Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Eylül 2016, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkiniz hala canlı olmasını iki tarafında akıllıca davranmasına borçlu. Birbirinize zorlama yapmıyor, özel zevklerinizi eskisi gibi paylaşma zorunluluğu getirmiyorsunuz.

Sizinle yarışan biri, sizinyaşamı dışındaki huzurunu da olumsuz etkiliyor. Onunla daha mesafeli ama daha medeni bir ilişki kurma çabanız sonuç vermiyor. Bu ilişkiye bu şekilde katlanmak zorunda kalacaksınız.

Umutla beklediğiniz bir para var. Onun dışında en küçük hesapları bile ciddiye alarak yaşamak zorunda kalıyorsunuz. Umutlu olduğunuz para meselesinde yakında bazı gelişmeler olacak.

Çalışma hayatınızda sizi üzen kişi, önümüzdeki günlerde size başka bir nedenle yaklaşmak durumunda kalacak. Bundan yararlanıp ilişkiyi biraz da olsa düzeltmeniz mümkün olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kötü tecrübeler ediniyorsunuz, bugün bazı insanları daha iyi tanıma fırsatı buldunuz. Bu, kendinize güveninizi zedelemediyse de, sizi fazlasıyla sarstı. Değer yargılarınıza göre bazı insanlar seçiyor ve onlarla ilişkinize abartı anlamlar yüklüyorsunuz. bunu çok kısa bir sürede, insanları çok az sınayarak yapıyorsunuz. Bu da sonradan üzülmenize yol açıyor.

16 Eylül 2016, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar, 16 Eylül saat 21:56 Balık burcunda oluşacak Halkalı Ay Tutulması, sizde iç görü, ruhi anlamda hissedişler, sanatsal, mistik faaliyetler, bu konularda eğitim ve becerilerin geliştirilmesi yönünde olumludur. Ancak yine de, Merkür geri hareket döneminde olduğumuzu unutmadan gerçekçi bir şekilde duruma bakmalıyız. Evet, bazı meslekler, soyut konularda ilham verici olabilir. Biz bu ilhamla başarılı işler çıkarırız. Ancak bu başarının kalıcılığı ve dış dünyada uygulanırlığı konusunda araştırmada bulunulmalı ve analiz yapmalıyız. Çevremizle ilgili konular bu Tutulmada bilhassa duyarlılık yaratıcı ve bizim değişim ve gelişmelere göre yönümüzü belirlememizde etkin bir rol oynuyor. Belki de başka bir yere taşınmayı, orada yaşamayı düşünüyoruz. O zaman bunun hesabını iyi yapmalıyız. Karşımıza çıkacak insanlara, söylenenlere, vaat edilenlere dikkat etmeliyiz. Vizyoner düşünmeliyiz. Kafamızın içinde soru işaretleri uyandıran bir şey varsa, bunu es geçip, bir hayalin peşinden koşamayız. Seyahatler, görüşmeler, daha önce düşünülen işlerin şimdi tekrar ele alınmasında yarar var. Ne kendimizi kaptıralım ne de kilitleyelim. Yeteneğimiz varsa bunu geliştirelim. Pratik kazanalım. Hep aynı ortam ve insanlarla bir arada yaşamak alışkanlık ve bağımlılık yapar zamanla. Biz farklı yerler, bilgiler, ortamlara da açık olalım. Kimlere yararımız dokunur, kimler bize can olur, hangi işler boş yere zaman alır, hangileri bize faydalı olur diye anlayalım. Her türlü zorluğun üstesinden gelerek arzu ettiğiniz güzelliklere kavuşmanız dileğimle,

16 Eylül 2016, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün olayların üstünüze geldiğini görecek ve sevdiğiniz kişilerin düşüncelerine sığınma hissi duyacaksınız. Sezgilerinizin fazla gelişmiş olduğunu siz de biliyorsunuz. Rekabet duygusuna ihtiyacınız yok fakat çevrenizdeki kişilerin sizden düşüncelerini saklamalı, sizde yeni bir egonun gelişmesine neden oluyor.

16 Eylül 2016, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İletişimin açık şekilde sürmesi önem taşıyor. Konuşmalarınızın açık ve net olduğundan emin olmalısınız. Aksi takdirde yanlış anlaşılmalar, hatalar veya yanlış yorumlar söz konusu olabilir. Kayıplara neden olabilecek sırların saklanması gerekiyor. Evde olumlu değişiklikler yapmalısınız. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Aldatıcı etkilere, yanıltıcı kişilere dikkat edelim. Pazarlıklar veya anlaşmalar sırasında en ufak detayı kaçırmamalı, hatalara veya yanlış değerlendirmelere izin vermemeliyiz. Duygusal açıdan sert tepkiler verebilir veya fazla cesur olabiliriz. Altından kalkamayacağımız görev ve sorumluluklar almayalım, tutamayacağımız sözler vermeyelim veya boyumuzdan büyük işlere kalkışmayalım derim Niobe'ce. Yarın meydana gelecek Ay tutulması etkilerini bugünden hissettirebilir. Konuyla ilgili Pazartesi günü detaylı bir yazı yazdığım için tekrarlamıyorum, ama okumanızı öneririm Niobe'ce. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

15 Eylül 2016, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün zihinsel olarak dalgalısınız. Konuşma ve yazışmalar gündeminizi oluşturabilir. Bazı konularda yeni haberler alabilirsiniz. İkili ilişkilerinizi iyi yönetmeniz gereken bir gündesiniz. İşlerinizde mücadele gerektiren koşullar oluşabilir. Stresli konularda sakin davranmalısınız. Finansal konularda sorumluluklarınız olabilir.

16 Eylül 2016, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sizden bir şeyler gizlendiği kanısındasınız. Kendinizden emin olduğunuz sürece böyle yersiz düşüncelerin sizi esir almasına izin vermemelisiniz.

16 Eylül 2016, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde ilişkilerinizde kendinizi ifade ederken daha sakin ve anlayışlı tavırlara ihtiyacınızın olduğu bugün, ilişkide bulunduğunuz insanlar ve ailenizle geçici gerginlikler yaşayabilirsiniz. Motivasyonunuzu yüksek tutmanız gereken bugün, enerjinizi daha yumuşak bir dille ifade etmeye ihtiyacınız var.

16 Eylül 2016, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Çevrenizde olup biten olaylar hayatınızın merkezine yerleşecek. Hassas oluşumlara açıksınız. İletişim, satış, reklam, pazarlamayla ilgili konularda beklenmedik durumlar oluşabilir.

16 Eylül 2016, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Meydana gelen bazı haberler yüzünden huzursuzluk duyabilirsiniz. Ancak, moraliniz yükseldiği için bunları anlayışla karşılayabilir, sakin davranmayı başarabilirsiniz. Parasal konulara yönelik istek ve beklentiniz artacak.

16 Eylül 2016, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Uzun süredir kafanızda olan bir konu çözüme ulaşacak. Bir yakınınıza ya da dostunuza yardımınız olacak. Bu onu gerçekten çok mutlu edecek. Toplum yaşamınızda ve aşkta başarılı olacaksınız. Duygularınız kabaracak.

16 Eylül 2016, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 04' 57" R
Ay
Terazi
01° 22' 36"
Merkür
Boğa
03° 41' 33"
Venüs
Boğa
23° 28' 35"
Mars
Koç
13° 42' 52"
Jüpiter
Boğa
28° 15' 06"
Satürn
Balık
17° 59' 19"
Uranüs
Boğa
23° 24' 12"
Neptün
Balık
29° 23' 51"
Plüton
Kova
02° 02' 46"
Chiron
Koç
21° 38' 07"
Lilith
Başak
25° 21' 45"
True Node
Koç
14° 55' 59"
Son Güncelleme : 18/05/2024 16:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>