Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Mayıs 2017, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal konularda keyifsiz bir gün geçireceksiniz ve iç dünyanızda çeşitli karamsarlıklar yaşayabilrisiniz. Aşk hayatınıza ilişkin küçük bir huzursuzluk yaşayabilir ve sevdiğiniz kişiyle tartışabilirsiniz. Gün içinde duygusal durumunuzla birlikte davranışlarınızda değişim gösterecektir. Genel olarak keyifsiz bir gün geçirebilirsiniz. Bazı planlarınıza ilişkin sorunlar çıkacaktır bunlar sandığınız kadar büyük olmayacaktır ancak bugün çözemeye bilirsiniz. Duygusal konularda yeni bir karar almak için uygun bir günde değilsiniz.

İş yaşamınızda bazı sorunlar yaşayabileceğiniz bir gündesiniz ve geleceğe yönelik bazı kaygılar duyabilirsiniz. Bazı olayların gelişimine karşı kayıtsız kalabilir ve kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz. Genel çevrenizde yada işinizle ilgili konularda sizi rahatsız edici bazı sorunlar olabilir. İşiniz konusunda bir memnuniyetsizlik yaşayabilirsiniz. Gereksiz bulacağınız bazı işlerle ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Dikkat dalgınlığı yaşayabileceğinizden yeni kararlar almamalı ve girişimlerde bulunmamalısınız.

Maddi konularda dikkatli hareket etmenize rağmen bazı sorunlar yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Hesapta olmayan bazı harcamalarla karşılaşabilirsiniz ve uzun vadede sizi zorlayacak sorunlarla karşılaşabilirsiniz.

Harekete geçmeniz gerektiğini düşünüyorsunuz ancak bunun için gereken gücü kendinizde bulamayabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sizden çok daha yetersiz insanların sizi ısrarla yönlendirme gayretlerini tetikliyorsunuz. Arkadaşlık konularına gönülden verici yaklaşımınız sizi edilgenleştiriyor. Yaşamınızdaki önemli birinin size bazı uyarıları var. Kırılganlığınız onun cesaretini kırıyor. Yaratmaya çalıştığı fırsatı ona vermeye bakın. Bu uyarılardan yararlanacaksınız.

16 Mayıs 2017, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar 16 Mayıs saat 07:07-7 Haziran saat 01:15 tarihleri arasında Boğa burcunda ilerleyecek Merkür, aşk hayatımız, çocuklarımız, hayatı ele alış biçimimizle alakalı olarak güvenirlik, sağlamlık ve verimlilik olgularını gözden geçirmede önem taşıyor. Zihnimiz bu konularda soru işaretleriyle dolu ise, bunlara cevap bulmaya çalışacağız. Huzur arayışımız çok daha belirgin hale geliyor. Yavrumuzun sağlığı, eğitimi, hayatı veya bir evlat sahibi olmanın sorumluluğu üzerinde duracağız. Kaliteli bir yaşamın, sağlıklı bir hayat sürmenin başarı ve içsel anlamda ne kadar keyif verici bir şey olduğunu düşüneceğiz. Kendimize zaman ayıracağız ve molalar vereceğiz. Verimsiz, işlerliği olmayanlar yerine, kazandırıcı ve geliştirici olanı tercih edeceğiz. Kendimize, sevdiklerimize, hayatımıza önem vereceğiz. Aşkta gelir geçer olanı değil, uzun vadeli olanı tercih edeceğiz. Saat 12:16 itibariyle etkili olacak Ay-Güneş görünümü sizleri rahatlatır. Yaşamı güzel yönleriyle ele alabilirsiniz. Söylemeye çekindiğiniz veya yapmak istediğinizde olumsuz sonuçlanır diye vazgeçtiğiniz konularda kendinizden emin olarak adım atabilirsiniz. İlişkinizdeki aksaklıkları tekrar gözden geçirebilir, nelerin sizi rahatsız ettiğini saptayabilirsiniz. Ciddi bir teklif alabilirsiniz. Yakın bir tanıdığınızla bu konu üzerinde ayrıntılı bir şekilde konuşabilirsiniz. Saat 13:22-20:49 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Kararlarımızı uygulamak, veya bir mesele üzerinde yön belirlemek zor olabilir. Mantıklı ve sakin düşünmeniz, gündelik normal seyirde giden işlerinizle ilgilenmeniz yeterlidir. Böylece hem yanlış kararlar almamış hem de ertesi gün işlerinizi daha çabuk halletmiş olursunuz. Saat 20:49 itibariyle Ay-Kova burcunda seyrine başlayacak. Harcamalarımıza dikkat edelim. Çünkü iki gün boyunca özgür hareket etmek isteriz ve arkası gelir mi gelmez mi diye düşünmeyiz. Hoşuna giden bir şey varsa çekinmeden alabilirsiniz. Genel olarak paranızın değerini bilen kişiler olduğunuz için dengeli hareket edeceğinizi umuyorum. Saat 21:54 Ay-Merkür görünümü, arkadaş çevreniz, maddi özgürlüğünüz, sağlam ve uzun vadeli kararlarınızı gözden geçirmenin işaretçisi. Paranın ne kadar önemli bir güç olduğunu biliyorsunuz. Bazı Oğlaklar bugün özellikle aşk konusunda hırslı düşünürler. Kendileri gibi düşünmeyen kişilere karşı sözel yolla imalarda bulunabilirler. Gün boyu huzur ve mutluluk dileklerimle,

16 Mayıs 2017, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aile bireyleriyle uzun süreli telefon konuşmaları yapabilirsin. Eşinle aranızdaki bir konuyu çözüme kavuşturabilirsin.

16 Mayıs 2017, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş projeleriniz adına zorlayıcı etkiler olsa bile bugünbitirici bir gün. Kariyerinizde net olmayan şeyleri artık tamamlamak isteyeceksiniz.

16 Mayıs 2017, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sizin için önemli olan konularla ilgilenebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerde başkalarından yardım alabilirsiniz. Üstlerinizin fikirlerinden yararlanabilirsiniz. Günün ikinci yarısı gereksiz harcamalardan uzak durun. Yeteneklerinizle ilgili konularda harekete geçebilirsiniz. Eğitim konularında ani değişiklikler olabilir.

16 Mayıs 2017, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygularınızın esiri olmaya başladınız. Gün geçtikçe ona tutku ile bağlanarak romantik zamanlar geçiriyorsunuz. Yanıldığınızı anlayınca geç kalmış olabilirsiniz.

16 Mayıs 2017, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Aşk hayatınızda iletişimin öneminin arttığı bir dönem başlıyor. Merkür'ün burç değiştirmesiyle birlikte sevgilinizle ve sevdiklerinizle daha sık bir araya gelebilir, görüşmeler yapabilirsiniz. Birbirinizi daha iyi anlamanız içinden bu geçiş size güzel bir fırsat sunabilir, özellikle bu yeni bir aşksa.

16 Mayıs 2017, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün itibarıyla aşk hayatınızda hareketlenmeler başlıyor. Bu konuda görüşmeleriniz artarken, yaratıcılık ve sanatla uğraşanlar için projelerini ortaya koyabilecekleri harika bir dönem geliyor.

16 Mayıs 2017, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bilhassa duygusal belirsizlikten kaçınmanız gereken bir gündesiniz. Mesleki olarak önünüze çıkan bir fırsatla ilgili ön göremediğiniz bazı detaylarda sezgilerinize ve tecrübelerinize güvenmelisiniz. Belki de sizden daha tecrübeli bir yakınınızdan destek almalısınız. Mesleki bir dayanışma planlayabilirsiniz. Hangi ortam olursa olsun grup bilincine sahip durumdasınız. Çocuklarınız veya kendiniz için eğitim almak amaçlı bir girişiminiz varsa doğru bir sürece girmiş bulunuyorsunuz. Evlilik teklifi yapmak için de çok uygun bir sürece girdiniz.

16 Mayıs 2017, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Uzun süredir kafanızda olan bir konu çözüme ulaşacak. Bir yakınınıza ya da dostunuza yardımınız olacak. Toplum yaşamınızda ve aşkta başarılı olacaksınız. Duygularınız kabaracak. Seviyor ve seviliyorsanız bütün kuşku ve kuruntulardan sıyrılarak büyük bir mutluluğa erişeceksiniz.

16 Mayıs 2017, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 31' 08" R
Ay
Balık
09° 55' 42"
Merkür
Koç
18° 27' 20"
Venüs
Boğa
04° 55' 38"
Mars
Koç
02° 10' 52"
Jüpiter
Boğa
24° 42' 09"
Satürn
Balık
16° 51' 03"
Uranüs
Boğa
22° 31' 48"
Neptün
Balık
29° 00' 10"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 14"
Lilith
Başak
23° 41' 29"
True Node
Koç
15° 22' 17"
Son Güncelleme : 03/05/2024 14:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>