Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Ekim 2016, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgiliniz sizdeki bugünkü farklılığı görüp bunda bambaşka sebepler arayabilir. İçinizdeki coşkuyu açıklarken boş yere heyecanlanacaksınız. Oysaki sadece, bugün iyimserliğiniz üstünüzde. Bu iyimserliğiniz, ilişkinize de yansıyor.

Bugünkü iyimserliğinizi işinizde de kullanmanızda yarar var. Çünkü, uzun süredir su yüzüne çıkmayan ama sizi içten içe rahatsız eden bir konu, bugün gündeme gelebilir.

Küçük bir ödemeniz size hatırlatılacak. Bu nedenle biraz keyfiniz kaçabilir. Bu sıralar duygusal konular sizin için daha ön planda olduğu için mali sorunlarla pek uğraşmıyorsunuz.

Bugünlerde çok tetikte olmanız gerekiyor. Ani kararlar vermek durumunda kalabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Akşam üzeri bir görüşme yapacak ve kendinizi huzurlu hissedeceksiniz. Bu görüşmede birçok konuda fikriniz değişebilir. Alışkanlıklarınızın dışına çıkmanız ve yeni şeyler öğrenmeniz için değişik seçeneklerle yüz yüze gelebilirsiniz. Başka bir konuyla ilgili bir kararsızlık yaşamanız söz konusu, temkinli davranmak isteyebilirsiniz. Bazı yakınlarınıza danışmanızda yarar var.

18 Ekim 2016, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar 18 Ekim-12 Kasım tarihleri arasında, Venüs-Yay burcunda ilerleyecek. Özgür olmak isteyeceğiz. Pozitif düşüneceğiz, rahatlayacağız. Oğlaklar her şey düzenli olsun isterler. Ancak biraz da insanın kendine zaman ayırması gerekiyor. Hobilerimize zaman ayırabiliriz. Hayatı denetlemekten vazgeçelim. Sorumluluk alayım diye kendimizi yormayalım. Hafta sonları kısa turlara katılalım. Kitap okuyalım. Gezelim. Değişik yerler keşfedelim. Keyiflendiren, güldüren, kafamızı boşaltmamızı sağlayacak eğlenceli aktivitelere katılalım. Saat 17:31 sonrası İkizler burcunda ilerleyen Ay, saat 18:10 sonrası Venüs ile karşıtlık oluşturacak. Çevremizle olan temasımız, haberleşme, kısa görüşme, seyahat gibi konuları gündeme getiriyor.  Detaylıca bir muhasebede bulunmak yararlıdır. Hakkımızdan hayırlısı güzelliklerle buluşmamız dileğimle,

18 Ekim 2016, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkilerinizdeki yüksek potansiyel size aktivite kazandıracak. Kişisel olaylarınızı ailenizle bütünleşerek yaşamak isteyeceksiniz. Onların fikirleri sizin için oldukça önem taşıyor. Birçok işi bir arada yapmayı arzulamanız rağmen çift fikirli yapınızdan dolayı bocalayabilirsiniz. Spor aktiviteleri, bedensel hareketlerine önem vermelisiniz.

18 Ekim 2016, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İmajınızda ve planlarınızda son dakika gelişmeleri yaşanabilir. Acele etmeyin, sistemli olun. Finansal yönden bazı yatırımlar ya da girişimler olumsuz sonuçlanabilir. Günün Atmosferi:Aşk gezegeni Venüs Yay burcunda… Yay burcuna geçen Venüs, Kasım ortalarına kadar, aşk hayatımızı canlandıran etkilerle bizi saracak. Önümüzdeki üç hafta boyunca eğlenip, coşabiliriz. Öte yandan bazı konularda öne çıkma ve yeni bilgiler elde etme isteğimiz de artıyor. Sosyal ilişkilerimiz hareketlenirken, farklı davetler ve organizasyonlarla yaşantımızdan daha fazla keyif alıyoruz. Partneri olanlarımız eşleriyle karşılıklı fikir alışverişinde bulunabilir ya da daha çok şey paylaşma imkanı bulabilir.

18 Ekim 2016, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün keyif aldığınız konulara zaman ayırabilirsiniz. Planlarınızdaki değişiklikler nedeniyle toparlamanız gereken işlere yoğunlaşabilirsiniz. Çocuklarınızla ilgili konular sizi oyalayabilir. Keyif aldığınız şeyler için harcama yapabilirsiniz. Gün içinde başkalarıyla programlar yapabilirsiniz. Fikirlerinizi paylaşmak için arkadaşlarınızla zaman geçirebilirsiniz.

18 Ekim 2016, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sahiplenme iç güdüleri içinde kendinizle savaş veriyorsunuz adeta. Her alanda arzularınız gerçeğe dönüşmeyebilir bunun için kendinizi yıpratmayın. Zamana bırakın.

18 Ekim 2016, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca aşk hayatınız ve çocuklarınızla ilişkilerinizde keyifli bir enerji sözkonusu iken, sevdiklerinizle mutlu zaman geçirebilir, birlikte program yapabilir, sevildiğinizi daha yoğun hissedebilirsiniz. İş görüşmeleri açısından başarılı bir zamandasınız.

18 Ekim 2016, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aşk hayatınız veya yaratıcılığa dayalı işlerinizde kendinizi eğlenceli bir şekilde ortaya koyacaksınız. İş alanlarınızda karamsarlığı bir kenara bırakın. Konuşmalarınız hızlanıyor.

18 Ekim 2016, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sabah saatlerinden itibaren davranma konusunda zorlanacaksınız. Akşam saatlerine kadar kendinize vakit ayırmanız ve hizmet alanınıza yönelmeniz mümkündür. İşinize odaklanmanız konusunda zorluk çekmeniz olağandır. İş ortamınızda yüzeysel davranışlarda bulunabilirsiniz. Ancak verimli haberleşme alanları yaratabilirsiniz. Mesleki alandaki edindiğiniz tecrübe ve bilgilerle takdir toplayıp otorite olarak saygı görebileceğinizin işaretlerini alabilirsiniz. Kendinize daha iyi davranabileceğiniz bir sürece giriyorsunuz. Sağduyu dozu artacaktır.

18 Ekim 2016, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni girişimlerde bulunabilir hatta atılımlar yapabilirsiniz. Birkaç işi birarada götürmek durumunda da kalabilirsiniz. Yeni bir anlaşma sayesinde bol paranız olabilir. Uzak bir yerden gelen biriyle tanışacaksınız. Bu insan bir yabancı olabilir.

18 Ekim 2016, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 15' 54" R
Ay
Koç
21° 18' 26" R
Merkür
Koç
20° 24' 25"
Venüs
Boğa
08° 25' 01"
Mars
Koç
04° 21' 34"
Jüpiter
Boğa
25° 22' 02"
Satürn
Balık
17° 05' 10"
Uranüs
Boğa
22° 41' 36"
Neptün
Balık
29° 05' 01"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 59' 37"
Lilith
Başak
24° 00' 20"
True Node
Koç
15° 24' 42"
Son Güncelleme : 06/05/2024 10:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>