Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Ocak 2015, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aranızdaki heyecanı canlı tutma çabanız, yapay davranışlara neden olabiliyor. İlişkiniz sağlam temeller üzerinde. Bunun güveniyle rahat davranışlara yönelebilirsiniz.

Karşılıklı özveriyle bütün problemleri aşabilirsiniz. Söylentilerinortamınızı etkilemesine izin vermemelisiniz. Çevrenizin size ve kariyerinize duyduğu güveni azaltıyorsunuz

Bugünlerde alacak verecek sıkıntıları içine girebilirsiniz. Çok programlı olmanıza rağmen iradeniz dışındaki sıkışıklıklar size de yansıyabilir. Para konulu özel görüşmeleriniz var.

Aile, akraba türü ilişkilere zaman ayırmanız gerekiyor. Son zamanlarda onları çok ihmal ettiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kararlı ve egemen imajınızı bir övgü biçiminde ele aldığınızda, kendinizi de şaşırtan davranışlar içine girebiliyorsunuz. Bugünlerde buna dayalı bazı aşırılıklar sorun yaratabilir. Yaşadığınız bazı iç çözümsüzlükleri abartıp davranışlarınızda belirleyici rol oynamalarına neden olabilirsiniz. Yakın dostluklarda özenli olmanız gereken günler.

17 Ocak 2015, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar, Yay burcunda ilerleyen Ay etkisi altında cumartesi gününe adım atacağız. Bu geçiş, monoton, zevksiz hatta çoğu zaman rutinleşen her şeyin ne kadar can sıkıcı olduğunu düşünmemize neden olabilir.  Kolaya yöneliyoruz. Daha az yorulacağımız bir ilişki, iş, hedef belirlemeye çalışabiliriz. Saat 08:50 Ay-Uranüs görünümü, yapmak istediklerimizi acele etmeden yavaş yavaş yolumuza koyabileceğimizi hatırlatıyor. Saat 13:28 Ay-Merkür ve saat 16:53 Ay-Venüs olumlu görünümü, birilerine bağlı veya onları sırtımızda taşıyarak bir ilişki yaşamanın, hayat sürmenin pek de doğru olmadığını düşünmemizi sağlıyor. Eğer bencil olabilseydim, şimdi nerelerde olurdum diye aklımızdan geçiriyoruz. Saat 21:25-18 Ocak saat 14:04 arasında Ay-Boşlukta ilerleyecek. Karşıt görüşte olan insanlarla ister özel,  isterveya finansal konulardaki ilişkimizi düşünürüz, neler bizi yoruyor, neler bizi canlandırır bunları gözden geçiririz. Cumartesi gününüz güzelliklere, mutluluğa, sevilmeye, sevmeye işaret olsun. Her şey umduğunuzdan daha güzel olsun. Kalben sevgilerimle,  

17 Ocak 2015, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uzun süredir planladığınız atılımları kolay bir şekilde gerçekleştirecek gücünüzün farkındasınız. Sakin ve sessizce hedeflerinize yaklaşıyorsunuz. Üstünlük duyguları içindesiniz. Tartışma ortamlarından uzak kalmaya çalışın. Dostlarınızla güç gösterisine girmemeli ve düşünce savaşları vermemelisiniz.

17 Ocak 2015, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İki gündür bazı konularda abartılı tavırlar geliştiriyor olabilir misiniz? İki kişiyi zor doyururken, kantin ihalesini almakta nereden çıktı? Tutamayacağınız sözler vermekten kaçınmalısınız. Tüm burçlar için gün geneli: Güne hoş sürprizlerle başlayabiliriz. Gün içerisinde arkadaşlarımızla bir araya gelebilir veya doğru kanalları kullanarak iletişime geçebiliriz. Belli görüşmeler, toplantılar yapmak ya da seyahatler için uygun bir gün. Bazılarımız eğitim başlıklı aktivitelere önem verirken, bazılarımız fikir alışverişleri yaparak veya okuyup izleyerek yeni bilgiler edinme fırsatı bulabilir. İkili ilişkiler kurmak, romantik diyaloglar veya planlar için de güzel bir gündeyiz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

17 Ocak 2015, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Oldukça hızlı hareket etmeniz gereken bir dönemdesiniz. Yeni şartlar sizi yeni başlangıçlara ve kararlara sürüklemekte. Bu dönemde kariyeriniz ve ilişkileriniz büyük bir önem taşımakta. Çok fazla hoşunuza gitmeyen ve sizi zorlayabilecek durumlarla da karşılaşabilirsiniz. Sorumluluklarınızı yerine getirdiğiniz ölçüde rahat edebileceksiniz. Ancak karşıt burcunuzdaki Mars gerek yakın gerekse işe ait ilişkilerinizde bazı sert tepkiler ve sürtüşmelerle de karşılaşabileceğinizi göstermekte. Açık düşmanlıklar olabilir.

17 Ocak 2015, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

öreceğiniz rüyaları bir uyarı olarak kabul edip detaylı düşünür ve hayatınıza yansıtırsanız bir hatadan kendinizi korumuş olursunuz.

17 Ocak 2015, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kendi enerjinizi ve girişken taraflarınızı herkese rahatça ifade edebileceğiniz bugün ikili ilişkilerinizdeki beklentilerinizi minimum seviyede tutmalı ve kaygı enerjisini kendinizden uzaklaştırarak, içsel barışınızı yansıtan tavırlarda bulunmalısınız. Kurumlar ve patronlar ile ilgili problemlere açık bir gündesiniz.

17 Ocak 2015, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Eğlence fırsatları yaratmak ve sosyalleşmek için istek duyabilirsiniz. Girdiğiniz ortamlarda gereksiz masraflar yapmamak için tutumluluk özelliğinizi etkin kılın. Zira kolayca harcama yapabilirsiniz. Yoksa para sıkıntısı başgösterebilir.

17 Ocak 2015, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 23' 53" R
Ay
Terazi
05° 15' 26"
Merkür
Boğa
04° 08' 26"
Venüs
Boğa
23° 52' 46"
Mars
Koç
13° 57' 50"
Jüpiter
Boğa
28° 19' 44"
Satürn
Balık
18° 00' 36"
Uranüs
Boğa
23° 25' 20"
Neptün
Balık
29° 24' 18"
Plüton
Kova
02° 02' 37"
Chiron
Koç
21° 39' 06"
Lilith
Başak
25° 23' 55"
True Node
Koç
14° 56' 21"
Son Güncelleme : 19/05/2024 00:02

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>