Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Eylül 2014, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Devamlı bir umut beklentiniz var. Cazibe ölçülerinize uygun biriylesiniz, ama yine de yolunda olmayan bir şeylerin varlığını hissediyorsunuz. Her şeyin yoluna girmesi dileğiyle sürdürüyorsunuz ilişkinizi.

İş ilişkilerinizde mükemmel birisiniz. Herkesin sorununa kendi sorununuz gibi yaklaşıyorsunuz. Dolayısıyla kaçınılmaz olarakçevrenizde en aranılan arkadaşsınız. Eleman olarak da puanınız epeyce yüksek.

Çok iyi bir tasarrufçusunuz. Bu becerilerin peşinden de sıkıntısız bir para durumu geliyor. Bugünlerde bir satın alma işiniz var. Bu satın alma işinde iyi masraf yapacaksınız.

İnsanları gizli sınavlardan geçirmeden kolay, kolay güven duymuyorsunuz. İlk ilişki kurduğunuz insanlara, sizinle ilişkilerinde sürekli sınandıklarını hissettiriyorsunuz. Bu sizi zor, bazen de uğraşılmaz biri yapıyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinizi duygusal açıdan rahatlamış hissedeceğiniz bir gündesiniz. Enerjiksiniz ve bu enerjinizi doğru olarak kullanabileceksiniz. Aldığınız bazı kararları bugün uygulamaya koyabilirsiniz veya yeni girişimlerde bulunabilirsiniz. Beklentileriniz doğrultusunda gelişmeler olacaktır. Ani bir karar verebilirsiniz ve hemen eyleme geçmek isteyebilirsiniz. Bir süreden beri planladığınız bir olayı gerçekleştirmek için atılımlar yapmanız mümkün.

15 Eylül 2014, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar,  Ay-İkizler burcu seyir etkinliğinde yeni haftamız başlayacak. İşlerinizi düzene koyabilmeniz ve bir an önce sonuca ulaştırmanız için ağır davranmamanız ve planlı şekilde hareket etmeniz lazımdır. Çünkü tam tersi durumda yetiştirememeniz ve huzursuzluk yaşamanız mümkündür.  Saat 07:16 Ay-Venüs görünümü şöyle biraz kafamızı boşaltmak arzumuzu gösterse de, o kadar çok mesele üzerinde düşünürüz ki, sonra da işin içinden çıkamayız. Bu saatlerde gerilimden uzak duralım. Özellikle etrafımızdaki insanların ne dediğini pek umursamayalım. Saat 09:44 Ay-Jüpiter görünümü, bir meseleyi iki yönüyle ele alarak gözden geçirmenin ve maddi konularda abartıdan uzak şekilde düşünmenin doğru olacağını gösteriyor. Saat 14:12 Ay-Uranüs olumlu görünümü seçimlerinizi, geçmişe ait meseleleri  mantıklı bir şekilde gözden geçirmekte fayda var. Hızlı düşünen aklımız, yenilikten yana olan gönlümüz bizi şaşırtmasın. Olana bitene iyice bakalım.Saat 19:52 Ay-Merkür görünümü,hayatımızda ve genel olarak dış dünya ile olan ilişkimizde bizi bazı meselelerin bir hayli yorduğunu gösteriyor. Bu saatlerde bunlar üzerinde düşünüyoruz. Sorumluluklarımız bir yandan, diğer taraftan bitirilmesi gereken işler dinlenmeye fırsat bırakmıyor diye içimizden geçiririz.Yeni eğitim hayatında tüm ailelere ve öğrencilerimize başarılar dileğimle, Mutlu haftalar ve can-ı gönülden sevgilerimle,

15 Eylül 2014, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, düşüncelerinizi gizleme gereği duyuyor ve çevrenizden çabuk etkileniyorsunuz. Size değersiz görünen bazı şeyler, başkaları için önemli olabilir. Onlarla aranızda iletişim sorunu yaşamaktan kaçınmalısınız. Aranıza mesafe koymalı fakat iyi niyetli olmaya devam etmelisiniz. Kısa sürede yapmanız geren çok şey olacak.

15 Eylül 2014, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı hayallerinizi gerçeğe dönüştürme şansıyla karşı karşıyasınız! Daha fazla zaman kaybetmeyin lütfen! Tüm burçlar için gün geneli: Hedeflerimizi, amaçlarımızı devreye sokmak, hareketlerimizin arkasında durmak, ürün veya planlarımızı sunmak için oldukça olumlu astrolojik etkiler altındayız. Dolayısıyla, tanıtmak, başvurmak, tanışmak, iletişim kurmak ya da teklif etmek başlıklarından hangisi sizi ilgilendiriyorsa perde kapanmadan fırsatları değerlendirmek için güzel bir haftasonu!

14 Eylül 2014, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma ve işe dair konularla meşgul olacaksınız. Aynı anda birkaç işle birden ilgilenmeniz gerekebilir. Bu durum işlerinizi sonuçlandırmanız açısından sizi bir hayli yorabilir. Çalışma arkadaşlarınızla olan iletişiminiz artıyor. Ilımlı ve esnek olduğunuz sürece ekip çalışmaları başarı getirebilir. Çalışma sisteminizde ufak değişiklikler olabilir.

15 Eylül 2014, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yakınları arasında mahkeme ile sıkıntısı olanlar, keyifsiz haberler alabilir. Bu keyifsizliğin yanında, farklı konularda irili ufaklı keyifli haberler alabilirsiniz.

15 Eylül 2014, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İşinizle ilgili bir meselede takdir hakkınızı kullandınız diye biraz endişelisiniz. Amirlerinize olayları zamanında açık açık anlattınız; ama onlar konuyla pek ilgilenmedi ve siz de inisiyatifinizi kullanmak zorunda kaldınız. Ya netice kötü olursa... Aslında kabahat sizde değil, biliyorsunuz. Bu gerçeğe göre hakkınızı savunursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni birteklifiyle karşılaşabilirsiniz. Birkaç işi de birarada yapmak zorunda kalabilirsiniz. Bazı sürprizler sizi bekliyor olabilir. Bunlar genelde olumlu sürprizler ve duyduğunuzda hoşunuza gidecek olan gelişmeler. Parasal konularınızın çözümü vereceğiniz kararlara bağlı.

15 Eylül 2014, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 50' 56" R
Ay
Balık
14° 50' 17"
Merkür
Koç
18° 39' 48"
Venüs
Boğa
05° 20' 47"
Mars
Koç
02° 26' 34"
Jüpiter
Boğa
24° 46' 56"
Satürn
Balık
16° 52' 47"
Uranüs
Boğa
22° 32' 58"
Neptün
Balık
29° 00' 45"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 51' 22"
Lilith
Başak
23° 43' 45"
True Node
Koç
15° 22' 47"
Son Güncelleme : 03/05/2024 22:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>