Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Nisan 2014, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Partnerinizle birlikte bazı sosyal aktivitelere katılacaksınız. Böylece partneriniz kendini size daha bağlı ve yakın hissedecek. Son zamanlarda aranızda ufak tefek sorunlar vardı. Bu yakınlaşma ile bu sorunlarınızdan kurtulacaksınız.

İşinizde teknik arızalar yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Bu yüzden hesap karışıklığı, işlerin zamanında yetiştirilmemesi gibi sorunlarla bunalacaksınız. Öfkenizi sizden konumca altta olan kişilerden almamalısınız.

Parasal konularda şanslı gelişmeler yaşayacağınız bir gün. Bugün elinize geçecek maddi kazanımları iyi değerlendirmelisiniz.

Çalışma hayatında başınıza gelen aksilikler sizi çok yıpratıyor. Bu yüzden bugün iç dünyanıza dönebilir, günlük işlerinizi yaparken sıkıntıya düşebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İsteklerinizi elde edebilmek için olağan üstü çaba harcadığınızın farkındasınız ve zihninizi dinlendirmeye herkesten çok ihtiyacınız var. Bugün oldukça gerilimli olacaksınız. Uzun zamandır hayatınızda bir boşluk olduğunu düşünüyorsunuz ama sizi seven insanların size yaklaşmasına da izin vermiyorsunuz

15 Nisan 2014, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar yeni günümüz saat 10:41 itibariyle Terazi burcunda oluşacak Tam Ay Tutulmasının etkileri altında başlıyor. Yansımalarını net olarak anlamamız için, gün içindeki diğer görünümleri mutlaka gözden geçirmemiz lazım. Şimdi birlikte inceleyelim. Saat 02:15 itibariyle gerçekleşecek Merkür-Uranüs kavuşumu bu tutulmanın etkisiyle artıkhayatımızdan ev yaşantımıza kadar her alanda değişim arzumuzu işaret ediyor. Yorulduk, sorumluluklar zorluyor, hep aynı işler, engeller, beklemeler bizi isyana yöneltiyor. Bir evimiz olsun, bir yuva kuralım, farklı bir şeyler yapalım, rutin hayattan uzak duralım istiyoruz. Ancak kariyer hayatımızla ilgili konularda Mars geri hareketi Aralık ayından neredeyse Temmuz ortasına kadar bizi beklemeye, sabırlı olmaya çağırıyor. Belirsizlikler doğal olarak şu anki mevcut durumun devam edeceğini gösteriyor. Saat 07:13 de, Merkür-Pluto arasındaki mücadeleci görünüm ise, bir yanıyla değişim arzumuzu işaret etse de (bırak git, şöyle gönlünce yaşa) diğer yanıyla sorumlulukların hayatımızdaki önemini vurguluyor. Nereye gidiyorsun, ne yapacaksın, mali anlamda durumun müsait mi, istediklerini gerçekleştirecek kuvvetin var mı diye bizi uyarıyor. Tabii ki bu uyarıyı es geçemeyiz. Biraz daha sabırlı olacağız. Mücadele edeceğiz, en azından Temmuz ortasına kadarilişkilerinde, toplumsal aktivitelerde, ailevi konularda soğukkanlı olacağız. Ekim ayındaki Mars-Oğlak geçişinde gücümüz yükselecek ve isteklerimizi gerçekleştireceğiz. Saat 10:42 Terazi-Koç burç aksı üzerinde meydana gelecek Tam Ay Tutulması, hem yukarıdaki iki paragrafta ele aldığımız konuların devamı hem de mesleki-ailevi meseleler üzerinde dengeli ve ölçülü hareket etmenin önemini yine belirgin kılıyor. Aralık ayından bu yana oldukça zorlanıyoruz. Mars geri hareketini de hesaba katınca, zoraki mecburiyetler, aslında özgür olmak isterken, farklı bir şeyler yapmayı düşünürken aynı çember içinde dolanmak, bir de nazik olmak hakikaten kolay değil. Fakat bize düşen bilinçli davranmaktır. İnançla, sabırla ilerleyeceğiz ve yukarıda değindiğim tarihlere geldiğimizde tamamdır diyeceğiz. Bu Ay Tutulması hepimiz için kolaylıkları işaret etsin, zorlukları bertaraf etsin. Güzel niyetlerimiz karşılığını bulsun. Kalben sevgilerimle,

15 Nisan 2014, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gücünüzü ve düşüncelerinizi, çevrenize aksettirebileceğiniz olumlu bir gün. Duygularınızla, bulunduğunuz toplumda idealist davranıyorsunuz. Maddi konularda, güçlü sezgileriniz ve mantığınızı bir arada kullanarak, istediğiniz sonuca yaklaşıyor ve kendinizi çevrenize istediğiniz gibi yansıtabiliyorsunuz.

15 Nisan 2014, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Belli fırsatlar söz konusu olabilir. Ancak, ne kadar cazip görünürse görünsün en doğru şekilde araştırmanızı yapmalısınız. Zira, varacağınız anlaşmalar önemli prensiplerinizi çiğnemeniz anlamına gelebilir. Birkaç gün için ufak tefek kaza ve sakarlıklara da dikkat! Risk almaktan ve tartışmalara girmekten kaçının. Teoride göze çok cazip görünen adımlar atma, cazip görünen alanlarda harekete geçme,birliği yapma veya mevcut bazı durumları kabullenme isteği duyulsa da gerçekler veya olayların gelişimi pratikte çok AMA ÇOK farklı olabilir. Yakın bir gelecekte, bugünkü olayların nasıl farklı ve uygulanılabilirlikten uzak olduğu ya da ne tür komplikasyonlar yaratacağı anlaşılacaktır. Bu nedenle, bugünlerde temkinli davranmak, olayları her açıdan görmek ve araştırmacı olup gerçeklere ulaşmak önem taşıyor. Bu arada riskli yerlerde bulunmak, riskli işlerle uğraşmak, risk unsuru olabilecek kişilerle muhatap olmak veya risk almak için de uygun günlerde değiliz. Ufak tefek kazalara veya sakarlıklara dikkat etmeli.

15 Nisan 2014, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün iletişimle ilgili zorlayıcı açılar sizi de etkileyecek. Gün içinde özellikle üstlerinizle fikir ayrılıkları yaşayabilirsiniz. Muhataplarınız kararsızlık çekebilir veya sürekli fikir değiştirebilir. Açıkçası bir parça yorulacaksınız. Yalnız çalışma arkadaşlarınızı tanımanız açısından çok faydalı bir gün olacak. Soğukkanlı davranışlarınız başarınızın anahtarı olacak.

15 Nisan 2014, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

YAŞAM kalitenizi yükseltecek çalışmalar içindesiniz. Ancak bunları gizli tutmak isteyeceksiniz. Güçlü bağların pekişeceği bir gün.

15 Nisan 2014, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İşinizle ilgili bir meselede takdir hakkınızı kullandınız diye biraz endişelisiniz. Amirlerinize olayları zamanında açık açık anlattınız; ama onlar konuyla pek ilgilenmedi ve siz de inisiyatifinizi kullanmak zorunda kaldınız. Ya netice kötü olursa... Aslında kabahat sizde değil, biliyorsunuz. Bu gerçeğe göre hakkınızı savunursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygusal bir gündesiniz. Yaşama pembe gözlüklerle bakabileceksiniz. Böylece gününüz huzurlu ve mutlu geçecek. Bu moralli halinizi devam ettirebilirseniz his ve çalışma hayatınızda bunun olumlu yansımalarını görürsünüz. Pozitif enerjinizi kaybetmeyin.

15 Nisan 2014, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 55' 19" R
Ay
Koç
16° 05' 54" R
Merkür
Koç
20° 08' 10"
Venüs
Boğa
07° 58' 50"
Mars
Koç
04° 05' 15"
Jüpiter
Boğa
25° 17' 02"
Satürn
Balık
17° 03' 26"
Uranüs
Boğa
22° 40' 22"
Neptün
Balık
29° 04' 25"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 58' 27"
Lilith
Başak
23° 57' 58"
True Node
Koç
15° 24' 48"
Son Güncelleme : 06/05/2024 02:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>