Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Ağustos 2017, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınızda bazı gerginlikler yaşıyorsunuz ve sevgilinizin bazı hareketlerinden hoşnut değilsiniz. Sevgilinizle inatlaşmamalı ve mantıklı hareket etmelisiniz.

Zihinsel olarak bugün kendinizi çok yorgun hissedeceksiniz ve bu durum işlerinize olumsuz yansıyacak. Amirinizden bu yüzden azar işitebilirsiniz.

Parasal konularda yeni kararlar almak için uygun bir günde değilsiniz. Mantık hataları yapabilirsiniz ve para kaybedebilirsiniz.

Genel olarak gerilimler yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Çevrenize karşı oldukça hassas olacaksınız ve duygusal tepkiler vereceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayatı hiç umursamıyorsunuz ve sadece yaşamakta olduğunuz günleri düşünüyorsunuz. Etraftakilerin sizin hakkınızdaki düşünceleri sizi hiç mi hiç ilgilendirmiyor. Bu rahat yaşam tarzınız yüzünden bir takım olumsuz gelişmeler yaşayabilirsiniz. Gerçeklerle yüzleşmeyi öğrenmelisiniz artık.

17 Ağustos 2017, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar Saat 04:40 Ay-Satürn karşıtlığı, özellikle ilişki vekonularında yaptığımız içsel sorgulamaların işaretçisidir. Rutin hayatın gerekleri, sorumlulukları yorucu olabilir. Birilerine anlayış göstermek, çok çalışmak, çaba sarf etmek durumunda kalabiliriz. Gizli bir takım meseleleri sürekli aleyhimize gelişecekmiş gibi düşünmek yanlıştır. Toplumdan kendinizi soyutlamak, inzivaya çekilmek ve bir şeylere, kadere küsmek de aynı derecede yanlış olur. Sakin, dikkatli, bilinçli ve gayet akıllı şekilde kendimize bakmalı ve özen göstermeliyiz. Şifa teknikleri, meditasyon, olumlamalar, maneviyat, zikir ve dualar rahatlatıcı ve endişelerden uzaklaştırıcıdır. Saat 09:40 Venüs-Jüpiter görünümü, şu andaki şartlarımız nedeniyle hem ilişki hem dehayatımızla ilgili konularda fazlasıyla hassas düşünebiliriz. Sanki dünyanın sonu gelmiş gibi davranırız. Oysaki bu görünüm etkisinde bütün bunlar doğaldır. Birkaç gün sakin olmak, meseleleri bilinçli şekilde gözden geçirmek faydalı olur. Çünkü böyle bir etki altında verilen karar yanlış olabilir. Saat 10:14 Ay-Güneş görünümü, dış dünyada nazik ve ölçülü davranmaya çalışmamızı sağlıyor. Bunu yaparken, tabii ki çıkarlarımızı düşüneceğiz. Eğer işimize geliyorsa, bize bir faydası varsa, o kişilerle bağımızı güçlü tutmamızda yarar var. Saat 16:38-19:13 arasında Ay-boşluk etkisi altındayız. Bu süre içinde, dinlenmek, enerjimizi toplamak, ruhumuzu sakinleştirecek aktivitelerde bulunmak açısından gayet olumlu. Tabii ki dikkat edilmesi gereken en önemli nokta, yeni bir planlamada bulunmamak daha doğru olur. Saat 19:13 itibariyle Yengeç burcunda ilerleyen Ay, güven, sadakat, huzur, sahiplenilmek gibi olgular başınızın tacı olacaktır. Rahatsızlık veren her konuyu yakın bulduğunuz anne veya babanızla veya sevdiğiniz kişiyle paylaşmanız rahatlatıcı olabilir. Lütfen içinize atmayınız. Şansın sizden yana olduğu bir gün geçirmeniz dileğimle,

17 Ağustos 2017, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hayatta büyük oynamak gerektiğine inanıyorsun. 'Ya büyük düşün ya da düşünme' ideolojini yansıtabilirsin.

17 Ağustos 2017, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Gelir gider dengesinde yanlış yaptığınız bazı sorunlar ortaya çıkabilir ve bir dönemi sonlandırabilirsiniz.

17 Ağustos 2017, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızda başarı için sarf ettiğiniz çabanın ödüllerini alabilirsiniz. Bugün keyifli olaylar yaşanabilir. İşteki teknik konularla uğraşabilirsiniz. Eğitim almak istediğiniz konularda gelişmeler olabilir. İşteki sorumluluklarınızın arttığını düşünebilirsiniz. Bu konuda alternatif planlar üretebilirsiniz. Sevdiğiniz insanlara gün içinde zaman ayırın.

17 Ağustos 2017, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hiç aklınıza gelmeyecek bir konuda şaşkınlık yaşayacağınız güzel haberler alacaksınız. Bu haberden sonra geleceğinizle ilgili yeni planlar yapmaya başlayın.

17 Ağustos 2017, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İkili ilişkilerde, evlilik ve ortaklık konularında bugün beklentileri biraz daha düşürmek veya gerçekçi kılmak gerekebilir. Gösterdiğiniz ciddiyeti, sorumluluğu karşınızdaki kişiden de bekleyebilirsiniz.

17 Ağustos 2017, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ortaklı işlerinizde güzel gelişmelere açıksınız. Sadece ortaklı işlerinizde değil, özel hayatınızda sevdiğiniz insanla olan bağlantılarınız keyifli ve iyimser ilerleyecek. Abartıdan uzak durmalısınız.

17 Ağustos 2017, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Akşama doğru Yengeç burcuna yerleşen Ay yuva kurmak, yenilemek, ev işleriyle uğraşmak temalarını yaşamınıza taşır. Partnerinizin evle ilgili fikirlerine kulak verip, şefkatli yaklaşımını baskıcı bir tavırdan uzak kalarak değerlendirmelisiniz. İş hayatınızdaki toplantılarınızda sizi zorlayan sorularla karşılaşmaya hazır olun.

17 Ağustos 2017, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu sıralar çok çekicisiniz. Etrafınızdakilerin gözünü kamaştırıyorsunuz. Sizdeki bu değişiklik birlikte olduğunuz kişiyi çok etkiliyor. Siz de onlara jest yapın. Bir yakınınızın hastalığını dert etmeyin çünkü çok kısa sürede iyileşip tekrar sağlıklı günlere dönecek.

17 Ağustos 2017, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 40' 38" R
Ay
Oğlak
14° 51' 26"
Merkür
Koç
16° 37' 32"
Venüs
Boğa
00° 03' 02"
Mars
Balık
29° 07' 52"
Jüpiter
Boğa
23° 46' 39"
Satürn
Balık
16° 30' 26"
Uranüs
Boğa
22° 18' 11"
Neptün
Balık
28° 53' 04"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 36' 55"
Lilith
Başak
23° 15' 08"
True Node
Koç
15° 22' 45"
Son Güncelleme : 29/04/2024 15:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>