Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Nisan 2018, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Canlı, hayat dolu kişiliğiniz, fazla planlı, programlı ilişkilere uyum göstermekte zorlanabiliyor. Aşkta mantığı fazla benimsemeyen görüşleriniz, bugünlerde yine tartışmaların nedeni olabilir.

Çabalarınız kadar, büyük iyimserliğinizle de başarı elde ediyorsunuz. Çok belirleyici olmayan bazı desteklerle düşüş gösterenhacminizi, yine belli seviyelere getireceksiniz.

Şu günlerde yaşadığınız geçici problemler sizi sarsacak boyutlarda değil. Ama kazancınızı arttırma çabalarınıza hız vereceksiniz. Sağlam kişilerle kuracağınız diyalogların arkasından belli planlar gelebilir.

Yanıltıcı haberlerin yönlendirmesine girmemeye çalışın. Bu nedenle umudunuzu yitirdiğiniz bir çözümsüzlük, bu günlerde değişik boyutlar kazanabilir. Üzerine gitmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aile ilişkilerinizde daha sağlıklı diyaloglar geliştirme çabalarınız, önümüzdeki günlerde karşılığını verecek. Bugün iyimser yaklaşımlarınız, küçük ayrıntılarda boşuna boğulduğunuzu ortaya çıkartabilir. Sorunlarınızın birçoğunun dert edilmeyecek şeyler olduğunu biliyorsunuz. Bir kısmını oluruna bırakmanız zarar getirmeyecek.

18 Nisan 2018, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar 18 Nisan(saat 04:46)-6 Eylül(saat 17:08) tarih aralığında Satürn, burcunuzda gerileyecek. Bu dönem yeniden bir çok meseleyi gözden geçirmede önem taşıyor. Ek bir süre gibi, onarım zamanı gibi görebiliriz. Sorumluluk sahibi Oğlakların Satürnün derslerine alışıktırlar. Onun ödüllerini veya zorluklarını bilerek yaşarlar. Ancak yaşı henüz genç Oğlaklar da geri hareket döneminde olgunlaşma, sorumluluk alma, kendilerini geliştirmeyi öğrenecekler. Eğitim, iş, aile, parasal konularda disiplinli çalışanlar, son aylarda alın teriyle emek sarfedenler, niyet güzelliğiyle hareket edenler şimdi ödüllerini alacaklar. Tam tersi durumda olanlar bu şekilde hareket etmenin dersleriyle karşılaşacaklar. Saat 01-15:03 arasında Ay boşlukta ilerleyecek. Bu zaman dilimi içinde soğukkanlı bir şekilde hareket etmek, keskin kararlardan uzak durmak yararlıdır. Saat 15:03 sonrası İkizler burcunda ilerleyen Ay etkisinde, ihtiyaçların alınması, alışveriş, çevremizle olan temasımız, haberleşme, kısa görüşme, gezi gibi konularda enerjimiz bir hayli yüksek. Yaptığımız işlerin bir kısmı zorunluluk içerebilir. Akşama doğru, halledilmemiş bazı mevzular kafanızı kurcalayabilir. Özellikle belirsizlik içeren, kafanızda soru işareti uyandıran durumlardan sıkılabilirsiniz. Saat 17:00 Güneş-Uranüs kavuşumu, değişimlerin, yeniliklerin işaretçisi. Hangi alanda ne istediğinizi bilin. O istek gelip sizi bulacaktır emin olabilirsiniz. Saat 23:57 Ay-Merkür görünümü, rahatlama arzunuz yoğundur. Hayatın sadece koşuşturmadan ibaret olmadığını, kendiniz için boşluklar yaratmanız gerektiğini düşünebilirsiniz. Gönlünüz her dem hoş olsun. Güzel bir gün geçirmeniz dileğimle,

18 Nisan 2018, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay boşlukta. Çalışma ortamındaki gruplaşmadan rahatsızlık duyabilirsin. Kendini bir yere dâhil etmek yerine, herkesle iletişim halinde olmayı tercih ediyorsun. Kendi işini yapan bir Oğlak burcuysan,ortamının dekorasyonuyla ilgili değişikliğe gidebilirsin. Sözlerinin işe yaradığını görmek ayrı bir sevinç kaynağı olacak. İlişkisi olmayan bir Oğlak burcuysan, arkadaşlarını aracı olacağı tanışma, heyecanlı dakikalar geçirmene neden olabilir.

18 Nisan 2018, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Eğer bugün umutsuzluk, baskı ve tatminsizlik duygularını yenebilirsen önünde hiçbir engel kalmayacaktır. Her şeyin kontrol altında olduğuna kendinizi inandırmak isterken kontrolsüz davranışlar içine girebilirsin. Seni en fazla yıkan huyların her şeyde bir memnuniyetsizlik duyman ve karamsarlık içinde olman. Bu olumsuz duygulardan kurtul ve kendini yenile. Göreceksin baktığın her yer ve her şey değişecek.

18 Nisan 2018, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bilemediğiniz nedenlerden dolayı stres yaşayacağınız durumlar olabilir. Değişen durumları öngörebilmeniz için olayları iyi anlamak gerekiyor. Sizi yıpratan koşullar gündeme gelebilir. Çalışma hayatınızda yeni sorumluluklar alabilirsiniz. İşlerinizi detaylandırmanız gerekebilir. Mücadele gerektiren konularda daha başarılı olabilirsiniz.

18 Nisan 2018, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gökyüzü bugün sizleri tüm güzellikleri ile kuşatıyor adeta. Yeni girişimler yapmayı düşünüyorsanız bugün biçilmiş kaftandır. Özellikle sanatın her hangi bir dalı ile ilgileniyorsanız büyük projeler içinde yer alabileceğiniz fırsatlar söz konusu olabilir. Bugün ailenizle ilgili konuları gündeminize alabilir ve sıkıntı ettiğiniz bir çok şeyi aşacağınız olumlu ortamlar yaratabilirsiniz. Evli Oğlak'lar eşinizden gelecek hoş bir sürpriz ona olan yaklaşımınızı çok daha içten bir hale getirebilir. Bekar Oğlak'lar bugün karşı cinsin aşk itirafı ile karışık fakat keyifli bir ruh hali içine girebilirsiniz.

18 Nisan 2018, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca etkin olan Ay Merkür 120 si ile kendi ruhunuza ve hayattan beklentilerinize odaklanmak, ilişkilerinizi ve hayatınızı güzelleştirmek için neler yapabileceğinizi değerlendirmek, kişisel gelişim, enerji çalışmalarından faydalanmak için ideal bir gündesiniz. Bugün yüksek beklentilere girmek yerine evrenin işleyişine güvenmek faydalı olacaktır. Akşam saatlerinde etkin olan Ay Güneş uyumu ile evinizde huzuru bulabilir, değer verdiğiniz insanlarla kalabalık olmayan ortamlarda keyifli vakit geçirebilirsiniz.

18 Nisan 2018, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aile hayatınızda da her zamankinden daha farklı şeyler yaşayabilirsiniz. Ev halini farklı bir şekilde deneyimlemek isteyebilirsiniz. Hayatınızla ilgili değerlendirme yapmalısınız.

18 Nisan 2018, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Rutin işlerin yoğun olduğu bir gün sizi bekliyor.Gerek sağlıkla ilgilenebilir, gerekse ofis ortamında telefon, internet, mesaj, toplantı trafiğinin ortasında kalabilirsiniz.

18 Nisan 2018, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygusal bir gündesiniz. Yaşama pembe gözlüklerle bakabileceksiniz. Böylece gününüz huzurlu ve mutlu geçecek. Bu moralli halinizi devam ettirebilirseniz his ve çalışma hayatınızda bunun olumlu yansımalarını görürsünüz. Pozitif enerjinizi kaybetmeyin.

18 Nisan 2018, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 50' 16" R
Ay
Terazi
10° 40' 59"
Merkür
Boğa
04° 46' 20"
Venüs
Boğa
24° 26' 29"
Mars
Koç
14° 18' 40"
Jüpiter
Boğa
28° 26' 12"
Satürn
Balık
18° 02' 23"
Uranüs
Boğa
23° 26' 56"
Neptün
Balık
29° 24' 55"
Plüton
Kova
02° 02' 25"
Chiron
Koç
21° 40' 28"
Lilith
Başak
25° 26' 58"
True Node
Koç
14° 56' 41"
Son Güncelleme : 19/05/2024 11:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>