Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Kasım 2017, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizdeki monotonluk sizi rahatsız etmiyor. Her şeyi olduğu gibi bu konuyu da düşünmek partnerinize düşüyor. O ilişkinize bir hareketlilik getirmek için elinden gelini yapıyor. Sizin de ona yanıt vermeniz gerekiyor.

Sözle takdir ediliyorsunuz ama işteki başarınızın parasal karşılığından pek memnun sayılmazsınız. Önümüzdeki günlerde bu sorununuzu dile getireceğiniz bir zemin bulabilirsiniz.

Para harcarken kendinizi biraz daha denetlemeniz gerekiyor. Dışarıda harcadığınız paranın yarısını evinize harcamıyorsunuz. Harcamalarınızı kısmanız için evinizde daha çok zaman geçirmeniz gerekebilir.

Son günlerde kendinize yeteri kadar özen göstermiyorsunuz. Kendinize zaan ayırmaya bakın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Arkadaş çevrenizle yaşadığınız sosyallik zamanınızın çoğunu alıyor. Onlarla zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorsunuz. Arkadaşlarınızla yaşadığınız tatminkar ilişki nedeniyle gözünüz başkalarına kapalı. Aile çevreniz sizi ihmalkar buluyor. Onlarla ilgilenmediğiniz, onları arayıp sormadığınız söyleniyor. Bugünlerde yaşanacak bir aile toplantısında bunlar yüzünüze de söylenebilir.

18 Kasım 2017, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar, saat 14:42 Akrep burcunda doğacak Yeniay, öncelikle hedefe göre yol almanın önemini vurguluyor. Bu ister sosyal yaşamda isterhayatında olsun fark etmez. Önemi olan, sizin bir amacınız olması ve bunun için derinlikli düşünmeniz, planlarınızı gözden geçirmenizdir. Bu Yeniayda görüyoruz ki, sizin amacınız toplumsal alanda güçlü kişilerle işbirliğinde bulunmak ve başarı ipini göğüslemek. Yaptığınız işin, sarf ettiğiniz emeğin, iletişimin, bağlantıların özünde kariyer konuları bilhassa önem taşıyor. Yeniayın yöneticisi Mars-Terazi burcunda ilerlediği için, işbirliğine açığız. Fakat kazandırıcı olması da önemli. Bu nedenle boş ve anlamsız vakit harcamalar yerine, hakikaten işe yarar olan projelere açıksınız. Sosyal çevrenizdeki güçlü ilişkiler, sizi arzu ettiğiniz hedefe ulaştırabilir. Ayrıca iletişim beceriniz, insanlarla kurduğunuz olumlu diyaloglar da size olumlu işler, fırsatlar şeklinde geri dönebilir. Bu Yeniayın bir başka etkisi var ki, son derece önemli. Oğlaklar bu Yeniayda değişime açık olmalılar. Bundan kaçınmayınız. Bilakis, kendinize güveniniz ve yeni yollar, yöntemlere de açık olunuz. Gelişim ve büyüme anlamında eğer sizin için olumlu ise, değişimden de korkmamak lazım. Yeniayın doğru karar ve girişimde bulunmamızda şans getirmesi dileğimle,

18 Kasım 2017, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Arkadaş çevrendeki sorunlara karşı mantıklı ve sağduyulu davranmaya özen göstereceğin bir gündesin.

18 Kasım 2017, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatınıza yeni insanlar ve yeni dostluklar da dâhil olurken bazı arkadaşlıklarınızı da bitirebilirsiniz.

18 Kasım 2017, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeniayda, yeni fikirler ve projelerle ilgili olabilirsiniz. Arkadaş grubu içinde ya da sosyal alanda hareketli olabileceğiniz imkanlar var.

18 Kasım 2017, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün meydana gelen yeni ayla birlikte yeni bir sosyal çevre edinebilir, kendinizi yeni bir ortamın içinde bulabilirsiniz. Yeni arkadaşlar edinebilirsiniz. Yeni ay geleceğe yönelik yeni fikirler ve yeni bir vizyon ve anlayışı da beraberinde getirebilir.

18 Kasım 2017, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca etkin olan Ay Merkür 120 si ile kendi ruhunuza ve hayattan beklentilerinize odaklanmak, ilişkilerinizi ve hayatınızı güzelleştirmek için neler yapabileceğinizi değerlendirmek, kişisel gelişim, enerji çalışmalarından faydalanmak için ideal bir gündesiniz. Bugün yüksek beklentilere girmek yerine evrenin işleyişine güvenmek faydalı olacaktır. Akşam saatlerinde etkin olan Ay Güneş uyumu ile evinizde huzuru bulabilir, değer verdiğiniz insanlarla kalabalık olmayan ortamlarda keyifli vakit geçirebilirsiniz.

18 Kasım 2017, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İşlerinizin karşılığını büyük mükafatlarla alabilirsiniz. Yeni tanıştığınız insanlarla girişeceğiniz işlerden büyük başarılar elde edebilirsiniz. Kararlarınızı uygulayın.

18 Kasım 2017, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Merkür ile Mars arasındaki destekleyici görünüm kariyer planlarınızda hareket geçmenize zemin sağlayacak. Kolektifle buluşacağınız enerjilere açık bir gündesiniz. Hakkınızda çıkan söylentilere gülüp geçmekten başka bir şey yapmaya gerek yok. Haberci rüyalarınızı not etmekte fayda var.

18 Kasım 2017, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bazı olaylar moralinizi daha da yükseltecek. Girişimde bulunduğunuz konu hakkında olumlu gelişmeler olduğunu anlayacak ve daha büyük bir istekle çalışacaksınız. Sevdiğinizle aranızdaki ilişki daha sıcak olacak.

18 Kasım 2017, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 10' 30" R
Ay
Koç
04° 46' 32"
Merkür
Koç
19° 34' 22"
Venüs
Boğa
07° 01' 53"
Mars
Koç
03° 29' 42"
Jüpiter
Boğa
25° 06' 11"
Satürn
Balık
16° 59' 38"
Uranüs
Boğa
22° 37' 42"
Neptün
Balık
29° 03' 07"
Plüton
Kova
02° 06' 10"
Chiron
Koç
20° 55' 54"
Lilith
Başak
23° 52' 51"
True Node
Koç
15° 24' 29"
Son Güncelleme : 05/05/2024 07:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>