Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Kasım 2017, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Her şeyi boş vermiş gibi görünüyorsunuz. Küçük bir değişiklik için bile en ufak bir çaba harcamıyorsunuz. Onun çabalarına yanıt vermenizi istiyor. Bugün yine çabaları karşılıksız kalabilir. Ama buna fırsat vermemeniz ilişkiniz için hayırlı olur.

İş deneyiminiz herkesçe takdir ediliyorsunuz ama yenilikleri yeterince takip etmemeniz sizin aleyhinize olabilir. Sadece deneyimin yeterli olmadığının siz de farkındasınız. Bugün yeniliklerle tanışmak için iyi bir gün gibi görünüyor.

Dikkatli para harcamaya çalışıyorsunuz fakat olmuyor. Çünkü yakınlarınızın harcamalarını kontrol edemiyorsunuz. Bugün bu konuda tatsız bir konuşma olabilir. Yine de kırıcı olmaktan kaçınmalısınız.

Bir yakınınıza sürekli akıl verme isteğiniz onu boğuyor. Onun da bir yetişkin olduğunu fark etmeniz gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Güçlü kişilerle karşı karşıya gelebilir, mücadeleci yönlerinizi ortaya koyabilirsiniz. Gündeminizde ortak işler, paralar, vergi ve mirasla ilgili konular olabilir. Dikkat ve konsantrasyon gücünüz yüksek olabilir.

11 Kasım 2017, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar, Saat 01:17 Ay-Kuzey düğüm kavuşumu, başkalarına değil, kendimize güvenerek ilerlemenin, mutluluğun sadece birilerine bağlı olmadığını bilerek cesaretle ilerlemenin işaretçisidir. Biz böyle gördüğümüz zaman, destekler de gelir, maddi açıdan rahatlatıcı gelişmeler de olur. Saat 11:55 Ay-Satürn görünümü, iç dünyamızın derinliklerini tahlil etmek, kendimizi rahatlatmak, endişelerden kurtulmak adına bir uyarı gibi düşünülebilir. Belki de çok fazla endişelisiniz veya gereğinden çok köşeliyorsunuz birçok şeyi. Bazen bedeni ve ruhu dinlendirmek faydalıdır. Bu sizin birçok konuda enerjinizi doğru yönlendirmenizde yardımcı olur. Saat 11:55-19:41 arasında Ay-Boşluk etkisindedir. İlişkimizle alakalı meseleleri gözden geçirebiliriz. Ancak bir konu üzerinde karar vermişsek geri dönmek, kararımızı değiştirmek boşluk süresince yanlış olur. Saat 12:44 Satürn-Uranüs görünümü, sizi zorlayan şartların ve mevcut problemlerin çözülmesinde etkilidir. Belki yaşadıklarınız nedeniyle olumsuz düşünüyorsunuz. Ancak bu görünüm gökyüzünde belirdiği andan itibaren yavaş yavaş sizi sarıp sarmalar. Bir başka yere taşınmak, ev almak, yeni bir fırsatla karşılaşmak yönünde olumludur. Saat 19:41 de başlayacak Ay-Başak burcu seyrinde, durumları kritik edeceğiz. İşlerimizi düzgün bir şekilde yapmaya çalışacağız. Sağlığımızla ilgileneceğiz. Endişeli olduğumuz konuları nasıl çözüme kavuştururuz bunları düşüneceğiz. Çözümden yana olacağız. Karışıklıktan hoşlanmayacağız. Saat 21:30 Güneş-Kuzey düğüm görünümü, plan ve projelerinizi, tecrübelerinizi, bildiklerinizi başkalarına gösterme arzumuzu işaret ediyor. Ancak şartlar nedeniyle şu aralar zorlanıyoruz. Korku ve kaygılarımız var. Sanki hiçbir şey düzgün gitmeyecek gibi. Böyle düşünmeyelim. Bu kriz dönemini bir şekilde aşmak isteriz. Her şey umduğunuzdan daha güzel olsun. Kalben sevgilerimle,

11 Kasım 2017, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Eğer çalışıyorsanyerinde onayın alınmadan yapılan bir işte sorun yaşayabilir, işin seyrini değiştirebilirsin.

11 Kasım 2017, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi konular ve finansal harcamalarınıza dikkat etmeniz gereken bir süreç. Gelir gide dengesinde bazı gerginlikler olabilir.

11 Kasım 2017, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ortaklaşa konular psikolojinizi yakından etkileyebilir. Elinizdeki birikimleri daha iyi değerlendirmeye bakın.

11 Kasım 2017, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İyilik dolu bir yüreğiniz var. Ya hep ya hiç düşüncesi içinde sevdiğinize boyun eğmeyebilirsiniz. Ama olumsuz şartları da bazen siz hazırlıyorsunuz. Fazla gururlu olmak sorun yaratabilir..

11 Kasım 2017, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Güçlü kişilerle karşı karşıya gelebilir, mücadeleci yönlerinizi ortaya koyabilirsiniz. Gündeminizde ortak işler, paralar, vergi ve mirasla ilgili konular olabilir. Dikkat ve konsantrasyon gücünüz yüksek olabilir.

11 Kasım 2017, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Olayları sabırla karşılayabilir, gerekenleri yapmak için harekete geçebilirsiniz. Değişik olan her şey ilginizi çekebilir. Kendinizi hayatın akışına bırakın.

11 Kasım 2017, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Uranüs ile Satürn arasındaki olumlu etkileşim kariyerinizde hızlı değişimlere neden olur. Bir türlü bırakamadığınız temalarla vedalaşma cesaretini kendinizde bulursunuz. Altından kalkamayacağınız bir görevi cesaretle üstelenebilirsiniz.

11 Kasım 2017, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Önünüzde zorlu günler var. Mutlu olmak için biraz uğraş vermeniz gerekecek. Fakat bu zorlu günleri atlatmak çok uzun sürmeyecek. Aşk size yardımcı olacak. Eğer seviyor ve seviliyorsanız istediğiniz desteği karşınızdaki insandan fazlasıyla göreceksiniz.

11 Kasım 2017, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 43' 03" R
Ay
Oğlak
15° 24' 58"
Merkür
Koç
16° 38' 20"
Venüs
Boğa
00° 06' 06"
Mars
Balık
29° 09' 48"
Jüpiter
Boğa
23° 47' 14"
Satürn
Balık
16° 30' 40"
Uranüs
Boğa
22° 18' 20"
Neptün
Balık
28° 53' 09"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 37' 04"
Lilith
Başak
23° 15' 25"
True Node
Koç
15° 22' 39"
Son Güncelleme : 29/04/2024 16:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>