Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Eylül 2017, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Onu henüz ne kadar tanıdığınızı bilmiyorsunuz. Birbirinize tatlı bir merakla bir yaklaşıyor, bir uzaklaşıyorsunuz. Filizlenen bir aşkın ilk dokunuşlarıyla ömrünüzün en güzel günlerini yaşıyorsunuz.

İş yaşamınızda beklediğiniz ama hiç istemediğiniz gelişmeler oluyor. Bu gelişmeler içinde sorun haline dönüşen konuya son noktayı siz koyacaksınız. Yeteneklerinizin karşılığını alıyorsunuz. İş yaşantınızla barış halindesiniz.

Bugünlerde iradeniz dışında yitirdiğiniz bir para sizi biraz sarsmış görünüyor. Kazancınızın ne kadarını nerelere, ne kadarını da birikime ayıracağınızı mükemmel kontrol ediyorsunuz.

Beyninizi meşgul eden bir üzüntünüz var. Ama bu kısa ömürlü ve asla iz bırakmayacak bir üzüntüye benziyor. Bunu çabuk kafanızdan atın, daha kötülerini çağırmayın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde kaybettiğiniz bir malınız çok canınızı sıkıyor. Bu yüzden kötü bir tatil sonu geçirdiniz, haftaya da gergin başladınız. Ama bundan şöyle bir kazancınız oldu ; çok elde dolanan ve kolayca kaybolacak kadar küçük eşyaların, pahada büyük olmaması gerektiğini öğrendiniz. Akraba ilişkilerinizdeki bir sorundabitirici bir rol üstlenme durumunda kalacaksınız.

17 Eylül 2017, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar, Ay-Aslan burcu seyir etkinliğinde Pazar gününe uyanıyoruz. İlgi görmek hoşumuza gider. Evinizin veya kendi ihtiyaçlarınızın karşılanması konuları alabilir. Alışveriş yapmak, iletişimde bulunmak, kısa bir yürüyüş moralinizi yükseltir. Saat 17:18 Ay-Satürn görünümü, iç dünyamızın derinliklerini tahlil etmek, kendimizi rahatlatmak, endişelerden kurtulmak adına bir uyarı gibi düşünülebilir. Belki de çok fazla endişelisiniz veya gereğinden çok köşeliyorsunuz birçok şeyi. Bazen bedeni ve ruhu dinlendirmek faydalıdır. Bu sizin birçok konuda enerjinizi doğru yönlendirmenizde yardımcı olur. Saat 18:48 Ay-Kuzey düğüm kavuşumu, başkalarına değil, kendimize güvenerek ilerlemenin, mutluluğun sadece birilerine bağlı olmadığını bilerek cesaretle ilerlemenin işaretçisidir. Biz böyle gördüğümüz zaman, destekler de gelir, maddi açıdan rahatlatıcı gelişmeler de olur. Saat 23:37 Ay-Jüpiter görünümü, insanlarla belli bir mesafede ancak nazik şekilde bağlantı kurmamızda etkilidir. Dışa karşı belli etmeyiz ancak bazı şeyleri kendi içimizde hale yola koymaya çalışırız. Keyifli bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,

17 Eylül 2017, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün yardıma ihtiyacı olan bir arkadaşına verdiğin sözü tutuyorsun. İlişkinde kararlı bir yapıdasın.

17 Eylül 2017, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Finansal sorunlarınızı planlayacağınız ve bu sorunların üstesinden kolaylıkla gelebileceğiniz fırsatları yakalayabileceksiniz.

17 Eylül 2017, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Başkalarından beklentilerinizde daha esnek olmanızda fayda var. Her zaman haklı olmak durumunda değilsiniz. Gevşemeye çalışın.

17 Eylül 2017, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sabırlı davranarak korkularınız ile başa çıkabilirsiniz. Daha önce istekleriniz için kendinizi zorlamıştınız. Şimdi ilgili gelişmeler sizin istediğiniz yönde oluşmaya başladı.

17 Eylül 2017, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde ilişkilerinizde kendinizi ifade ederken daha sakin ve anlayışlı tavırlara ihtiyacınızın olduğu bugün, ilişkide bulunduğunuz insanlar ve ailenizle geçici gerginlikler yaşayabilirsiniz. Motivasyonunuzu yüksek tutmanız gereken bugün, enerjinizi daha yumuşak bir dille ifade etmeye ihtiyacınız var.

17 Eylül 2017, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, ortaklaşa harcamalar ve giderler üzerine yoğunlaşabilirsiniz. Ailenizden aldığınız güzel destek ve yardımlarla, önünüzü rahat görecek, korkularınızı geride bırakacaksınız.

17 Eylül 2017, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aşk aniden kapınızı çalabilir ya da önceden arkadaş olduğunuz birine karşı duygularınız değişebilir. Partnerinizin size karşı tutumu tutkulu bir tavır için girer. Hayatın heyecanını yüreğinizden hissetmek sizin gibi ciddiyetten yana olan birine ara sıra da olsa iyi gelir. Akışta kalın.

17 Eylül 2017, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aileniz ve yakın dostlarınızla çıkacağınız seyahat stresinizi atmanızı sağlayacak. Duyacağınız bazı haberlere şaşıracaksınız. Yalnız siz anlatılanları dinlemeli ve düşüncelerinizi kendinize saklamalısınız. Bugün radikal kararlar alabilirsiniz. Bunun için gereken güç şu sıralar sizde mevcut.

17 Eylül 2017, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 23' 50" R
Ay
Koç
08° 08' 17"
Merkür
Koç
19° 44' 11"
Venüs
Boğa
07° 18' 49"
Mars
Koç
03° 40' 16"
Jüpiter
Boğa
25° 09' 24"
Satürn
Balık
17° 00' 46"
Uranüs
Boğa
22° 38' 30"
Neptün
Balık
29° 03' 30"
Plüton
Kova
02° 06' 09"
Chiron
Koç
20° 56' 40"
Lilith
Başak
23° 54' 22"
True Node
Koç
15° 24' 39"
Son Güncelleme : 05/05/2024 13:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>