Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Kasım 2017, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Her anlamda belli bir güvene oturmuş ilişkiniz size sorunsuz bir beraberlik sunuyor. Güvenin pekiştiği yerden heyecan gider, gibi aşk yorumlarını yapay söylemler olarak değerlendiriyorsunuz.

İş hayatınızda bir iki gün içinde bir taşınmanın kritiğini yapacaksınız. Bu taşınma işinin işlerinize büyük katkısı olacağı inancındasınız. Bu konuda sizinle değişik görüşte olan birini dikkate almanızda yarar olabilir.

Artık maddi sıkıntı çekmeyeceğiniz yolundaki inancınız çok yakında karşılığını bulacak. Yapmak üzere olduğunuz bazı ataklar sizi cesaretlendiriyor. Fakat bu atakların maliyeti de hiç azımsanacak gibi değil.

Sonradan kötü izler taşıyabileceğiniz bir ahbaplık ilişkisini, şimdilerde çekici geldiği için geliştiriyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sorumluluk hissedip üstlendiğiniz konularda birtakım hayal kırıklılıkları yaşamanız sizi incitebiliyor. Ama dersler çıkartmayı çok iyi biliyorsunuz. Erdemleriniz sizi ayrıcalıklı yerlere koyarken, bazı çekemezliklere de neden olabiliyor. Bugünlerde bir sevinciniz var. Bu sevincin, onu ikiye katlayabileceğiniz gibi bir özelliği de olabilir.

12 Kasım 2017, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar Saat 06:07 Ay-Venüs görünümü, dostlarımızla bir araya gelmenin ve gayet dikkatli şekilde durumları analiz etmenin işaretçisidir. Saat 08:26 Ay-Jüpiter görünümü, dostlarınızla bağlantınızı güçlendiricidir. Hem kendinize uyanı hem de başkalarıyla birlikte yapılacakları kolaylıkla organize edersiniz. Saat 12:31 Ay-Merkür görünüm etkisi altında,anlaşmalarında adil düşünülmesini ve hakkınız olanın verilmesini istiyorsunuz. Saat 16:23 Ay-Neptün karşıtlığında, bir yandan hayatın görünen yüzündeki doğru ve yanlışları, inancımızı, düşüncelerimizi, bizi biz yapan her şeyi ayrıntılı bir şekilde gözden geçiriyoruz. Bu sorunları bir yana bırakıp, sevdiklerimizle bir araya gelip keyiflenebilsek. Belki de yeni biriyle tanışırız veya sevdiğimiz kişiyle hoş bir ortamda vaktimizi değerlendirebiliriz. Şöyle dışarıdan içe yönelip, zihnimizi rahatlatabiliriz. Ne dersiniz? İşlerinizi arzu ettiğiniz şekilde düzenlemeniz ve huzurlu bir gün geçirmeniz dileğimle,

12 Kasım 2017, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Biraz sakinleşme zamanı. Bir süredir yolunda gitmeyen konulara bugün kafa yormak istemeyebilirsin.

12 Kasım 2017, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sahip olduklarınıza olan duygusal bağımlılıklarınızı bırakmak durumunda kalabilirsiniz.

12 Kasım 2017, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün tamamlanması gereken işler ve evle ilgili uğraşlar olabilir. İlişkilerinize daha sakin yaklaşmalısınız.

12 Kasım 2017, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kilonuzla ilgili değişiklikler sizi biraz yıpratabilir. Beslenme düzeninize daha fazla dikkat edin. Sofranızda eksik etmemeniz gereken besinlere dikkat edin!.

12 Kasım 2017, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerlediğinden çalışma hayatınız, patronlarınız, aile büyükleriniz ve ilişkilerinizle ilgili durağanlık, belirsizlik yaşayabilir, birtakım kararlar almakta zorlanabilirsiniz. Esasen yeni kararlar almamanız gereken ve özellikle ilişkilerinizde anlık olaylara bakarak bir şeylerden vazgeçmemeniz gereken enerjisi durağan bir günde bulunmaktasınız.

12 Kasım 2017, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Enerjinizin büyük kısmını tanımadığınız insanlara yönlendirmeniz ailenizi ihmal ettiğiniz anlamına gelmiyor. Sinirsel gerginliklerinizi kontrol etmelisiniz.

12 Kasım 2017, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Başak burcunda seyahat ederken, yazdığınız kitabın son satırına nokta koyabilirsiniz. Mükemmeliyetçi ruhunuz akademiler ve eğitim konusunda atağa geçebilir. Seyahat planları yapmak için harika bir gün. Eğitim verebilir ya da eğitime katılabilirsiniz.

12 Kasım 2017, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Herşeyin istediğiniz gibi olması için biraz daha beklemeniz gerekiyor. Geleceğe yönelik projeler ve planlar ön plana çıkacak. Önünüzde birçok fırsat var. Eğer zekanıza güvenerek olumlu kararlar verirseniz bu fırsatları kaçırmamış olacaksınız.

12 Kasım 2017, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 45' 53" R
Ay
Oğlak
16° 04' 07"
Merkür
Koç
16° 39' 17"
Venüs
Boğa
00° 09' 42"
Mars
Balık
29° 12' 03"
Jüpiter
Boğa
23° 47' 55"
Satürn
Balık
16° 30' 55"
Uranüs
Boğa
22° 18' 30"
Neptün
Balık
28° 53' 14"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 37' 13"
Lilith
Başak
23° 15' 44"
True Node
Koç
15° 22' 33"
Son Güncelleme : 29/04/2024 17:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>