Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Ekim 2016, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Kararlarınızı çabuklaştırmanız gerekiyor. Kendinizi yaşadığınız ilişkide mutlu görmüyorsunuz. Ufak tefek şeyleri düzeltseniz bile temel ayrılıklarınız var, onlarla ilgili yapabileceğiniz bir şey yok.

Kıymetinizin bilinmediğini, istismar edildiğinizi düşünüyorsunuz. Birkaç güne kalmadan yaşayacağınız bir gelişme bu düşüncenizi haklı çıkartabilir. Bu haksızlığın üzerine gideceksiniz.

Çok dikkatli yaşıyorsunuz. Yakında hiç beklemediğiniz bir masrafa gireceksiniz. Bu sizi para konusunda yeni karamsarlıklara sokacak. Tasarrufu hiç ciddiye almıyorsunuz.

Sizi ısrarla uyaran birisi var. Onu dinlemeniz gerekiyor. Sonra son pişmanlık fayda etmeyebilir. Hata işlemeye kararlı gibi davranmamalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yorgun bedeniniz bugün sadece dinlenmek istiyor. Sizi bugün kimse yerinizden kımıldatamayacak gibi. Bir konuda son derece hatalı bulduğunuz bir arkadaşınızı son kez uyarmayı düşünüyorsunuz. Ama bu konuda sizin de bir hatanız var, konuyu bütün detaylarıyla bilmiyorsunuz. Bu davranışınızla ilgili ilerde yaşayacağınız bir pişmanlığınız olabilir.

14 Ekim 2016, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar saat 00:01 Merkür-Mars görünümü, toplum içinde veya mesleki alanda politik tarzda iletişimin önemi büyük. Eğer bir işimiz, problemimiz veya girişimimiz varsa, bunu ilgili kişilerle ılımlı ve verimli şekilde görüşmek gerekiyor. Dayatarak, kabul ettirmeye çalışarak veya baskıda bulunarak halletmemiz zor. Tartışmak yerine, orta yolu bulmaya gayret etmek yararlı olur. Bu görünüm, işlerimizi sağlam yapmamızda, dışarıya beğendirmemizde etkilidir. Saat 10:14-18:09 arasında Ay-boşluk etkisindeyiz. Yanlış değerlendirmede bulunma riskimiz var. Ben derim ki, sakin olunuz.  Birilerinin bizi anlaması  kolay olmaz. Bu süre içinde kendinizi rahatlatmak, hayatın gürültüsünden uzak, huzur içinde zamanı geçirmekte yarar var. Saat 10:14 Ay-Koç burcu geçişinde, savaşçı kesilirsiniz. Kimsenin sizin hakkınızı yemesine, yaptıklarınızı hafife almasına müsaade etmezsiniz. Sert konuşabilirsiniz veya tepkisel davranabilirsiniz. Hatta bunda da kendinizi haklı görebilirsiniz. Saat 21:47 Merkür-Satürn görünüm etkisinde, kafamız biraz karışık olabilir. Şöyle bir etraflıca düşünmeye devam edeceğiz. Özelliklehayatımızı ilgilendiren meselelerin soğukkanlı şekilde ele alınması yararlı olur. Gün güzelliğiyle bizleri ışıklandırsın. Gün güzelliğiyle bizleri mutlu kılsın. Kalben sevgilerimle,  

14 Ekim 2016, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Arkadaşlarınızla sıkı bağlar içinde olmanıza rağmen, çoğu kez düşüncelerinizi anlamakta güçlük çekiyorlar. Onları aramak ve görüşmek sizi mutlu edecek. Duygusal ilişkilerinizi ihtiyaçlarınız doğrultusunda yeniden düzenlemek isteyebilir, bazı arkadaşlarınızla fikir alış verişlerin olacağı kazançlı günlerinizden biri.

14 Ekim 2016, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Eleştirmeyi ve şikayet etmeyi bir kenara bırakmalı ve enerjinizi tamamlanması gereken işlere yoğunlaştırmalısınız. Bildiklerinize sadık kalın. Gerçekleri gözden geçirmek ve elinize geçen haberleri doğrulayacak kişileri dikkatle dinlemek çok önemli sizin için! Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sabah saatlerinde ilişkiler daha kolay aksa da, gün genelinde olayları kişiselleştirmemeye ve her şeyi üzerimize alıp, kendimizi üzmemeye çalışmamız gereken gündeyiz. Haftanın genel zorlayan etkilerine rağmen, Merkür Satürn görünümü bugün bazı işlerimizi halletmemiz, daha iyi planlama ya da hesaplar yapabilmemiz ve ilerlememiz, sözlü yazılı faydalı iletişim ya da bazı işleri ya da olayları telafi edebilmemiz için olanak sağlıyor. Ani gelişen olaylara farklı çözümler getirebiliriz. Zor ve uzlaşılması bir hafta sonuna girmeden önemli görüşmeleri veya işleri bugün tamamlamak kısmen daha iyi sonuç verebilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

14 Ekim 2016, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün işlerinizi yapmakta zorlanabilirsiniz. Yazışma ve sözleşmelere dikkat etmenizde fayda var. Sorumlu olduğunuz işlerinizde biran önce harekete geçmek isteyebilirsiniz. Bazı konuları toparlamak için fırsatınız olacak. İşlerinizde bütünü görmekte zorlanabilirsiniz. Öğleden sonra ailenizle birlikte zaman geçirebilirsiniz.

14 Ekim 2016, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Değişik düşünceler zihninizde uyanabilir ve iddiacı tavır içinde olabilirsiniz. Projelerinizi gerçekleştirirken tartışmacı bir tavır içinde bulunmaktan kaçının.

14 Ekim 2016, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, eşiniz, yakın dostlarınız ve ortaklarınızla önemli paylaşımlarda bulunabilir, etkili iletişim kurabilir, seyahatlere gidebilir ve yeni eğitim süreçlerine başlayabilirsiniz. İş hayatınızdaki görüşmelerinizden fayda sağlayabileceğiniz bu süreçte, güçlü kişilerden destek görebilir, ilişkilerinizde yeni kararlar alabilirsiniz.

14 Ekim 2016, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kariyerinizde çok güzel bir anlaşma gerçekleşebilir ve siz bu anlaşmanın altına imzanızı kolaylıkla atabilirsiniz. Bugün, başkalarının sorumluluklarını üstlenmekten korkmayacaksınız.

14 Ekim 2016, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Balık burcundaki Ay transiti devam ederken büyük bir boşluk etkisi de günün temasını oluşturacaktır. Yaratıcılık gerektiren sosyal medya, pazarlama, eğitim ve reklamcılık konularında başarı grafiğiniz yükselecektir.Sulak yerlere küçük geziler yapıp ruhunuzu dinlendirebilirsiniz. Kardeşleriniz ve komşularınız ile aranızdaki ilişkileri daha sevgi ve empati dolu bir düzeye çıkartabilirsiniz. Akışta kalmanız gereken bu cuma gününde akşam saatlerinden itibaren evinizle ilgili aktivitelere hız vereceksiniz.

14 Ekim 2016, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayatta her şey kolay olmuyor. Fakat azimli kişiliğiniz sayesinde bu zorlukların altından kalkmayı başarabilirsiniz. Bu yönünüz sevdiğiniz insanı da etkiliyor. Onu kendinize daha fazla bağlıyorsunuz. Eğer sevdiğiniz biri yoksa etraftaki insanların da dikkatini çekeceksiniz.

14 Ekim 2016, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 23' 24" R
Ay
Terazi
05° 09' 30"
Merkür
Boğa
04° 07' 44"
Venüs
Boğa
23° 52' 09"
Mars
Koç
13° 57' 27"
Jüpiter
Boğa
28° 19' 37"
Satürn
Balık
18° 00' 34"
Uranüs
Boğa
23° 25' 19"
Neptün
Balık
29° 24' 17"
Plüton
Kova
02° 02' 38"
Chiron
Koç
21° 39' 04"
Lilith
Başak
25° 23' 52"
True Node
Koç
14° 56' 20"
Son Güncelleme : 18/05/2024 23:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>