Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Şubat 2018, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yakın çevrenin onaylamadığı beraberlikler, bugünkü çekiciliğini kısa sürede yitirip pişmanlıklara dönüşebilir. Gönlünüzün aradığını bulmak için, çok aceleci olmanız gerekmiyor.

Önümüzdeki günlere uzattığınız iş, sizi günü geldiğinde çok sıkıştırabilir. Bu işi hemen bugünden ele almanız gerekiyor. Yakında bir günlük biryolculuğunuz olabilir

Paranızı daha akıllıca kontrol etmeyi bilmelisiniz. Ödemelerden yeni arındırdığınız geleceğinizi yeni borçlarla doldurmak yerine, harcamalarınızla standardınızı dengeleme yoluna gidebilirsiniz.

Bir arkadaşınıza gösterdiğiniz duyarlılık, onunla ilgili olumsuz bazı dış değerlendirmelerin etkisiyle zaafa uğrayabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aile içinde küçük bir sorun gitgide büyümeye devam ediyor. Bu konuda üzerinize düşeni tam olarak yapamadığınızı düşünüyorsunuz. Bugünü dingin geçirmek istiyorsunuz. Kendinizi günlük, irili ufaklı problemlerden sakınacaksınız. Sağlam dostluklara çok önem veriyorsunuz. Böyle dostlukları korumak adına verdiğiniz ödünler, yine de fazla olabilir.

13 Şubat 2018, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar saat 08:43-18:11 arasındaki Ay-boşluk etkisinde günümüz başlıyor. Hayati karar vermek yanlıştır. Beklemede kalarak duruma bakmak doğru harekettir. İşlerinizi şöyle bir toparlayarak neler eksik, nelerin tamamlanması gerekiyor bunları maddeler halinde sıralamanız faydalıdır. Kimileri için bu durum işiyle alakalı olabileceği gibi, kimileriniz için büyükleri veya ilişkisiyle ilgili konular üzerinde toplanabilir. Rutin işlerinizi yapmakta hiçbir sakınca yoktur. Yolculuk ve dostluk ilişkileri bakımından sorunlar çıkmaz. Bilakis böyle durumlarda birileriyle konuşmak, dertleşmek, farklı açıdan dünyayı görebilmek adına gayet olumludur. Ümitsizliğe kapılmamalı, kısa sürecek bu etki altında karamsar düşünmemelisiniz. Saat 18:11 Ay-Kova burcunda ilerleyecek. Parasal konular gündeminize gelmeye başlar. Beklenmedik sürpriz gelişmeler yaşamamak için dikkatli olmalı, hesabınızı iyi yapmalısınız. Gün boyunca işlerinizde kolaylık, gönlünüzde huzur dileğimle,

13 Şubat 2018, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hayatında yol kat etmek istediğin konularda, sana engel olanın ne olduğunu daha net gördüğün bir gün.

13 Şubat 2018, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün aile içi ilişkilerinizde baskı, zorlama veya eski geleneksel düşüncelerin zıtlaşmaları gibi konularda sıkıntılar yaşayabilir, ebeveynlerinizle gergin konuşmalar yapabilirsiniz. Onları bu durumda anlamaya çalışmalı, zamanın getirmiş olduğu yeni düşünce sistemine alışamadıkları için onları yargılamamalısınız. Yine kariyerinizle ilgili konularda geleneksel düşünceler ile modern olan fikirlerin çatışması arasında kalabilirsiniz.

13 Şubat 2018, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün saat 8:43 ten 18:11 e dek Ay boşlukta. Gün içinde eşinize ya da ailenize zaman ayırmak yerine bazı kişisel sorumluluklarınıza eğilmek durumunda kalabilirsiniz. Ailenizin ihtiyaçlarını göz ardı etmemelisiniz. Günün ilerleyen saatlerinde ortaya çıkabilecek bazı finansal konularda bazı sonuçlanmalar ya da bitişler yaşanabilir.

13 Şubat 2018, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gökyüzü bugün işinizle ilgili konularda gerçekçi davranıp haksıza haksız haklıya haklı demeniz ve haksızın sahte gözyaşlarının etkisinde kalmamanız için uyarıyor sizleri. Gökler özel yaşamınızda sizi olduğunuz gibi kabul edip öfkeli ve kaprisli halleriniz bile tolere eden eş ya da sevgilinize karşı daha anlayışlı ve sevgi dolu davranmanız konusunda uyarıyor sizleri. Kendinizi haklı görmekten egonuzun esiri olmaktan bir an evvel uzaklaşmalı değer gördüğünüz kadar değer verip minnet duygusunun önemini hatırlayarak hareket etmelisiniz.

13 Şubat 2018, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerlediğinden çalışma hayatınız, patronlarınız, aile büyükleriniz ve ilişkilerinizle ilgili durağanlık, belirsizlik yaşayabilir, birtakım kararlar almakta zorlanabilirsiniz. Esasen yeni kararlar almamanız gereken ve özellikle ilişkilerinizde anlık olaylara bakarak bir şeylerden vazgeçmemeniz gereken enerjisi durağan bir günde bulunmaktasınız.

13 Şubat 2018, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yakın çevre iletişiminiz yoğun olacak. Kafanıza göre davranabilirsiniz. Sadece kendinizi önemseyecek ve beklentilerinizi yerine getireceksiniz.

13 Şubat 2018, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Tüm ilgilerin üzerinizde olduğu bir gündesiniz. Gönül meselelerine rasyonel çözümler bulmakta üzerinize yok. Mantık çerçevesinde yürüttüğünüz tüm işlerde başarılı sonuçlar elde edersiniz. Sabır ve dikkat gerektiren işlerde üstün bir performans sergileyebilirsiniz.

13 Şubat 2018, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yakın geçmişteki çalışmalarınızın karşılıklarını almaya başlayabilirsiniz. Bu karşılıklar, maddiyatla ilgili olabileceği gibi, aşk ilişkisi, kariyer fırsatları veya zamanında yapılmış bir iyiliğin, zor zamanda aynı şekilde size de yapılması şeklinde ortaya çıkabilir.

13 Şubat 2018, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 50' 08" R
Ay
Balık
14° 38' 14"
Merkür
Koç
18° 39' 17"
Venüs
Boğa
05° 19' 45"
Mars
Koç
02° 25' 56"
Jüpiter
Boğa
24° 46' 44"
Satürn
Balık
16° 52' 43"
Uranüs
Boğa
22° 32' 55"
Neptün
Balık
29° 00' 44"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 51' 20"
Lilith
Başak
23° 43' 39"
True Node
Koç
15° 22' 46"
Son Güncelleme : 03/05/2024 22:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>