Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Mayıs 2016, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşkta gerçekçi olma zamanınız gelmiş görünüyor. Duygusal açıdan pozitif bir gün, ama böyle günlerde aşırılıklara kaçabiliyorsunuz. Sevgilinize coşkuyu ve tedirginliği bir arada yaşatmamalısınız.

Önümüzdeki günler biraz bunaltıcı olabilir, karmaşık bazı işlerle karşı karşıya kalacaksınız. Sizden beklenen enerjinin çok azını sergileyerek, zekanızla her işin üstesinden gelebilirsiniz.

Bugün abartı harcamalara çok elverişli ortamlarda olabilirsiniz. Yatırım konularında çok yerinde, faydalı kararsızlıklarınız olacak. Sizi ani kararlara yönlendiren tavsiyeler tehlike içeriyor.

Bugünlerde ayağınızı sağlam basmanız gerekiyor. Zaman ve para yitirip gerilim yaşadığınız bir oluşumun içinden bir an evvel çıkmanızda fayda var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Diğerlerinin yaptıkları değişiklikler nedeniyle vazgeçmemeli veya yolunuzdan dönmemelisiniz. İş hayatınızı veya özel yaşamınızı ilgilendiren yatırımlar yapabilir ve yaşam tarzınızı değiştirebilirsiniz. Bazıbirlikleri, ortaklıklar veya ilişkiler gelecek vaat ediyor olabilir.

19 Mayıs 2016, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar Perşembe günümüz, saat 09:29  Ay-Akrep burcu seyriyle başlıyor.  Bu enerji güçlü olma,  sevilme ve her alanda hakimiyetimizi koruma isteği veriyor. Kendi gücümüzle baştan çıkabilecek kadar köklü değişimlere ihtiyacınız var. Çevremizdeki insanları etkileme gücümüz bir hayli yüksek. Yasaklara, bilinçaltındaki korkulara hayatımızda yer vermekten yana değiliz.  Ne olursa olsun ayakta durmalıyım diye düşünebiliriz.  Gerekli gördüğümüzde özellikle  parasal konularda cesur ve riskli kararlar verebiliriz. Çünkü daha fazla kazanmak istiyoruz. Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde, Türkiye Cumhuriyeti'nin temellerinin atıldığı, özgürlüğü uğruna binlerce canın verildiği, inanç ve şerefin ışığı 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramımız Kutlu olsun.

19 Mayıs 2016, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yaratıcı düşüncelerinizdeki olumlu performansıyaşantınızda olduğu gibi duygusal ilişkilerinize de yansıtabiliyorsunuz. Kendinizi yeni olaylara hazır hissediyor ve karşı cinsle aranızda duygusal bağlarınızı daha güçlendiriyorsunuz. Bugün katılacağınız toplantılarda yapıcı konuşmalarınızla göz dolduracaksınız.

19 Mayıs 2016, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Diğerlerinin yaptıkları değişiklikler sizi yolunuzdan döndürmemeli. İş hayatınızı veya özel yaşamınızı ilgilendiren yatırımlar yapabilir ve yaşam tarzınızı değiştirebilirsiniz. Gelecek vaat edenbirlikleri ve ilişkiler söz konusu olabilir.

19 Mayıs 2016, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gelecek beklentilerinizle ilgili belirsiz durumlarla karşılaşabilirsiniz. Gün içinde sosyalleşerek rahatlamayı seçebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konuları tamamlamak isteyebilirsiniz. İşlerinizi toparlayabilmek için yardım alabilirsiniz. Arkadaşlarınızla program yapabilirsiniz. Bilemediğiniz konularda mücadele vermek durumunda kalabilirsiniz.

19 Mayıs 2016, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün oldukça dalgın olacaksınız. Bunun nedeni uzun zamandır görüşemediğiniz partnerinize duyduğunuz özlem.

19 Mayıs 2016, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca görüşmeleriniz, kariyer gelirleriniz, arkadaş çevreniz ve sosyal ortamlarda problemler, soğukluk ve mesafeli davranışlara karşılaşabilirsiniz. Geleceğe yönelik somut anlamda hedefler belirleyebileceğiniz, kariyer konusunda güçlü adımlar atabileceğiniz bir gündesiniz. 17.40 sonrasında içsel olarak mutlu ve huzurlu hissedeceksiniz ancak ilişkilerinizde iletişim konusunda problemli bir zamandan geçtiğiniz için, geçmişin ve problemlerin üzerine gitmemek, şimdiye odaklanmak faydalı olacaktır.

19 Mayıs 2016, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sosyal çevrenizdeki arkadaşlarınızla yapılacak güzel planlar sizi rahatlatabilir. Bugün, kendinizi mutlu hissettiğiniz yerlerde bulunmalısınız. Arkadaşlarınızla atışmalarınız olabilir.

19 Mayıs 2016, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bazı olaylar kafanızı karıştırabilir. Düşüncelerinizi bir kez daha gözden geçirmelisiniz. Ani kararlar alabilir veya önceden aldığınız kararları değiştirebilirsiniz. Hemen karar vermekten kaçınmalısınız. Yapacağınız organizasyonlarda karışıklık çıkabilir. Yanlış anlamalar olabilir.

19 Mayıs 2016, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Olağan işler bugün fazlasıyla zamanınızı alacak. Sağlık sorunlarıyla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Karşılaşacağınız küçük detaylara aldırmazlık etmeyin. Çünkü ileride karşınıza çıkan sorunların kaynağı onlar olabilir. Hayatınız çok monoton. Bu da sizi bunaltabilir.

19 Mayıs 2016, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 33' 31" R
Ay
Koç
10° 35' 09"
Merkür
Koç
19° 51' 27"
Venüs
Boğa
07° 31' 08"
Mars
Koç
03° 47' 57"
Jüpiter
Boğa
25° 11' 45"
Satürn
Balık
17° 01' 35"
Uranüs
Boğa
22° 39' 04"
Neptün
Balık
29° 03' 47"
Plüton
Kova
02° 06' 08"
Chiron
Koç
20° 57' 13"
Lilith
Başak
23° 55' 29"
True Node
Koç
15° 24' 44"
Son Güncelleme : 05/05/2024 17:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>