Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Eylül 2017, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkiniz hala canlı olmasını iki tarafında akıllıca davranmasına borçlu. Birbirinize zorlama yapmıyor, özel zevklerinizi eskisi gibi paylaşma zorunluluğu getirmiyorsunuz.

Sizinle yarışan biri, sizinyaşamı dışındaki huzurunu da olumsuz etkiliyor. Onunla daha mesafeli ama daha medeni bir ilişki kurma çabanız sonuç vermiyor. Bu ilişkiye bu şekilde katlanmak zorunda kalacaksınız.

Umutla beklediğiniz bir para var. Onun dışında en küçük hesapları bile ciddiye alarak yaşamak zorunda kalıyorsunuz. Umutlu olduğunuz para meselesinde yakında bazı gelişmeler olacak.

Çalışma hayatınızda sizi üzen kişi, önümüzdeki günlerde size başka bir nedenle yaklaşmak durumunda kalacak. Bundan yararlanıp ilişkiyi biraz da olsa düzeltmeniz mümkün olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kötü tecrübeler ediniyorsunuz, bugün bazı insanları daha iyi tanıma fırsatı buldunuz. Bu, kendinize güveninizi zedelemediyse de, sizi fazlasıyla sarstı. Değer yargılarınıza göre bazı insanlar seçiyor ve onlarla ilişkinize abartı anlamlar yüklüyorsunuz. bunu çok kısa bir sürede, insanları çok az sınayarak yapıyorsunuz. Bu da sonradan üzülmenize yol açıyor.

16 Eylül 2017, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar, 04:09 itibariyle Ay-Aslan burcunda ilerleyecek. Güven duygumuz gayet yüksek olacaktır. Çıkarlarımızı koruma ve kollama yönünde bizi destekleyen bu enerji sayesinde meseleleri doğru şekilde analiz edebiliriz. Saat 22:02 Merkür-Mars kavuşumu işlerinizi en doğru ve en akılcı şekilde düzenlemeniz için uygun zamandır. Önümüzdeki birkaç gün boyunca bir hayli yoğun olacaksınız. Ancak bu yoğunlukta detaylar gayet net şekilde gözden geçirildiği için tabii ki olumlu ilerlemek mümkündür. Akademik tez, eğitim hayatı,girişimi ve başvuruları için bu kavuşum gayet yararlıdır. İstikrarlı ilerlemeyi sağlar. Plan ve projelerin düzenlendiği, eksiklerin tamamlandığı, yarım kalan işlerin bitirildiği, takibinin yapıldığı bu günlerde karşınıza güzel fırsatlar ve teklifler çıkabilir. Keyifli bir Cumartesi günü geçirmeniz dileğimle,

16 Eylül 2017, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ufak tefek şeylerin üstesinden geleceksin. Aile bireyleri ile vakit geçirmek ise sana ayrıca keyif verecek.

16 Eylül 2017, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkilerde derinlik kazanmak isteyeceğiniz bir gün. Bazı olayların seyri kadersel seçimleri önünüze getirebilecek cinsten olabilir.

16 Eylül 2017, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün duygusal açıdan biraz karışık ve hassas bir gündesiniz. Ortaklaşa konularda hassasiyet göstermek gerekebilir.

16 Eylül 2017, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Bilim... Eğitime son derece önem veren sizler bugün yine eğitimle ilgili etrafınızdakilere de destekte bulunacaksınız. Böyle konularda konuşmak sizinle güzel.

16 Eylül 2017, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ortak maddi konular, paylaşımlar gündeminize gelirken mücadele isteğiniz güçlü olabilir. Karşınıza güçlü kişileri çekebilirsiniz. Konsantrasyon, araştırma ve sorgulama gerektiren konulara yönelebilirsiniz.

16 Eylül 2017, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Dış ortamlarda, sizi az tanıyan insanlarla olan diyaloglarınızda düşünceli olmaya çalışın. Agresif tutumlarınızdan kaynaklı olarak etrafınızı bunaltmayın. Kontrolü azaltmak işe yarayabilir.

16 Eylül 2017, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Eğitimler, seyahatler, felsefi konular önünüze çıkar. Çalışkan ve disiplinli tavrınızla tüm işlerin üstesinden rahatlıkla gelirsiniz. Seminerlere katılmak, konuşmalar, sunumlar yapmak, yeni çevreler kazanmak için güzel bir gün. Kendinize olan güveninizle deneyimlerinizi herkese kolayca aktarırsınız.

16 Eylül 2017, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Uzun süredir kafanızda olan bir konu çözüme ulaşacak. Bir yakınınıza ya da dostunuza yardımınız olacak. Bu onu gerçekten çok mutlu edecek. Toplum yaşamınızda ve aşkta başarılı olacaksınız. Duygularınız kabaracak.

16 Eylül 2017, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 33' 55" R
Ay
Koç
10° 41' 16"
Merkür
Koç
19° 51' 46"
Venüs
Boğa
07° 31' 39"
Mars
Koç
03° 48' 17"
Jüpiter
Boğa
25° 11' 51"
Satürn
Balık
17° 01' 37"
Uranüs
Boğa
22° 39' 06"
Neptün
Balık
29° 03' 48"
Plüton
Kova
02° 06' 08"
Chiron
Koç
20° 57' 14"
Lilith
Başak
23° 55' 31"
True Node
Koç
15° 24' 44"
Son Güncelleme : 05/05/2024 17:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>