Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Eylül 2017, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Kafanızdaki kuşkulardan kurtulmanız gerekiyor. Kimseyle paylaşamadığınız sıkıntılar yaşamamalısınız. İlişkinize yeniden bakmalı ve güvensizliğinizi gerçekten haklı temellere oturtabiliyorsanız bu ilişkiyi daha başındayken bitirmelisiniz.

Parlak bir geleceğe doğru hızla ilerliyorsunuz. Bazı durumlarda elinizdeki yetkileri sonuna kadar kullanmakta tereddüt ediyorsunuz. Kendinizi bu konuda biraz rahatlatmanız gerekiyor.

Alçakgönüllü bir yaşamınız var. Yaşam tarzınıza, hiç azımsayamayacağınız kazancınızı da eklediğinizde, size sadece gelecek günler için birikim yapmak kalıyor.

Fazla kontrollüsünüz. Kendinizi biraz özgür bırakmanız gerekiyor. Bunu başarabilirseniz hayatı daha doya, doya yaşayabileceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Uzun bir aradan sonra bir araya geldiğiniz dostlarınızla birliktesiniz. Onlardan birinin sizinle ilgili niyetlerini ciddiye alıp önünüze bir program olarak koyabilirseniz, yaşamınızda büyük değişiklikler olabilir. Akşam saatlerinde bu konuyu uzun, uzun tartışacaksınız. Bir sağlık meselesine üzülüyorsunuz. Bu, uzak ama çok sevdiğiniz biriyle ilgili görünüyor.

19 Eylül 2017, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar Saat 02:20 Ay-Merkür kavuşum etkisinde, bilgilenme, düzenleme, işlerlik kazandırma yönündeki işlerimizi düşünürüz. Aklımızın yatmadığı hiçbir şeyi kabul etmeyiz. Titizleniriz. Mesafeliyizdir. Dışarıda gerçekleşen bir ters olay, kişi veya durumların üzerinde dururuz. Bunların nedenleri üzerinde düşünürüz. Saat 05:46 Neptün ile karşıtlık oluşturacak Ay etkisinde, dinlenmek arzumuz bir hayli yükseliyor. Sözleriniz gayet mantıklıdır ve şefkat duygunuz ön plandadır. Ancak tavırlarınız, size nasıl yaklaşıldığına bağlı olarak değişebilir. Saat 10:32 Güneş-Chiron karşıt görünümü, bilginizi, tecrübenizi, iyi niyetinizi ve tüm sevimliliğinizle insanlara destek amaçlı sunmaktasınız. Ancak bütün bunlara rağmen ileri adımları atmakta zorlanıyorsunuz. Fazla dağılmış durumdasınız. Zamanınızın tümünü alan işlerinizi artık bir düzene koyma vaktinizdir. Yoksa asıl yapmanız gereken işleri, atılımı gerçekleştirmeniz mümkün olmaz. Saat 13:35 Ay-Pluto görünümü sizi gerek aşk, gerekse hedefleriniz anlamında destekliyor. Bu gücün özünde başarı hırsı yatmakta. Birilerinin kontrolü ele geçirmemesi için, siz onlardan önce davranarak ipi göğüsleyen taraf olmak niyetindesiniz. Saat 22:10 Ay-Satürn görünümü, çevremizde bulunan kişilerle ilişkimizi ılımlı, sevgi dolu şekilde düzenlemeye çalışsak da, bir şeyler mecbur olmak, sorumluluklar bizi bir hayli yoruyor.

19 Eylül 2017, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yenilikleri keşfedebilirsin. Bugün kafanı oldukça yoran işlerde mutlaka internetten yardım almayı denemelisin.

19 Eylül 2017, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kısa anlık bazı seyahatler planlarınızı değiştirebilir.Anlamsız dedikodulara karşı aşırı tepki göstermeyin.

19 Eylül 2017, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün medya ve uluslararası konularla ilgilenebilirsiniz. Yeni yolculuklar planlamak isteyebilirsiniz. Gün içinde eğitsel konularda değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. Birçok konuya birden odaklanmak durumunda kalabilirsiniz. Gün içinde fikirlerinizi paylaşmak için yakın çevrenizdeki kişilerle planlar yapmak size iyi gelebilir.

19 Eylül 2017, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Uzun zamandır düşündüğünüz konu ile ilgili fikirlerinizi artık söylemeye karar verebilirsiniz. Duygular yerine aklınız ile hareket edebilir, böylece isteklerinizi açık bir biçimde ortaya koyabilirsiniz. Arkadaşlarınız ile aranızdaki iletişim kuvvetli olacak. Bilgisine güvendiğiniz kişilerin desteğini alabilirsiniz ve projelerinizi anlatabilirsiniz.

19 Eylül 2017, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca aşk hayatınız ve çocuklarınızla ilişkilerinizde keyifli bir enerji sözkonusu iken, sevdiklerinizle mutlu zaman geçirebilir, birlikte program yapabilir, sevildiğinizi daha yoğun hissedebilirsiniz. İş görüşmeleri açısından başarılı bir zamandasınız.

19 Eylül 2017, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Farklı ve yabancı ortamlarda bulunacaksınız. Birkaç gündür üzerinizdeki durgunluk yerini değişik yerler gezme isteğine bırakabilir. Arkadaşlarınızla güzel ve keyifli planlar devreye girebilir.

19 Eylül 2017, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Başak burcunda seyahat eden Ay, sizin yabancılar, eğitimler, akademiler uzak yolculuklar alanınızı aydınlatıyor. Çok çalışarak üretmek, akademik eğitimlere gönül vermek, öğretmen, öğrenci ilişkisini deneyimlemek için size sunulan fırsatları kaçırmayın. Seyahate çıkmaya karar verir, deniz aşırı ülkelerle ticarete girebilirsiniz.

19 Eylül 2017, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kendini üstün görme gibi burcunuzun olumsuz özelliklerini takınma eğiliminde olduğunuz görülüyor. Bu tip davranışlarla takdir edilmekten çok, çevrenizdekilerin nefretini kazanacağınızı hiç unutmayın. Aklınız fikriniz uzun zamandır gerçekleştirmek istediğiniz bir projede.

19 Eylül 2017, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 22' 13" R
Ay
Koç
07° 43' 49"
Merkür
Koç
19° 42' 59"
Venüs
Boğa
07° 16' 46"
Mars
Koç
03° 38' 59"
Jüpiter
Boğa
25° 09' 01"
Satürn
Balık
17° 00' 38"
Uranüs
Boğa
22° 38' 24"
Neptün
Balık
29° 03' 27"
Plüton
Kova
02° 06' 09"
Chiron
Koç
20° 56' 34"
Lilith
Başak
23° 54' 11"
True Node
Koç
15° 24' 38"
Son Güncelleme : 05/05/2024 12:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>