Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Aralık 2014, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Hızlı gelişmeler yaşayacaksınız. Dikkate almanız gereken bazı önemli şeyler var. Bu ilişkinizde sonsuz bir güven duygusu içinde olmanızı sağlıyor. Ama bunun getirdiği rahatlık da birtakım sorulara yol açabilir

İş alanınızla eskiden beri ilgili olduğunuz için mesleğinizi de çok seviyorsunuz. İşlerinizdeki dönemle alakalı bir durgunluk var. Değişik açılımlara kapalı görünmüyorsunuz.

İhtiyaç duyduğunuz şeyleri elde etmekte zorlanıyorsunuz. İş yaşamınızla ilgili yeni düşünceleriniz sizi düzlüğe çıkartabilir. Bu sıralar paraya oldukça ihtiyacınız olacak.

Bir dostunuzla uzun zamandır sürdürdüğünüz işbirliği, yeni bir katılma isteğiyle cazibesini kaybedecek. Çok önemsediğiniz projeniz bu yüzden ertelenebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazı arkadaş ilişkilerinde kendinizi fazla yoruyorsunuz. Çok meraklı davranıp çok yakınlaşıyor, insanların sizden kolay talep etmelerine neden olabiliyorsunuz. Bugünlerde çevrenizde yaşanan sağlık sorunları, sizi sağlığınızla daha ilgili olmaya yönlendiriyor. Bugünlerde kısa bir yolculuğunuz olabilir.

16 Aralık 2014, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar Salı gününe  saat 07:07 Ay-Uranüs karşıtlık etkisi altında uyanmaktayız. İş hayatımızla ilgili konularda kimlerle irtibat halindeysek, bu kişilerle ilişkilerimize dikkat etmemiz gerektiğini işaret ediyor. Nezaket çok önemli. Ancak bir yandan da, Uranüs iç dünyamızda, boş ver, ona buna uymayı, yetti artık diyerek bizi tepkisel davranmaya itiyor. Tabii ki dikkatli olmak lazım. Dengeyi korumakta yarar var. Tartışmalardan kaçınmak gerekiyor. Yenilikleri, değişimleri akıllıca ele almak, ev içi-dışarısı arasındaki uyumu sabah saatlerinde dengede tutmak lazım. Saat 07:11 Ay-Pluto zorlu görünümü, evde veya dışarıda nerede olursanız olun, her durumu fazla ciddiyet ve derinlikli bir şekilde ele alacağız. Saat 13:21 Ay-Kuzey düğüm kavuşumu özelliklehayatı ve özel ilişkilerde belli bir baskı ve sorumluluk yükleyici olsa da, bu gelişiminiz anlamında olumludur. Belki yoruluyorsunuz veya tam tersine arzu ettiğiniz bir hayatı yaşamadığınız için üzülüyorsunuz. Ancak bu görünüm, gelişimin göstergesidir ve dış dünyada ilişkilere önem vermenin sizin açınızdan kazançlı olacağını söylemektedir. Hangi gecenin koynunda uyursan uyu, Güneş her gün yeniden doğar unutma bunu…. Güneşin ışıkları altında, mutlu bir güne uyanmamız dileğimle,

16 Aralık 2014, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Maddesel konularda kendinize yeten bir tablo içindesiniz. Bugün, finansal değerlerinize temkinli yaklaşacaksınız. Yaşantınıza girmek isteyen kişileri seçme konusunda oldukça titizsiniz. Sizinle aynı fikirde olmayanların sizi eleştirmesine izin vermediğiniz sürece problem olmayacağını bilmelisiniz.

16 Aralık 2014, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Belli konularla başarılı şekilde ilerleyebilmek için neler olup bittiğini net şekilde anlamanız gerekiyor. Çevrenizdeki herkesi ve her şeyi sorgulamanızda fayda var. Belirsizlikler varsa, değişiklik yapmak zorunda değilsiniz.

16 Aralık 2014, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Pek çok konuda daha dikkatli olmanız lazım. Sizin dışınızda gelişebilecek olaylara hazır olmalısınız. Zira ortaklaşa alanda değişebilecek şartlar sizi yeni kararlara itebilir. Duygusal tepkileriniz ilişkilerinize olumsuz yansırken. Yanlış karar alma riskiniz çok fazla. Ortak bir zeminde buluşacağınız yeni projeler öne çıkarken, ikili ilişkilerinizde yapıcı olmalısınız.

16 Aralık 2014, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş yaşantınızda sevmediğiniz kişilerle çalıştığınızda motivasyonunuz düşüyor. Bazı konularda düş kırıklığı yaşamak istemiyorsanız, karşılaşacağınız olumsuz olaylara karşı hazırlıklı olun ve yaratıcılığınızın engellenmesine izin vermeyin.

16 Aralık 2014, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Eşiniz, yakın dostlarınız ve değer verdiğiniz insanlarla iletişim konusunda karşılıklı anlayış yakalayabileceğiniz enerjisi pozitif bir gündesiniz. Eğitim öğretim alanları, seyahatler, ve kişisel gelişimden fayda görebilirsiniz.

16 Aralık 2014, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok büyük bir fırsat var. Ancak bunun için kararlı davranmanız gerekiyor. Para durumunuz çok iyi. Iş arkadaşlarınız performansınızı kıskanıyor. Kendinize inanacak ve güveneceksiniz. Yoldan haber alacaksınız. Bu haber olumlu gelişmelere neden olacak.

16 Aralık 2014, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 55' 38" R
Ay
İkizler
01° 17' 02" R
Merkür
Koç
22° 45' 06"
Venüs
Boğa
11° 48' 12"
Mars
Koç
06° 28' 12"
Jüpiter
Boğa
26° 00' 51"
Satürn
Balık
17° 18' 19"
Uranüs
Boğa
22° 51' 09"
Neptün
Balık
29° 09' 34"
Plüton
Kova
02° 05' 41"
Chiron
Koç
21° 08' 34"
Lilith
Başak
24° 18' 38"
True Node
Koç
15° 17' 17"
Son Güncelleme : 09/05/2024 04:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>