Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Kasım 2017, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Çevrenizde dolanıp duranların hiç birini beğenmiyorsunuz. Arkadaşlarınız bu yalnızlığınızın ne kadar süreceğini merak ediyorlar. Hoşlandığınız bir kişinin varlığından henüz kimseye söz etmiyorsunuz. Önce kendiniz emin olmak istiyorsunuz.

Çabalarınız işyerinizde gözden kaçmıyor, ilgiyle izleniyorsunuz. Kısa vadede kariyeriniz açısından bir gelişme görülmüyor ama parasal bir gelişme söz konusu olabilir.

Sizin için zor bir dönem sayılabilir. Geçmişten kalan bazı ödemelerinizi artık bitirmek istiyorsunuz. Bir süre daha bu zorluğunuz devam edebilir.

Bazen çok mesafeli ve ulaşılmaz oluyorsunuz. Bu huyunuz sizi yalnız kalmanıza neden olabilir

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Seçici davrandığınız için zaman zaman kazanabileceğiniz şeyleri de elinizin tersiyle itiyorsunuz. Bu arkadaş seçiminde de,seçiminde de, aşk yaşamınızda da böyle. Sizinle çok yakın dostluk kurmak isteyen ve gerçekten hoşlanan kişilerle dostluktan kaçınmanız size kaybettiriyor. Ona dostluk kapılarınızı açarsanız, gerçekten sıkı dost olabilirsiniz.

17 Kasım 2017, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar, Saat 09:33 Ay-Neptün olumlu görünümü, aşk hayatınız, çocuklarınız, yeni bir çevreye ve insanlarla kaynaşma anlamında destekleyici olup, mali konular üzerinde de durmanızı, geleceğe güvenle bakacak şekilde kararlar almanızda, gözden geçirmelerde size moral olabilir ve maneviyatınız güçlenebilir. Saat 11:17 Ay-Venüs kavuşumu, bir yandan kafanızın içindeki sorulara cevap arıyorsunuz, diğer yandan artık yeter dediğiniz ne varsa onun üzerinde hakimiyet kurarak elde etmekten, kendinizi kanıtlamaktan yanasınız. Sizin için kazanmak çok önemli. Her türlü ilişkide baskın taraf olmayı tercih edebilirsiniz. Amacınızı gerçekleştirmek, hedefinize varmak arzunuz bir hayli yükseliyor. Saat 17:25 Merkür-Mars görünümü,hayatımız, sorumluluklarımızın bilinci içinde hızlı ve oldukça aktif şekilde görevimizi yapmaya gayret edeceğiz. Görüşmeler, toplantılar, işveren veya diğer kişilerle iletişimi güçlü tutmamız gerekiyor. Saat 21:15 Ay-Pluto görünümü, sizi aşkta ve isteklerinizi elde etme yönünde destekliyor. Bu gücün özünde başarı hırsı yatmakta. Birilerinin kontrolü ele geçirmemesi için, siz onlardan önce davranarak ipi göğüsleyen taraf olmak niyetindesiniz. Dayanıklılığınız ve performansınız diğer günlere göre gayet yüksektir. Bu sayede başarılı girişimlerde bulunmanız gayet mümkün. Fikirlerinizi kendinizden emin bir şekilde ifade ederken, dikkatleri üzerinize kolaylıkla toplayabilirsiniz. Cinsel istekliliğiniz bu saatlerde yükselir. Günün tüm güzellikleri sizden yana olsun. Huzurlu, aktif, başarılı bir gün geçirmeniz dileğimle,

17 Kasım 2017, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kararlarını yeniliyorsun. Yolunda gitmeyen işlerin seni şaşırtacak derecede şanslı olacağın bir yöne dönebilir.

17 Kasım 2017, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yalnız kalıp biraz daha olayların dışına çıkıp düşünmeniz gereken bir süreç içindesiniz. Olayları daha tarafsız değerlendirmelisiniz.

17 Kasım 2017, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gelecek beklentilerinizle ilgili yeni sorumluluklar alabilirsiniz. İşlerinizi toparlamak için başkalarından yardım alabilirsiniz. Gün içinde arkadaşlarınıza da zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Abartılı durumlardan kaçınmalısınız. Hobilerinizle ilgili hedeflerinizi gerçekleştirmek için planlar yapabilirsiniz. Değişiklikler sizi rahatsız edebilir.

17 Kasım 2017, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygularınızı denetim altına alacak, böylece ilişkilerinizi istediğiniz gibi yönlendireceksiniz. Sevdiğinizle aranızdaki iletişim güçleniyor. Fakat, duygusal tedirginliğiniz devam edebilir. Hediye alabilirsiniz.

17 Kasım 2017, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Arkadaşlarınızın zenginliği, sosyal yaşamınızın canlılığı ve renkliliği bugün size umut katıyor, geleceğe bakışınızı tazeleyebilir, vizyoner yönlerinizi öne çıkarabilirsiniz. Düşünceleriniz ve fikirlerinizle dikkat çekeceğiniz bir gün olabilir.

17 Kasım 2017, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Düşündüklerinizi eyleme geçirmek kolay olacak. Duyacağınız bazı önemli konuşmaları kendi lehinize çevireceksiniz.

17 Kasım 2017, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Venüs ile Neptün arasındaki olumlu etkileşim sizi spiritüel dünyanın içine daldırır. Grup çalışmalarına katılmak, seminerlerde konuşmacı olmak için iyi bir gün. Sanatsal faaliyetlere katılmak, galerileri ziyaret ederek gününüzü değerlendirebilirsiniz. Eski arkadaşlarınızla görüşmek sizi mutlu eder.

17 Kasım 2017, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sağladığınız ayrıcalıklar sayesindehayatınızda kademe kademe ilerliyorsunuz. Etrafta hayranlık uyandıran birisiniz ve hiç tanımadığınız kişiler size yakınlaşmak istiyor. Bu yüzden özel hayatınızda yeni dostluklar yeni bir aşk sizi bekliyor olabilir.

17 Kasım 2017, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 14' 34" R
Ay
Terazi
03° 20' 55"
Merkür
Boğa
03° 55' 11"
Venüs
Boğa
23° 40' 53"
Mars
Koç
13° 50' 29"
Jüpiter
Boğa
28° 17' 27"
Satürn
Balık
17° 59' 58"
Uranüs
Boğa
23° 24' 47"
Neptün
Balık
29° 24' 05"
Plüton
Kova
02° 02' 42"
Chiron
Koç
21° 38' 37"
Lilith
Başak
25° 22' 51"
True Node
Koç
14° 56' 10"
Son Güncelleme : 18/05/2024 20:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>