Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Ekim 2017, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgiliniz sizdeki bugünkü farklılığı görüp bunda bambaşka sebepler arayabilir. İçinizdeki coşkuyu açıklarken boş yere heyecanlanacaksınız. Oysaki sadece, bugün iyimserliğiniz üstünüzde. Bu iyimserliğiniz, ilişkinize de yansıyor.

Bugünkü iyimserliğinizi işinizde de kullanmanızda yarar var. Çünkü, uzun süredir su yüzüne çıkmayan ama sizi içten içe rahatsız eden bir konu, bugün gündeme gelebilir.

Küçük bir ödemeniz size hatırlatılacak. Bu nedenle biraz keyfiniz kaçabilir. Bu sıralar duygusal konular sizin için daha ön planda olduğu için mali sorunlarla pek uğraşmıyorsunuz.

Bugünlerde çok tetikte olmanız gerekiyor. Ani kararlar vermek durumunda kalabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Akşam üzeri bir görüşme yapacak ve kendinizi huzurlu hissedeceksiniz. Bu görüşmede birçok konuda fikriniz değişebilir. Alışkanlıklarınızın dışına çıkmanız ve yeni şeyler öğrenmeniz için değişik seçeneklerle yüz yüze gelebilirsiniz. Başka bir konuyla ilgili bir kararsızlık yaşamanız söz konusu, temkinli davranmak isteyebilirsiniz. Bazı yakınlarınıza danışmanızda yarar var.

18 Ekim 2017, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar Ay-Terazi burcu geçişinde, ilişkilerin hayatımızdaki önemi belirgin şekilde artıyor. Nezaketi, uyumu ve huzuru biz de istiyoruz. Ancak bunun sağlanması tek taraflı olmamalı diye düşüneceğiz. Karşımızdaki insanın da, bizim değerlerimize, prensiplerimize saygı göstermesi halinde herkesle anlaşabiliriz. Bir de şu var ki, sorumluluklarımız yeteri kadar ağırken, kimsenin nazını niyazını çekmek istemeyeceğiz. Saat 04:57 Ay-Venüs kavuşumu kaliteli bir hayat sürme arzunuzu yükseltiyor. Dengeli bir yaşam, huzurlu bir ev, seçkin bir yaşam sizin için çok önemli. Bu saat itibariyle kendinizi daha rahat hissedebilirsiniz. Saat 11:54 Merkür-Jüpiter kavuşumu, yeni yollar ve yeni arayışların işaretçisidir. İlerisi adına gayet akıllıca ve derinden derine düşünme vaktidir. Şimdi yeteneklerinizi, size ait tüm olumlu güzellikleri ortaya koyma zamanıdır. Dostluklarımızda seçiciyiz ve bu görünüm sayesinde çıkarlarımızın farkındayız. Ona göre karar verecek ve yaş tahtaya ayak basmayacağız. Gün boyunca güzellikler yanınızdan eksik olmasın. Kalben sevgilerimle,

18 Ekim 2017, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Maddi kaynaklarının hesabını yapacağın bir gün. Evliysen yeni bir ev ya da araba alma planları yapabilirsin.

18 Ekim 2017, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İyice soruşturup diğer insanların da haklı olabileceğini düşün.

18 Ekim 2017, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sorumlu olduğunuz konuları tamamlamak için uğraşabilirsiniz. Koyduğunuz hedeflerle ilgili üstlerinizle görüşmeler yapabilirsiniz. Sıkışan işlerde program değişikliği yapabilirsiniz. Yeni sorumluluklar sizi ileriye taşıyabilir. İşleriniz bürokratik engellere takılabilir. Sanatsal konularla ilgilenmek sizi rahatlatabilir. Ticari konularda gelişmeler gündeme gelebilir.

18 Ekim 2017, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün mistik toplulukların çalışmalarına katılabilir, derin konularla ilgili fikirlerinizi ortaya atabilirsiniz. Ökült ve metafizik temalar ilginizi çeker. Tehlikeli ortamlarda bulunmaktan kaçının. Loş ve karanlık yerlerin enerjisi size iyi gelmeyebilir. Arkadaşlarınızın hayatındaki sırları öğrenebilirsiniz.

18 Ekim 2017, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sosyal çevrenizde ve arkadaş gruplarınızda oldukça hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Sözlerinizle karşınızdakileri etkilemeye çalışırken abartmadığınızdan, aşırıya kaçmadığınızdan emin olmalısınız.

18 Ekim 2017, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Çevrenizden gelecek bir teklif ayaklarınızı yerden kesebilir. İş ve özel hayatınızda şanslar karşınıza gelebilir. Teklif beklediğiniz biri varsa beklediğiniz teklifi alabilirsiniz.

18 Ekim 2017, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Terazi burcuna geçişiyle kariyerinizde beğeni toplayıp herkesin ilgisini çekeceksiniz. Giyim tarzınız, makyajınız ve güzelliğiniz dilden dile dolaşabilir. Zerafetinizle beğeni toplarsınız. Sizin kadar adalet kavramına saygı duyan biri az gelir.

18 Ekim 2017, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni girişimlerde bulunabilir hatta atılımlar yapabilirsiniz. Birkaç işi birarada götürmek durumunda da kalabilirsiniz. Yeni bir anlaşma sayesinde bol paranız olabilir. Uzak bir yerden gelen biriyle tanışacaksınız. Bu insan bir yabancı olabilir.

18 Ekim 2017, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 09' 16" R
Ay
Boğa
19° 49' 33" R
Merkür
Koç
22° 01' 40"
Venüs
Boğa
10° 49' 12"
Mars
Koç
05° 51' 27"
Jüpiter
Boğa
25° 49' 34"
Satürn
Balık
17° 14' 33"
Uranüs
Boğa
22° 48' 22"
Neptün
Balık
29° 08' 16"
Plüton
Kova
02° 05' 49"
Chiron
Koç
21° 05' 59"
Lilith
Başak
24° 13' 19"
True Node
Koç
15° 20' 37"
Son Güncelleme : 08/05/2024 09:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>