Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Ekim 2016, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yeni duygularınıza teslim olmaktan başka çareniz yok. İlk başlarda sandığınız gibi, gelip geçici bir şeye benzemiyor. İlişkinin buralara geleceğini hiç tahmin etmemiştiniz.

Bugün yapacağınız küçük bir toplantı sizi yeniden umutlandıracak, önünüzü yeniden görmenizi sağlayacak. İş yaşantınızda bugünlerde fırsatın biri giderken biri geliyor.

Aile içindeki parasal dayanışmanız büyük para sorunları yaşamanızı engelliyor. Önümüzdeki günlerde masrafa gireceksiniz gibi görünüyor. Ama bu kaçabileceğiniz türden bir masrafa benzemiyor.

Küçük bir gurup halinde konuklarınız olabilir. Muhtemelen kalabalık bir akşam geçireceksiniz. Bir tartışma görünüyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakında içinizde biriken bir özlemi boşaltacaksınız. İçinizin derinliğindeki sevincin nedeni bu olabilir. Bugünleri size yaratabilecek bir hatanın ilk adımını atmak üzeresiniz. Bu konuda dikkatli olmanız gerekiyor. Bu yanlıştan sadece kendi sağduyunuzla kurtulabileceksiniz. Sizi istemeden, bilmeden hataya yöneltenleri görmeniz gerekiyor.

16 Ekim 2016, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar, 16 Ekim saat 07:23 Koç burcunda oluşacak Dolunay, geçtiğimiz iki hafta önce kariyer hayatımız, sorumluluklar ve toplum içindeki yerimiz ve konumumuzla ilgili olarak verilen kararların geldiği son durumu görmemizde önem taşıyor. Amacımız işbirliğinde bulunmak, barış ve uyumdan yana olacak şekilde diğerlerinin de görüşlerini alarak ilerlemek istiyorduk. İşte şimdi bu konularda geldiğimiz duruma bakacağız. Tabii ki isteklerimizi elde etmekten yanayız. İstiyoruz ki, bizim gösterdiğimiz hassasiyeti başkaları da bize göstersin. Merkür-Pluto görünümü, fikirlerimizi dış dünyada baskın şekilde ifade etmemize neden olabilir. Başkalarıyla olan iletişimde sorunlar yaşanabilir. Kendi gücümüzü, yeteneklerimizi, arzularımızı, eğer işbirliğine yatkın şekilde ifade edebilirsek sorunlar kolayca çözülür. Tabii ki hakkımız olanı talep edeceğiz. Ancak durum ve şartların da farkında olacağız. Aynı durum ailevi ilişkilerde de önemlidir. Ev içinde gerginlik veya anlaşmazlıklar, dışarıdaki başarımızı etkileyebilir. Mars şu aralar burcunuzda ilerliyor ve gücünüz gayet yerinde. Dediğim noktalara dikkat edilirse, başarılı bir şekilde amacınıza ulaşırsınız. Ay-Uranüs görünümü, özellikle eviniz, aileniz, yerleşim yeriniz ve duygu dünyanızda yenilik arzunuzu vurguluyor. Ne olursa olsun bir değişim istiyoruz. Bu değişimin lehimize gerçekleşmesi bizi memnun eder. Tam tersi bir durum bizde gerginlik ve isyan yaratabilir.

16 Ekim 2016, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrenizde gelişen duygusal konulardan etkilenecek ve arkadaşlarınızla güçlü bağlar içinde olacaksınız. Grup çalışmalar için uygun bir gün.ve kişisel çabalarınızı çevresel faktörlerle akıllıca birleştirmelisiniz. Koşulların sizden yana oluşu; bazı engellerin ortadan kalkmasıyla daha bir açıklık kazanıyor. Birçok fırsat kendiliğinden oluşacak.

16 Ekim 2016, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Eleştirmeyi ve şikayet etmeyi bir kenara bırakmalı ve enerjinizi tamamlanması gereken işlere yoğunlaştırmalısınız. Bildiklerinize sadık kalın. Gerçekleri gözden geçirmek ve elinize geçen haberleri doğrulayacak kişileri dikkatle dinlemek çok önemli sizin için! Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sabah saatlerinde ilişkiler daha kolay aksa da, gün genelinde olayları kişiselleştirmemeye ve her şeyi üzerimize alıp, kendimizi üzmemeye çalışmamız gereken gündeyiz. Haftanın genel zorlayan etkilerine rağmen, Merkür Satürn görünümü bugün bazı işlerimizi halletmemiz, daha iyi planlama ya da hesaplar yapabilmemiz ve ilerlememiz, sözlü yazılı faydalı iletişim ya da bazı işleri ya da olayları telafi edebilmemiz için olanak sağlıyor. Ani gelişen olaylara farklı çözümler getirebiliriz. Zor ve uzlaşılması bir hafta sonuna girmeden önemli görüşmeleri veya işleri bugün tamamlamak kısmen daha iyi sonuç verebilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

14 Ekim 2016, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Koç burcunda gerçekleşen dolunay,ve özel hayatınız arasında daha iyi bir denge için daha farkında olmanızı gerektiriyor. Ani gelişmeler de var.

16 Ekim 2016, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

MEVSİMSEL hastalıklar her an sizi yatağa düşürüp bitkin hale getirebilir. Alacağınız birkaç keyifsiz haber üstüne tuz biber ekebilir.

16 Ekim 2016, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde ilişkilerinizde kendinizi ifade ederken daha sakin ve anlayışlı tavırlara ihtiyacınızın olduğu bugün, ilişkide bulunduğunuz insanlar ve ailenizle geçici gerginlikler yaşayabilirsiniz. Motivasyonunuzu yüksek tutmanız gereken bugün, enerjinizi daha yumuşak bir dille ifade etmeye ihtiyacınız var.

16 Ekim 2016, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ailenizle ilgili önemli kararlar bu tutulmada devrede olacak. Kariyer alanınızda başlatmış olduğunuz işlerin sonuçlarıyla karşılaşabilirsiniz. Aniden ortaya çıkacak bir ailevi bir konu gündeminizin başına yerleşebilir.

16 Ekim 2016, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sabah saatlerinde yatağınızdan bile kalkmak istemeyeceğiniz bir enerji düşüklüğü ile karşılaşabilirsiniz.Mesleki alanda dengenizi oynatabilecek bir durumla karşılaşmanızın olası hale gelebileceği bir Dolunay sürecinde olacaksınız. Kişisel asiliğiniz ve kendinize ayrı bir yol açma arzunuz nedeniyle yürütmek zorunda olduğunuz kariyeriniz arasında gerginlik kaydedebileceğiniz bir farkındalık sürecine neden olacak bu Dolunay'ın kopartıcı bir etkisi olacağını bilmeli ve itidalli davranmanız gerekebilir.

16 Ekim 2016, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Önünüzde zorlu günler var. Mutlu olmak için biraz uğraş vermeniz gerekecek. Fakat bu zorlu günleri atlatmak çok uzun sürmeyecek. Aşk size yardımcı olacak. Eğer seviyor ve seviliyorsanız istediğiniz desteği karşınızdaki insandan fazlasıyla göreceksiniz.

16 Ekim 2016, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 21' 57" R
Ay
Koç
22° 50' 20" R
Merkür
Koç
20° 29' 17"
Venüs
Boğa
08° 32' 42"
Mars
Koç
04° 26' 23"
Jüpiter
Boğa
25° 23' 30"
Satürn
Balık
17° 05' 40"
Uranüs
Boğa
22° 41' 57"
Neptün
Balık
29° 05' 12"
Plüton
Kova
02° 06' 03"
Chiron
Koç
20° 59' 57"
Lilith
Başak
24° 01' 01"
True Node
Koç
15° 24' 38"
Son Güncelleme : 06/05/2024 13:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>