Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Nisan 2018, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Kendinizi, yaşadığınız ilişki içinde biraz sınırlamanız gerekebilir. Daha eşitlikçi yaklaşımlar daha mutluluk getirecek. Sağlam temellere oturmuş beraberliğinizdeki dengeleme çabalarının, daha çok karşıdan geldiğini kabul etmelisiniz.

Mesleğinizi geliştirme niyetleriniz, bu günlerde kısa aralıklı sık yolculuklar yaptırabilir. Kendinize duyduğunuz aşırı güvenle gereğinden fazla atak olabiliyorsunuz. Bu, size ilişki sorunları yaşatabilir.

Toplu bir parayla alakalı görüşmeler söz konusu. Bu ilişkide belirleyici olma çabalarınız olumlu sonuç verecek. Yatırım konularındaki gözü karalığınızı, şu sıralar dizginlemenizde yarar var.

İnsanlarla ilgili değerlendirmelerinizde koşullarınızın sizden fazla söz sahibi olmasına göz yumuyorsunuz. Daha çaplı ilişkilere yönelme niyetlerinizde, bu sıralar biraz hatalı bir kavşaktasınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Düşündüklerinizi hemen söylemekten yanasınız, ama bazı durumlarda bu aceleci açık sözlü davranışlar sizi yanılgıya düşürebiliyor. Çok yakın arkadaşınızın gönül işleriyle ilgili alacağınız bir haber sizi çok sevindirecek. Bugün sizi de ilgilendiren bir tartışmada geri planda durmanızda yarar var. Konuyu enine boyuna düşünmeden fikirlerinizi kimseyle paylaşmamalısınız.

16 Nisan 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar, 16 Nisan saat 04:57 Koç burcunda doğacak Yeniay, ailevi konularda ve yuvanızda bir canlanma getirir ve enerjinin güçlü akışını sağlar. Finansal konularda da hakkınızı korumanız, isteklerinizi elde etmeniz adına fırsat verir. Bir yere taşınmak, daha önce taşınmışsanız yerleşmek ve alışmak dönemidir. Her şey kontrol edilir, eksikler tamamlanır. Tabii ki başkalarının desteğine de ihtiyacımız olan zamandır. Maddi-manevi anlamda yardımcı olunsun isteriz. Bu Yeniay, Merkürün uzun süredir devam eden geri hareketinin sona ermesiyle size daha önce başlanmış işlerde hız kazandırır. Tekrar bakılan her şey başarılı şekilde yürür. Bu Yeniayın bir başka güçlü yanı, Mars gezegeninin burcunuzda ilerlemesidir. Böylece hedefe odaklı hareket edersiniz ve sabırla onu elde edene kadar bırakmazsınız. Temkinli, dikkatli ve dirayetli olduğunuz için, nerede hızlanmanız, nerede durmanız gerektiğini bilirsiniz. Bu bakış açısı, doğaldır ki size adım attığınız her işte başarı kazandırır. Yeniayın bir başka olumlu yönü, size aşkta huzur ve güven hissi yaşatmasıdır. Evet bir hayli aktif, bazen stres yaşamış olsanız da, bu Yeniayda isteklerinizi elde edebilecek güce sahipsiniz.

16 Nisan 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ödemelerde aksaklıklar yaşayabilirsin. İlişkin yoksa, eski sevgilinin geri dönüşü kafanı karıştırabilir.

16 Nisan 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Zihnin ve düşüncelerin yeni bir fikre doğru uzandığında, bir daha asla eski boyutlarına geri dönemez. Bu yeniay ile kendini düşüncelerinle harekete geçir ve planladığın her ne varsa uygula. Kendini amaçlarına doğru odaklarsan önümüzdeki iki haftalık süreçte hemhem aşk alanında büyük başarılar gözüküyor.

16 Nisan 2018, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde güven aradığınız durumlar meydana gelebilir. Kendinizi yorgun hissedebilirsiniz. Aile fertlerinden birine yardım etmeniz gerekebilir. İletişim gün içinde önem kazanabilir. Ev hayatınızdaki işleri toparlama fırsatınız var. Ani duygusal değişimler yaşayabilirsiniz.

16 Nisan 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Dengeleriniz alt üst oldu. Evinizde bir hayli gerginlik ortaya çıkabilir. Uzaktan gelen dostlarınız da can sıkıcı haberler verebilir. Tatsızlıkların üzerine gitmemelisiniz.

16 Nisan 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, eşiniz, yakın dostlarınız ve ortaklarınızla önemli paylaşımlarda bulunabilir, etkili iletişim kurabilir, seyahatlere gidebilir ve yeni eğitim süreçlerine başlayabilirsiniz. İş hayatınızdaki görüşmelerinizden fayda sağlayabileceğiniz bu süreçte, güçlü kişilerden destek görebilir, ilişkilerinizde yeni kararlar alabilirsiniz.

16 Nisan 2018, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ailenizle ilgili kararlarınızı devreye sokacaksınız. Emlak alım-satımıyla ilgili konular gündeminizde olabilir. Bu alanlarda hızlı ve beklenmedik gelişmeler yaşayabilirsiniz.

16 Nisan 2018, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Haftanın ilk günü Koç burcunda meydana gelen Yeni Ay, evinizdeki enerjiyi temizleyecek. Mobilyalarınızı yenileyip evinizin dekorasyonunu değiştirmek için en uygun zaman.

16 Nisan 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok büyük bir fırsat var. Ancak bunun için kararlı davranmanız gerekiyor. Para durumunuz çok iyi. Iş arkadaşlarınız performansınızı kıskanıyor. Kendinize inanacak ve güveneceksiniz. Yoldan haber alacaksınız. Bu haber olumlu gelişmelere neden olacak.

16 Nisan 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 37' 26" R
Ay
Terazi
08° 02' 30"
Merkür
Boğa
04° 27' 50"
Venüs
Boğa
24° 10' 05"
Mars
Koç
14° 08' 32"
Jüpiter
Boğa
28° 23' 03"
Satürn
Balık
18° 01' 31"
Uranüs
Boğa
23° 26' 09"
Neptün
Balık
29° 24' 37"
Plüton
Kova
02° 02' 31"
Chiron
Koç
21° 39' 48"
Lilith
Başak
25° 25' 29"
True Node
Koç
14° 56' 33"
Son Güncelleme : 19/05/2024 05:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>