişemediğiniz bir iki delik de aileniz tarafından yamanıyor. Sevindirici bir haberiniz var. Bu nakit para değil, ama yine de bazı yüklü harcamalardan sizi kurtaracak.

Detaycı değilsiniz, ama detaylarla ilgilisiniz. Ama geçenlerde yeni yaşadığınız bir olayda bir detayı atladınız ve eksik bilgilenme ile olayı kapatıp yanlış kişiler hakkında yanlış fikirler edindiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İçinden çıkamadığınız bir sorunu yeniden masaya koyuyorsunuz.Ama bu aynı zamanda kapanmış bir yarayı kaşımak oluyor. Bunu dikkat etmeniz gerekiyor. Haftaya dinlenmiş olarak giriyorsunuz. Çok merak ettiğiniz yurtdışındaki bir arkadaşınızın mutluluk haberini alıp sevineceksiniz. Bu akşam onu ararsanız size harika bir daveti olacak

15 Ekim 2014, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar saat 06:07 Ay-Uranüs görünümü, Çarşamba günümüzün ilk etkili enerjisidir. Hem ilişkimiz hem dış dünyada  yarınlarımızı garanti altına alabilme arzumuzu gösteriyor. Ancak bu görünüm, dış dünyadaki haksızlıklara, yanlışlıklara, bazı kişilere, durumlara sabır göstermekte zorlanmamıza neden olabilir.  İçimizden bir çok şey söylemek geçiyor.  Biz, herkesin dürüst davranmasını istiyoruz. Fakat bunu göremediğimiz için sinirleniyoruz. Saat 06:11 Venüs-Kuzey düğüm kavuşumu, bizi dış dünyada güçlü kılabilecek, destekleyecek, işbirliğinde bulunarak ilerleyeceğimiz kişilerle karşılaştırıyor. Mevcut ilişkileri güçlendiriyor, zorlayıcı olanları belirlememizde yardımcı oluyor. Bencil değil, ortaklaşa düşünerek elbirliğinde bulunabilir,anlamında güçlenebiliriz. Saat 10:19 Güneş-Mars görünümü, yaptığın işe gönlünü katarak, insanlarla ilişkilerini güçlü tutarak ilerle ve gerisini zamana bırak diyor. Bu zaman da o kadar uzun değil. 26 Ekim itibariyle gayet güçlü bir şekilde kararlarımızı verebileceğiz ve doğru yerde doğruiçin adımlar atabileceğiz. Saat 21:35 Ay-Satürn görünümü, hedefimizi gerçekleştirme, irademizle olayların üstesinden gelebilme, neyin üzerinde yürüdüğümüzün farkına varma gibi geniş bir alanda gözlemde bulunmamızı sağlayacak. Saat 22:11 itibariyle Yengeç burcunda sondördün fazı oluşacak. Mesleki ilişkilerde nazik ve ölçülü davranmak, ailenizle olan iletişiminizde sakinliğinizi korumak, yaptığınız insanlarla onların anlayacağı dilden konuşmak sizi bir hayli zorlayabilir. Gereğinden fazla kendinize yüklenebilirsiniz. Sorumluluklar bir yandan,  diğer yandan birileriyle burun buruna gelmek canınızı sıkabilir. İşler umduğunuz gibi gitmez veya siz tatmin olmazsınız.  Bu özverili haliniz iç çatışmalarına  neden olabilir. Bu kadar çalışkanım, düşünceliyim, kimseye haksızlık yapmıyorum. Peki neden hala bir türlü mutlu olamıyorum diye kendi kendinize yüklenirsiniz. Oysaki bugün gerek özel hayatınızda gereksekonularında kendimizi zorlamamalıyız. Beklediğimiz neticelerle karşılaşmadığımızda umutsuz olmamalıyız. Gönlümüzden geçen her ne varsa, en güzel şekilde gerçekleşmesi dileğimle,  

15 Ekim 2014, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Alışkanlıklarınız konusunda ısrarcı bir tavır takınmanız sayesinde, bazı meseleleri kökten çözümleyebilirsiniz. Bugün harcamalar konusunda aklınıza gelmeyen masraflar çıkabilir. Özel paylaşımlarınız için bazı fedakarlıklar yapmanız sizi rahatlatacak. Bugün tartışmalardan uzak kalmalı ve içsel dingiliğinize önem vermelisiniz

15 Ekim 2014, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Önemli bir mesajı gözden kaçırabilirsiniz veya gözden kaçırma eğiliminde olabilirsiniz. Dikkat! Gittiğiniz apartmana daha önce ebola olan birisinin girdiğini söylerlerse, girer miydiniz? Tüm burçlar için gün geneli: Normal şartlar altında oluşmayan bazı durumları ya da koşulları zorlamak yerine, kendi görüş, pozisyon ya da fikirlerinizin dengeye oturacağı ya da göz önünde bulundurulmaya başlayacağı anı bekleyip, o şekilde harekete geçmenizde fayda var. Bazı konulardaki isteksizliğinizi veya bazı düzenleme ya da anlaşmalara hız verme konusundaki kararsızlığınızı gözden kaçırma(ev satın alma, avukat veya psikolog bulma, danışma veya bir anlaşmanın kurallarını belirleme v.b) eğilimindeyseniz, bazı anlaşmaları gözden geçirmeye zorlanabileceğiniz veya bazı konularda harekete geçmenizi engelleyebilecek olayların yaşanmaya devam edebileceği iki dolu dolu hafta kalmış olabilir.

15 Ekim 2014, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün evlilik ve ortaklara dair konular öne çıkıyor. Eşinize karşı daha koruyucu ve sahiplenici bir tutum içine girebilirsiniz. Öte yandan ortaklı girişimlerinizde hareketlilik gözüküyor. Girişimlerinizin sonuçlarını doğru hesapladığınızdan emin olun. Sözleşme ve anlaşmalarla ilgili dikkatli ve sabırlı olmanız gereken durumlar var.

15 Ekim 2014, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

BEKAR Oğlaklar aşk kuşu başınızda dönüyor. Sonradan çok seveceğiniz fakat şu an umrunuzda olmayan biri ile aşka yelken açabilirsiniz.

15 Ekim 2014, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İşinizle ilgili bir meselede takdir hakkınızı kullandınız diye biraz endişelisiniz. Amirlerinize olayları zamanında açık açık anlattınız; ama onlar konuyla pek ilgilenmedi ve siz de inisiyatifinizi kullanmak zorunda kaldınız. Ya netice kötü olursa... Aslında kabahat sizde değil, biliyorsunuz. Bu gerçeğe göre hakkınızı savunursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok neşelisiniz. Biranda birçok yerde olmak isteyeceksiniz. Eğlencenin ve hareketin olduğu heryerde sizi de görmek mümkün. Fakathayatınızda bir takım sorunlar var. Bunun da tek nedeni sizsiniz. Sık sık değiştirdiğiniz fikirler ve tutarsızlığınız buna sebep.

15 Ekim 2014, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 13' 32"
Ay
Kova
20° 56' 15"
Merkür
Koç
17° 42' 58"
Venüs
Boğa
03° 17' 05"
Mars
Koç
01° 09' 16"
Jüpiter
Boğa
24° 23' 25"
Satürn
Balık
16° 44' 14"
Uranüs
Boğa
22° 27' 12"
Neptün
Balık
28° 57' 49"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 45' 47"
Lilith
Başak
23° 32' 36"
True Node
Koç
15° 20' 46"
Son Güncelleme : 02/05/2024 06:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>