Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Kasım 2017, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşkta tatsız durumlar düzelecek. Partnerinizle birbirinizin yeni ve değişik yönlerini keşfedeceksiniz. Sürüncemede kalan ilişkiniz daha da netleşecek. Ancak sevgilinizin davranışlarının değişmesi ile hemen güvensizlik duyguları içerisine girmemelisiniz. Onunve aile yaşamında kafasına takılan ve sizi de sıkmamak için anlatmak istemediği sorunları olduğunu anlamanız gerekiyor.

İş yaşamında bugün bir zafer kazanacaksınız. Çeşitli eleştiriler veya engeller yüzünden yarım kalan işinizin sizden bir an evvel tamamlanması istenecek ve buile ilgili övgü alacaksınız. Böylece hevesle yeni projelerinize de başlayacaksınız. Önemli teklifler karşınıza gelecek. İkili ilişkilerde daha ikna edici olacaksınız. Venüskonusunda size yardımcı olacak. İş gücünüz artacak. Yoğun çalışma ortamında bile kendinizi zinde hissedeceksiniz.

Parasal bakımdan aile desteğiniz devam edecek. Ailenizden aldığınız destek size özellikle partneriniz karşısında güç verecek.

İş hayatınızda şansınızı açıldığı bugün aşk veya başka kompleks takıntılarla zihninizi meşgul etmeyin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hedefleriniz ve planlarınız söz konusu olduğunda hemen hemen tüm enerjinizi ortaya koymak zorunda hissedebilirsiniz. Çaba ve mücadelede sınır tanımayabilirsiniz. Ancak bu durumun görünür olduğunu, kızgınlık ve öfke şeklinde başkalarına da aksedebileceğini unutmamalısınız.

19 Kasım 2017, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar Ay-Yay burcu seyrinde, iç dünyamızın derinliklerine çekilerek, maddi-manevi güvenliğimizi gözden geçirebiliriz. Bizi neler mutlu etmekte veya neler hayatı güzel olarak ele almamızı sağlamakta bütün bunlar üzerinde düşünebiliriz. İç sesimiz bize doğru yolda olduğumuzu söyleyebilir. Saat 15:15 Mars-Pluto zorlayıcı görünümü, bu mecburiyetler nedeniyle gerilimin işaretçisi olarak gün boyu etkili. Bir anda yanlış bir karar verebilir, birileriyle istemeden tartışabilir, psikolojik anlamda sıkıntılar yaşanabilir. Rakipleriniz veya dış dünyanın kuralları üzerinizde öylesine etkili olur ki, bildiklerinizi dahi unuttuğunuzu düşünebilirsiniz. Güçlü olmak, ayakta kalmak, doğru yapmak için bu denli özveride bulunurken, başınıza gelen bu tersliklere isyan edebilirsiniz. Mars-Terazi geçişi bugünlerde hepimizi zorluyor.Lütfen sakin olmaya çalışalım. Saat 20:51 Ay-Neptün görünümü, doğru bildiğimiz bir çok yanlışı tespit etmemizi sağlıyor. Hatta ne kadar çok zaman kaybetmişim diye içimizden geçiriyoruz. Ancak yok mu şu sorumluluk, vicdan duygumuz, ister istemez bizi bağımlı kılmış birçok insana. İşte bütün bunları hatırlıyoruz. Yakınlarımızı, işimizi gücümüzü her şeyi gözden geçiriyoruz. Artık akıllanmalıyım diye içimizden geçiriyoruz. Saat 23:59 Merkür-Kuzey düğüm görünümü, hoşumuza gitmeyen mevzularda gösterdiğimiz bir tepkinin işaretçisidir. Birileri yanlış konuşabilir, haddini aşabilir ve bizi bu durum rahatsız edebilir. Biz de gereken cevabı, düşüncemizi bildiririz. Finansal duruma göre, ihtiyaçlarımızı almak biraz zor olsa da, bir şekilde işlerimizi hallederiz. Aslında desteklenmeye, dürüstlüğe önem veririz. Yalan, dolan, tuhaflıklar hoşumuza gitmez. Olayları kendimize göre ele alırız. Bize uyan uyar, uymayanla uğraşmayız. Gereksiz alışverişlerden kaçınmamızda yarar var. Mutlu, huzurlu bir Pazar günü geçirmemiz dileğimle,

19 Kasım 2017, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün haftanın son günü olmasına rağmen çalışmayı tercih edebilirsin. Projeni geliştirmek isteyebilirsin.

19 Kasım 2017, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Dedikodusal olaylara dikkat etmelisiniz. Ruhunuzu dinlendirmeli ve günü daha sakin geçirmelisiniz.

19 Kasım 2017, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hafta sonunda kendi iç dünyanıza yönelmek için fırsatlar var. Ancak önyargılarınızın kurbanı olmamalısınız.

19 Kasım 2017, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hedefleriniz ve planlarınız söz konusu olduğunda hemen hemen tüm enerjinizi ortaya koymak zorunda hissedebilirsiniz. Çaba ve mücadelede sınır tanımayabilirsiniz. Ancak bu durumun görünür olduğunu, kızgınlık ve öfke şeklinde başkalarına da aksedebileceğini unutmamalısınız.

19 Kasım 2017, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca etkin olan Ay Merkür 120 si ile kendi ruhunuza ve hayattan beklentilerinize odaklanmak, ilişkilerinizi ve hayatınızı güzelleştirmek için neler yapabileceğinizi değerlendirmek, kişisel gelişim, enerji çalışmalarından faydalanmak için ideal bir gündesiniz. Bugün yüksek beklentilere girmek yerine evrenin işleyişine güvenmek faydalı olacaktır. Akşam saatlerinde etkin olan Ay Güneş uyumu ile evinizde huzuru bulabilir, değer verdiğiniz insanlarla kalabalık olmayan ortamlarda keyifli vakit geçirebilirsiniz.

19 Kasım 2017, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kalabalık ortamlarda ego sürtüşmelerine dikkat edin. İnatçı yapınızla aile hayatınızda ve toplum içinde restleşmelere açıksınız.

19 Kasım 2017, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Akrep burcunda meydana gelen Yeni Ay sizin arkadaşlıklar ve geleceğe at ümitler alanınızı yöneten 11. evinizde gerçekleşiyor. Yeni sosyal gruplar tanıyabilirsiniz. Geleceğinizi bu yeniliklerle şekillendirmek isteyebilirsiniz. Arkadaşken aşık olduğunuz birisiyle aranızda tutkulu bir yakınlaşma yaşayabilirsiniz.

19 Kasım 2017, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu günlerde zekanızdan yararlanmanız ve tam anlamıyla akılcı olmanız gerekmekte. Süregelen işbirliği varsa karşı tarafın hareketlerine çok dikkat edin. Bir kısmetiniz var bunu kıskanan biri sizinle uğraşacak. Dost sandığınız bu insanın tutumu sizi şaşırtacak.

19 Kasım 2017, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 08' 53" R
Ay
Koç
04° 22' 06"
Merkür
Koç
19° 33' 11"
Venüs
Boğa
06° 59' 50"
Mars
Koç
03° 28' 25"
Jüpiter
Boğa
25° 05' 47"
Satürn
Balık
16° 59' 29"
Uranüs
Boğa
22° 37' 36"
Neptün
Balık
29° 03' 04"
Plüton
Kova
02° 06' 10"
Chiron
Koç
20° 55' 49"
Lilith
Başak
23° 52' 40"
True Node
Koç
15° 24' 28"
Son Güncelleme : 05/05/2024 06:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>