Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Nisan 2014, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal bakımdan oldukça yoğun hissedebileceğiniz bir gündesiniz. İkili ilişkilerinizden çok şey bekleyeceğiniz görülürken, aşırı kaygılı yaklaşımlar içine girmeniz mümkün.

Kendiniziortamında motive hissedebileceğiniz bir gündesiniz. Geleceğe ilişkin planlar yapma isteği içinde olabilirsiniz. Grup çalışmalarında ve arkadaş ortamlarında çalışmalarınızı rahatlıkla uygulayabileceğiniz görülüyor.

Bugün kaynaklarınızı düzenlemek için çaba sarfedebileceğiniz görülüyor. Kendiniz ve sevdikleriniz için para harcamak hoşunuza gidebilir ve harcamalarınızda aşırıya kaçabilirsiniz. Kendinize uygun yatırımlar seçmeniz mümkün.

Bugün hızlı, ani kararlar alabilirsiniz. İkili ilişkilerde çatışmalardan kaçınmaya çalışmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İletişime önem vereceğiniz hareketli bir gün. Kısa yolculuklarda bilgilerinizi arttırma yoluna gidebilir, tanışacağınız ilginç kimselerlekonusunda yeni fikirler üretebilirsiniz. Yapmak istediğiniz değişimler için uygun bir gün. Eğitim, yolculuklar ve yoğun bir iletişim dikkat çekici olabilir.

19 Nisan 2014, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar Cumartesi  günümüz saat 01:19 Ay-Venüs görünümüyle başlıyor. Bu enerji, hayalindeki dünyaya kavuşmak, ideallerine sahip çıkmak,  hayatına yön vermek isteyen bireyin duyduğu heyecanın göstergesidir. Bazı insanlar vardır,  hiç kaygılanmadan, bugüne dek ektiklerini biçeceğini düşünerek rahattırlar.  Kimisi ise, kaygılıdır. Ya olmazsa, ya bir şeyler ters giderse? Diye düşünür. Peki siz kendinize şöyle bir baktığınızda ne görüyorsunuz.  Gerçekten kendine güvenen, kazanmaya yönelik düşünen biri misiniz? Yoksa çabuk pes eden biri mi? Bunun cevabı, başarınızın tescil edilmesi ve cesaretle kendinizi ortaya koyabilmeniz demektir. Ya kendinize güvenir, zorluklarda yıkılmaz, ben buradayım dersiniz veyahut havluyu atar köşenize dönersiniz. Tercih sizin dostlarım. Saat 02:59 Ay-Mars görünümü, gereksiz meseleler üzerinde bir hayli abartılı düşünmenize neden olur. Ne kadar sorumluluk sahibi olsanız da, bu etki altında hani deyim yerindeyse her türlü maceraya hazırsınızdır. Hiçbir şey düşünmeden yaşamak isteğiniz bir hayli yüksektir. İyi niyetli düşündüğünüz halde sizi sinirlendiren, izin vermediğiniz halde sınırlarınızı zorlayan kişilere tahammül göstermezsiniz. Saat 14:49 Ay-Merkür görünümünde bazı meseleler üzerinde endişelenirsiniz. Şöyle mi olacak, böyle mi olacak diye kaygılanırsınız. Dışarıdan gelebilecek bir eleştiri veya olumsuz söze anında tepki gösterebilirsiniz. Mutlu ve keyifli bir cumartesi günü geçirmeniz dileğimle,  

19 Nisan 2014, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Azimli ve girişken yapınızla, bugün bir çok işi başarılı bir tempoyla yürüteceksiniz. Gün içinde özel zevkler söz konusu olabilir ve sosyal ilişkilerinize para harcamak zorunda kalabilirsiniz. Gerekli zamanlarda masraflarınızda kısıntı yapmak istemiyor ve bu tür harcamaların, size çok şey kazandıracağını biliyorsunuz.

19 Nisan 2014, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Önünüze türlü engeller çıkarmaya veya sizi tartışma ortamına sokmaya çalışan kişiler olabilir. Bu kişilere kayıtsız kalmanız ya da olan bitenin farkında değil gibi davranmanız kazanmak için iyi bir yöntem olabilir. Tüm burçlar için gün geneli: Hayat tüm hızıyla akarken gerçekte olan biteni görmek çoğu zaman çok zordur. Dolayısıyla, bazı şeylerin olup bittiğini düşünüyorsanız olayların aslında göründüğü gibi olmadığını veya olmayacağını da aklınızın bir kenarında bulundurarak hareket etmenizde fayda var. Bu ufak uyarıyı akılda tutmak, oldukça sosyal, fikir ve sevgi paylaşımlarına ya da şanslı(veya öyle görünen) karşılaşmalara açık bir günde olduğumuzu söyleyebilirim.

19 Nisan 2014, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Pek çok konuda daha dikkatli olmanız lazım. Sizin dışınızda gelişebilecek olaylara hazır olmalısınız. Zira ortaklaşa alanda değişebilecek şartlar sizi yeni kararlara itebilir. Duygusal tepkileriniz ilişkilerinize olumsuz yansırken. Yanlış karar alma riskiniz çok fazla. Ortak bir zeminde buluşacağınız yeni projeler öne çıkarken, ikili ilişkilerinizde yapıcı olmalısınız.

19 Nisan 2014, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İLETİŞİM içinde olduğunuz kişilerin farklı davranışlarından etkilenmek istemiyorsanız herkesi olduğu gibi kabul etmelisiniz.

19 Nisan 2014, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İşinizle ilgili bir meselede takdir hakkınızı kullandınız diye biraz endişelisiniz. Amirlerinize olayları zamanında açık açık anlattınız; ama onlar konuyla pek ilgilenmedi ve siz de inisiyatifinizi kullanmak zorunda kaldınız. Ya netice kötü olursa... Aslında kabahat sizde değil, biliyorsunuz. Bu gerçeğe göre hakkınızı savunursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün arkadaşlarınızla tartışmaktan uzak durun. Zira bunun sonuçları size pahalıya patlayabilir. Düşüncelerinizi netleştirin ve ne istediğinizi iyi saptayın. Stratejinizi de ona göre yönlendirin. Siz kararlı olursanız, karşınızdakiler de sizi daha iyi anlarlar.

19 Nisan 2014, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 03' 23" R
Ay
Oğlak
06° 20' 38"
Merkür
Koç
16° 26' 15"
Venüs
Koç
29° 15' 47"
Mars
Balık
28° 38' 18"
Jüpiter
Boğa
23° 37' 43"
Satürn
Balık
16° 27' 01"
Uranüs
Boğa
22° 16' 00"
Neptün
Balık
28° 51' 54"
Plüton
Kova
02° 06' 02"
Chiron
Koç
20° 34' 45"
Lilith
Başak
23° 10' 53"
True Node
Koç
15° 24' 21"
Son Güncelleme : 29/04/2024 00:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>