Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Kasım 2017, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlgisini çok çektiğiniz biri sizi tanımaya, iç dünyanızı keşfetmeye çalışıyor. Aşkı bu kadar koşullara bağlamanız gerekmiyor. Kendinizi ona açma konusundaki çekimserliğiniz, karşı tarafın çabasını daha da tahrik edebilir.

İş ilişkilerinizde kırıcı olma endişesini fobi gibi yaşıyorsunuz. Bu konudaki özeniniz, size dost bir çalışma ortamı sağlıyor. Mesleki gelişmenizde önünüz açık görünüyor.

Paranızı temkinli idare ediyorsunuz. Kısa vadede bir problem görünmüyor. Bir paranın miktarıyla ilgili yanlış hesaplar içindesiniz. Ailenizin içindeki para meselesi çözüme doğru gidecek.

Dolaylı bir tanışıklıkla edindiğiniz arkadaşlık, şimdi deboyutunda biçimlenmeye başlıyor. Bu konudaki niyetinizi biraz ağırdan almanız yararlı olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Almaya hazırlandığınız bazı kararları ince eleyip sık dokumanız gerekiyor. Bugünlerde ailenize çok düşkünlüğünüzün artması, duygusal bir ihtiyaca cevap verdiği gibi, aile içindeki bazı geçimsizlikleri de ortadan kaldırabilir. Samimi davranışlarınızla dost çevrenize güven veriyorsunuz. Prensiplerinize bağlılığınız, kimi zaman yakınlarınıza sorunlar yaratabiliyor.

14 Kasım 2017, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar, Saat 01:48 Merkür-Kuzey düğüm görünümü, kafanızı karıştıran, sizi rahatsız eden bazı meseleleri kendi içinizde daha da büyütmenize neden olabilir. Şartlara isyan etmek yerine var gücünüzle gelişimden yana hayata sarılmalısınız. Gereksiz yere kendinizi üzmeyiniz. Birilerine tahammül etmekte zorlanıyorsunuz. Hatta bazen içinizden bunları haykırmak geliyor. Ancak boş veriniz. Siz karakter sahibi bir insansınız. Yaptığınız iyilik ve güzellikler sizinle beraber. Kul bilmezse, Allah bilsin. Saat 02:26 Ay-Terazi burcu geçişindehayatından ailevi konulara kadar geniş bir alanda insanların anlayışı, nazik yaklaşımı ve uzlaşıya açık oluşlarından hoşlanırız. Günün tüm güzellikleri sizden yana olsun. Huzurlu, aktif, başarılı bir gün geçirmeniz dileğimle,

14 Kasım 2017, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Dalgın hallerin düşünceli olmana neden olabilir. Öğleden sonra başlangıçlar yapmak durumunda kalabilirsin.

14 Kasım 2017, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş değişikliği yapmanız veya terfi almanız söz konusu olabilir. İrtibatlarınızı kuvvetlendirin.

14 Kasım 2017, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünhayatınızla ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Sorumluluklarınızda artış olabilir. Eğitsel konularda dikkatli olmalısınız. Sanatsal konularla ilgilenmek isteyebilirsiniz. İlişkileriniz ön plana çıkabilir. Gün içinde güçlü kişilerden destek alabilirsiniz. Başarı olmak için mücadele içinde olabilirsiniz. Kişisel çatışmalara girmemenizde fayda var.

14 Kasım 2017, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hedeflerinizi net bir şekilde belirlerseniz onlara ezici bir güçle ulaşacaksınız. Çalışanlar İkizler için işler çok iyi gidecek. Her şey birbirini tamamlayacak..

13 Kasım 2017, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sosyal açıdan oldukça renkli, canlı bir gün geçirebilirsiniz bugün. İki kısmet gezegeni Venüs ve Jüpiter'in kavuştuğu bu günde dostlarınızdan ve arkadaşlarınızdan güzel destekler ve iyilikler görebilirsiniz. Umutlarınızın arttığı bir gün olabilir.

14 Kasım 2017, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yakın çevrenizle olan ilişkilerinizde yanılgılara açıksınız. Onlara yardım etmek isteyebilirsiniz ama kararlarınızı net oluşturamama gibi etkilere karşı da dikkatli olmalısınız.

14 Kasım 2017, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Merkür ile Neptün'ün arasındaki zorlu etkileşim sizin gibi gerçekçi bir insanı bile hayal dünyasına itebilir. Zihniniz karmaşık fikirlerle dolu olacaktır. Araba kullanırken aşırı dalgın olabilirsiniz. Dikkatli olmakta fayda var. Yolda yürürken, cüzdan, çanta, anahtar vb. gibi eşyalarınıza sahip çıkmalısınız.

14 Kasım 2017, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatınızda ortaya çıkan olumsuzluklar yeterince önem verdiğiniz taktirde yoluna girecek. Maddi açıdan pek parlak bir dönem değil. Aileniz ve yakın dostlarınızla çıkacağınız seyahat stresinizi atmanızı sağlayacak. Duygusal açıdan istikrarlı bir dönem.

14 Kasım 2017, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 11' 23" R
Ay
Oğlak
21° 58' 06"
Merkür
Koç
16° 48' 16"
Venüs
Boğa
00° 42' 03"
Mars
Balık
29° 32' 17"
Jüpiter
Boğa
23° 54' 02"
Satürn
Balık
16° 33' 15"
Uranüs
Boğa
22° 19' 60"
Neptün
Balık
28° 54' 02"
Plüton
Kova
02° 06' 08"
Chiron
Koç
20° 38' 43"
Lilith
Başak
23° 18' 39"
True Node
Koç
15° 21' 44"
Son Güncelleme : 30/04/2024 04:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>