Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Nisan 2014, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinize karşı çok açıksınız. Onun üzerine çok fazla düşüyor ve onu çok fazla şımartıyorsunuz. Biraz daha mesafeli olmalısınız. Bu gün akşama doğru sevgilinizle beraber hoşça vakit geçirecek, kalabalık ortamlara gireceksiniz.

Bugün içinizde güçlü bir heves duyacak yaptığınız işte daha başarılı olmak için tüm enerjinizi kullanacaksınız ve yaptığınız işlerde başkalarının dikkatini üzerinizde toplayacaksınız.

Parasal yönden oldukça rahatsınız. Fakaf çok fazla bonkör olmanız yüzünden zaman zaman sıkıntıya düşüyorsunuz. Kendinizi daha fazla düşünmeli, bu kadar verici olmamalısınız.

Çevrenizdeki insanlara karşı onların hak etmediği kadar anlayışlı ve vericisiniz. Biraz daha faklı tutumlar sergilemeli , sizi kullanmalarına müsade etmemelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün dik başlı olmanız yüzünden pek çok konuda başarısızlığa uğrayabilirsiniz. Oysa çok çabuk ve net bir algılama yeteneğiniz var. Bu özelliğinizi inatçılığınızla ve işlerinizi son ana bırakma huyunuzla baltalıyorsunuz. Aşk hayatınızda sevgilinize karşı biraz gizemli davranırsanız, onun sizi kıskanıp üzerinize düşmesini sağlarsınız.

13 Nisan 2014, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar saat 11:33 olana dek Ay-Boşluk etkisi altındayız. Etrafınızdaki her gelişmeyi titizlikle gözden geçirebilirsiniz. Kişisel bakımınız, evinizin alışverişi, evde yapılacak düzenlemeler, temizlik gibi konulara zaman ayırabilirsiniz. Çiçek bakımı, toprakla uğraşma, bitki köklendirme, evcil hayvanınız varsa bakımıyla ilgilenmek boşluk saatleri için gayet uygundur. Saat 11:33 sonrası Terazi burcunda ilerleyen Ay,  zihinsel ve bedensel yönden huzura duyduğunuz ihtiyacın göstergesidir. Ilımlı ve hoşgörülü davranacağız. Ailemize, sevgilimize karşı olan ilgimiz artar. Konuşmak, paylaşımda bulunmak isteriz. İşimizde başarılı olmak, huzur verici insanlarla bir arada olmak bizi rahatlatır. Eğer bir şeyler yanlışsa, kafamıza uymuyorsa, bunun nazik bir şekilde izah edilmesini bekleriz. Yüreğinizde huzur, gözlerinizde  mutluluk  hiç eksik olmasın. Mutlu pazarlar dileğimle,

13 Nisan 2014, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendinizle ilgili değişime ihtiyaç duyuyorsunuz.. Bugün bulunduğunuz çevrelerde kendinize sakladığınız düşüncelerinizi paylaşmak istemeyebilirsiniz. Yeni hedeflere konusunda çekimser davranmaktan vazgeçmeli kişisel gereksinmelerinizi ön plana çıkarmalısınız. Duygusal ilişkilerinizde karamsar olduğunuz bir gün.

13 Nisan 2014, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Elinize geçen bilgileri veya haberleri en doğru şekilde değerlendirmeniz ya da analiz etmeniz ve de elinizden geldiğince fazla bilgiye ulaşmanız gerekiyor. Tüm burçlar için gün geneli: Medya, bilişim, haberleşme, sınır komşuları, yayıncılık kuruluşları veya bu tür konuların ön plana çıkabileceği bir Cuma günü. Bazı konularda gereğinden fazla iyimser düşünebileceğimiz olayları olduğu şekilde görmekten ya da yorumlamaktan uzak olabileceğimiz bir gündeyiz. Dolayısıyla, belli düzenleme, anlaşma veya planların belli şekilde ilerleyeceğine dair fikrimiz varsa, bir kez daha ve tekrar tekrar bakmamızda ve gerçeği görmemizde fayda var.

12 Nisan 2014, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Pek çok konuda daha dikkatli olmanız lazım. Sizin dışınızda gelişebilecek olaylara hazır olmalısınız. Zira ortaklaşa alanda değişebilecek şartlar sizi yeni kararlara itebilir. Duygusal tepkileriniz ilişkilerinize olumsuz yansırken. Yanlış karar alma riskiniz çok fazla. Ortak bir zeminde buluşacağınız yeni projeler öne çıkarken, ikili ilişkilerinizde yapıcı olmalısınız.

13 Nisan 2014, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

YAŞAMINIZDA değişiklikler yapmak için gerekli atılımları sağlamalısınız. Başlattığınız gelişmeler olumlu ilerliyor.

13 Nisan 2014, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İşinizle ilgili bir meselede takdir hakkınızı kullandınız diye biraz endişelisiniz. Amirlerinize olayları zamanında açık açık anlattınız; ama onlar konuyla pek ilgilenmedi ve siz de inisiyatifinizi kullanmak zorunda kaldınız. Ya netice kötü olursa... Aslında kabahat sizde değil, biliyorsunuz. Bu gerçeğe göre hakkınızı savunursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

AYIN ilk günlerinde başlamış olan ve bu haftanın sonuna kadar devam edecek etkiler, haftanızın ana olaylarını, ev alım-satımı, dekorasyon değişklikleri, tamiratlar, tadilatlar veya ince bir temizlik, hatta sorun yaratan bir evsahibinden kurtulup başka bir mülke taşınmak ve yeni bir kira kontratı imzalamak gibi konuların etrafında şekillendirebilir. Aile ilişkilerinde de keyif verici gelişmelerle karşılaşabilir, iletişimin derinleştiğini ve durulaştığını fark edebilirsiniz. AKRABALARINIZLA geçirdiğiniz vakit, size, her zamankinden daha büyük keyif vermeye başlayabilir. Ek olarak, yakın akrabalarınız, size hiç beklemediğiniz bir anda ve tahmin bile edemeyeceğiniz bir şekilde, önemli bir destekte de bulunabilir. Bu destek, sizi oldukça rahatlatacak ve keyiflendirecektir. Bu dönemde dikkat etmeniz gereken en büyük tehlike, doğanızdan gelen katılık ve inatçılık olabilir.

13 Nisan 2014, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 04' 12" R
Ay
Koç
18° 20' 43" R
Merkür
Koç
20° 15' 07"
Venüs
Boğa
08° 10' 08"
Mars
Koç
04° 12' 17"
Jüpiter
Boğa
25° 19' 12"
Satürn
Balık
17° 04' 11"
Uranüs
Boğa
22° 40' 54"
Neptün
Balık
29° 04' 41"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 58' 57"
Lilith
Başak
23° 58' 59"
True Node
Koç
15° 24' 47"
Son Güncelleme : 06/05/2024 05:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>