Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Mayıs 2016, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sabah saatleri duygusal olarak bir gerilim yaşayabilirsiniz. Duygusal olarak bazı gerilimler yaşayabileceğiniz bir gündesiniz ve bazı kararsızlıklar yaşayabilirsiniz. Sevdiğiniz insanla aranızda küçük sorunlar çıkabilir ve bu sorunları gözünüzde fazla büyütebilirsiniz. Öğleden sonraki saatlerde ise kendinizi duygusal açıdan rahatlamış hissedeceksiniz ve sevdiğiniz insanla aranızdaki uyum sizi mutlu edecek şekilde gelişecektir. Duygusal olarak kendinizi rahat hissetmeniz tüm yaşamınızı olumlu olarak etkileyecektir.

Günün ilk yarısında yaşamınıza ilişkin küçük bazı değişikliklere ihtiyaç duyabilirsiniz. Bazı olayların gelişimi sizi rahatsız edebilir.Karşınıza bazı zorluklar ve sorunlar çıkacaktır. Bu sorunlar göründüğü kadar büyük olmamasına rağmen canınızın sıkılmasına neden olabilir. Günün ikinci yarısında ise bazı işlerinizi sonuçlandırmak için fırsatlar yakalayacaksınız. Eğer işinizle ilgili olarak yeni bir karar almayı düşünüyorsanız bunun için öğleden sonraki saatleri tercih etmelisiniz.

Maddi konularda sabah saatleri olumlu etkiler altında olmanıza rağmen öğleden sonraki saatlerde önemli ölçüde rahatlayacaksınız. Günün ikinci yarısı bazı maddi beklentileriniz yerine gelebilecektir.

Günün ikinci yarısında ilginç haberler alabilir yada sizi mutlu edecek fırsatlar yakalayabilirsiniz ancak bunları olumlu olarak değerlendirmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Size fazlaca ısrarlı davranılan bir olayda tepkimeci bir tavra girmek üzeresiniz. Konuyla ilgili çok kararlı bir izlenim vermiyorsunuz. Birtakım uyarılar sizi kırıcı olmamaya yöneltecek. Bugünlerde birtakım işlerin tartışılacağı bir kalabalık içinde olacaksınız. Bu toplantıda atacağınız bir adım, çok önemli kazanımların başlangıcı olabilir.

18 Mayıs 2016, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar saat 01:34 Ay-Satürn görünümü,konularında gelişmek, büyümek, arzu ettiğiniz noktaya ulaşmak, istediğiniz bir işe başlamak gibi kariyerle ilgili konularda, mevcut durumunuzu gözden geçirmenizi sağlar. Bu gözden geçirmede, ne  kendinizi hafife alınız ne de gereğinden fazla beklentide olunuz. Bir işe veya projeye hazırlıkta, her bir detayın önemi olduğunu biliniz. Saat 07:37  Ay-Pluto görünümü, güçlü olmak ve verdiğimiz mücadeleden başarılı çıkabilmek arzumuzun işaretçisidir. Bir yandan kişisel anlamda doyuma ulaşmak istiyoruz diğer yandan üzerimizdeki baskılardan kurtulmak. Dış etkenler çoğu zaman bizi, başkalarıyla iyi geçinmek zorunda bırakıyor. Bu da insanı yoruyor tabii ki. Saat 18:22-19 Mayıs saat 09:29 arasında Ay-Boşluk etkisi altında olacağız. Bu süreçte, kimileri ilişkisi, bazıları evinizle alakalı durumunuzu gözden geçirebilirsiniz. Günümüz hayırlı gelişmeleri işaret eden güzelliklerle dolu geçsin. Kalben sevgilerimle,  

18 Mayıs 2016, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yoğun çalışma temponuzu sayesinde, bir çok başarı size gelecektir. İdeallerinizden emin olarak ilerliyorsunuz. Bugün kendinizi odaklaşmaya yönlendirmelisiniz. Bağlantı içinde olacağınız kişilere yakın tavırlar içinde olmalısınız. Enerjinizi çevrenizdeki önemli kişilerle besleyebilirsiniz. Ziyaretçileriniz olacaktır..

18 Mayıs 2016, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Eski tanıdıklarla bir araya gelebilirsiniz. Evinizde size ve sevdiklerinize iyi gelecek değişiklikler yapabilirsiniz. Fiziksel aktiviteler diğerlerine yardım etmenizi kolaylaştırabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sabahın erken saatlerinde ve öğle sonrası süreçte stresli durumlar veya ilişkiler gündemde olabilir bazılarımız için. Kontrollü olmaya dikkat edelim. Beklenmedik değişiklikler söz konusu olabilir. İlişkilerimizde vebirliklerimizde anlayışlı olmaya ve tartışmalı ortamlardan uzak durmaya gayret gösterelim. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

18 Mayıs 2016, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ikili ilişkilerinizhayatınızı da etkileyebilir. Sorumlu olduğunuz konularla daha fazla gündemde olmak isteyebilirsiniz. Hedeflerinize ulaşmak için mücadele verebilirsiniz. Yaşadığınız olaylardaki farkındalığınız işleri kolaylaştırabilir. Aşk hayatınızda sıkıntılar çıkabilir. Elinizde olmayan nedenlerden dolayı stresler yaşayabilirsiniz.

18 Mayıs 2016, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Alıngan ve duyarlı olabilirsiniz. Özellikle sabah saatleri huzursuzluk hissedebilirsiniz. Devlet kademesindeyapanlar olanlar işleriniz düzeliyor.

18 Mayıs 2016, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

13.00'a kadar olan dönemde yeteneklerinizi ve isteklerinizi en iyi şekilde sergileyebileceğiniz, ilişkilerinizde güveninizin ve sevginizin arttığı,hayatınızda başarılı görüşmeler gerçekleştirip, finansal anlamda artıya geçebileceğiniz bir süreç sözkonusu iken, 13.00'dan sonraki zaman diliminde sosyal etkinliklerde yer alabilir, seyahatler yapabilir, arkadaş çevrenizle görüşebilir ve özel yaşamınızda etkili paylaşımlarda bulunarak, birlikte eğlenceli ve kalabalık ortamlarda yer alabilirsiniz.

18 Mayıs 2016, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün içindedengenizi iyi bir şekilde sağlamalısınız. Ailenizden alacağınız haberler çok çabuk tepki vermenize yol açabilir. Özel hayatınızdaki sorunlara tahammül gösteremeyebilirsiniz.

18 Mayıs 2016, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Öğleye kadar akışta kalmalı ve kendinizi biraz revaçtaki konulardan soyutlamalısınız.Öğleden sonra ise arkadaş ortamınızda sezgilerinizin ve gizli saklı dönen olayların farkına varabilir, yakın bir dostunuzun sırrını tutmak zorunda olabilirsiniz. Aynı şekilde, dahil olduğunuz bir grubun gizli sırlarıyla ilgili araştırma yapabilirsiniz.Genel olarak ise; Ay bugün saat 08:30‘da Akrep burcuna geçiş yapacak. Sezgilerinizin keskin, çevrenize karşı algınızın yüksek olduğu birkaç gün olacak. Duygusal krizleri veya hayatınızda stres kaynağı olan durumları başarıyla stratejik bir biçimde yönetmek elinizdedir. Ay Akrep burcunda; konular genellikle iç dünyanızı ilgilendiren, cinsellik, sırlar ve gizli saklı tutulan konularla ilgili esrarengiz ve bilinmeyenin araştırıldığı sohbetlere yönelebilirsiniz.Ay Akrep zamanlarında para paylaşımı, mali konular, kredi veya borç konuları öne çıkar. İç dünyanızın derinliklerine inme, bilinçaltı psikolojik konular, korkular ve tabularla uğraşmak mümkündür. Sırları veya saklanan bir şeyi açığa çıkarma, karşınızdakinden kuşku duymak olasıdır. Dolayısıyla güven hissetmek, güvende olmak önemli olur.

18 Mayıs 2016, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yoğun birtemposu sizi bekliyor. Ekip çalışmaları gündemde. Zamanınızın çoğunu işinize ayıracaksınız. Bunun sonucunda maddi ve manevi açıdan rahatlık kazanacaksınız. Uzak bir yerden gelen biriyle tanışacaksınız. Bu insanla aranızda bir yakınlaşma olacak.

18 Mayıs 2016, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 24' 14" R
Ay
Koç
08° 14' 24"
Merkür
Koç
19° 44' 29"
Venüs
Boğa
07° 19' 20"
Mars
Koç
03° 40' 35"
Jüpiter
Boğa
25° 09' 30"
Satürn
Balık
17° 00' 48"
Uranüs
Boğa
22° 38' 31"
Neptün
Balık
29° 03' 31"
Plüton
Kova
02° 06' 08"
Chiron
Koç
20° 56' 41"
Lilith
Başak
23° 54' 25"
True Node
Koç
15° 24' 39"
Son Güncelleme : 05/05/2024 13:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>