Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Nisan 2014, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevdiğinizle olan ilişkinizde duygusal tepkiler verebileceğiniz bir gündesiniz. Romantik ilişkilerinizin seyri, duygusal patlamalarınız yüzünden bozulabileceğinden dikkatli olun.

Kafanız bir miktar karışık olsa da bugün yaratıcılığınızı göstererek ilgi uyandırabilirsiniz. Beklemediğiniz gelişmeler yeniden keyfinizi yerine getirebilecek. Dikkatli hareket ederek yeni başlangıçlar yapabilir, problemlerinize hızlı çözümler getirebilirsiniz.

Parasal konular ve sahip olduğunuz kaynaklar açısından olumlu şeyler yapabilirsiniz. Yeni yatırımlarda yüksek verim ve değişik anlaşmalar mümkün.

Günün ilk yarısı keyfiniz yerinde olmakla birlikte, verimli geçmeyebilir. Değişikliklere ayak uydurmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün yakın çevrenizle birçok olumlu bağlantı kurmanız mümkün. Detay gerektiren konularla ilgilenebilir, araştırmalarınız için bilgi toplayabilirsiniz. Kafanızda pek çok düşünce olsa da, bunları gerçek hayata aktarmakta gecikebilir ve bazı pürüzlerle karşılaşabilirsiniz.

14 Nisan 2014, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar yeni haftamız, saat 10:01 Ay-Merkür karşıtlık etkisi altında başlıyor. Ev-iş arasındaki dengenin sağlanmasında iletişimin rolü büyük. Dışarıdaki dünyanın kuralları bize uymadığında, belli bir mesafe bırakarak konuşalım.  Ev içinde, özellikle aile bireylerinin huzuru ve güvenliği için, herkesin adil düşünmesi ve hareket etmesinde yarar var. Ayarı tutturursak, kimse kimseyi üzmemiş olur. Saat 11:37 Ay-Jüpiter görünümü, abartılı düşünmenize neden olur. Çünkü hassas olduğunuz konuların hafife alınması canınızı sıkar. Bir şeyleri kafanızın içinde kurcalarsınız. Kendinizi güvende hissetmediğinizde tümüyle içinize kapılarak dış dünya aranıza bir duvar örersiniz. Saat 12:20 Ay-Uranüs karşıtlığı, hayatımızla ilgili konularda kimlerle irtibat halindeysek, bu kişilerle ilişkilerimize dikkat etmemiz gerekir.  Dengeyi korumakta yarar var. Tartışmalardan kaçınmak gerekiyor. Yenilikleri, değişimleri akıllıca ele almak, ev içi-dışarısı arasındaki uyuma dikkat etmek gerekiyor. Saat 13:08 Ay-Pluto zorlu görünümü, güçlü olmak ve verdiğimiz mücadeleden başarılı çıkabilmek niyetindeyiz. Bir yandan kişisel anlamda doyuma ulaşmak istiyoruz diğer yandan üzerimizdeki baskılardan kurtulmak. Dış etkenler çoğu zaman bizi, başkalarıyla iyi geçinmek zorunda bırakıyor. Bu da yoruyor tabii ki. Saat 21:32 Merkür-Jüpiter zorlu görünümü, eviniz, ailenizle ilgili konularda yapılan hararetli tartışmalara neden olabilir. Bu öyle bir görünüm ki, bir yandan yenilik arzusuyla aklınıza eseni yapmak isteriz. Diğer taraftan bu yeniliğin ne kadar doğru ve ilerisi adına ne kadar güvenilir olup olmadığını düşünürüz. Tabii ki artı ve eksilerin çok iyi tartılması, şartların akıllıca gözden geçirilmesi lazımdır. Yeni haftanın hepimiz için güzelliklere, hayırlara vesile olması dileğimle,

14 Nisan 2014, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, çevrenizdeki kişileri tarzınızla etkileyecek ve biraz da baskıcı bir tutum sergileyeceksiniz. Atılımcı ruhunuzu ortaya koyarken, size kazandıracağı avantajları da düşünmelisiniz. Maddi konularla ilgili düşüncelerinizi yakınlarınızla tartışmamalı, bugün ketum olmalısınız. Duygusal hayatınızlayaşantınızı karıştırmak sizi huzursuz kılabilir.

14 Nisan 2014, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Elinize geçen bilgileri veya haberleri en doğru şekilde değerlendirmeniz ya da analiz etmeniz ve de elinizden geldiğince fazla bilgiye ulaşmanız gerekiyor. Tüm burçlar için gün geneli: Medya, bilişim, haberleşme, sınır komşuları, yayıncılık kuruluşları veya bu tür konuların ön plana çıkabileceği bir Cuma günü. Bazı konularda gereğinden fazla iyimser düşünebileceğimiz olayları olduğu şekilde görmekten ya da yorumlamaktan uzak olabileceğimiz bir gündeyiz. Dolayısıyla, belli düzenleme, anlaşma veya planların belli şekilde ilerleyeceğine dair fikrimiz varsa, bir kez daha ve tekrar tekrar bakmamızda ve gerçeği görmemizde fayda var.

12 Nisan 2014, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hedefler ve öne çıkma temaları gündeminizin üst sıralarında yer alacak. Gün içinde gelişecek bazı olaylar size beklediğiniz fırsatları verebilir. Başarı konusunda istekli ve kararlı olacaksınız. Devletle ilgili birkonusunda olumlu gelişmeler yaşanabilir. Aile konularında da yeni haberler var. Sorumluluklarınızın üstesinden kolayca geleceksiniz.

14 Nisan 2014, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

MESLEĞİNİZİ kişiliğinizle birleştirmek ve fikirlerinizle öne çıkmak istiyorsunuz. Çevrenizi etkilemek için uygun bir gün.

14 Nisan 2014, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İşinizle ilgili bir meselede takdir hakkınızı kullandınız diye biraz endişelisiniz. Amirlerinize olayları zamanında açık açık anlattınız; ama onlar konuyla pek ilgilenmedi ve siz de inisiyatifinizi kullanmak zorunda kaldınız. Ya netice kötü olursa... Aslında kabahat sizde değil, biliyorsunuz. Bu gerçeğe göre hakkınızı savunursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni girişimlerde bulunabilir hatta atılımlar yapabilirsiniz. Birkaç işi birarada götürmek durumunda da kalabilirsiniz. Yeni bir anlaşma sayesinde bol paranız olabilir. Uzak bir yerden gelen biriyle tanışacaksınız. Bu insan bir yabancı olabilir.

14 Nisan 2014, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 21' 33" R
Ay
Koç
22° 44' 12" R
Merkür
Koç
20° 28' 57"
Venüs
Boğa
08° 32' 12"
Mars
Koç
04° 26' 03"
Jüpiter
Boğa
25° 23' 24"
Satürn
Balık
17° 05' 38"
Uranüs
Boğa
22° 41' 56"
Neptün
Balık
29° 05' 11"
Plüton
Kova
02° 06' 03"
Chiron
Koç
20° 59' 56"
Lilith
Başak
24° 00' 59"
True Node
Koç
15° 24' 38"
Son Güncelleme : 06/05/2024 12:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>