Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Şubat 2018, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk konusunda akılcı görünebilir ama kendi içinizde tutarsızlıklar yaşayabilirsiniz. Çok fazla sorgulayarak ilişkileri zedelediğinizi farketmiyorsunuz. Zamansız çıkışlarınız var.

Bugün sizin için yorucu bir gün olacak. Rutin işlerinizin yanı sıra insanları yaptığınız işle ilgili ikna etmeye çalışacaksınız. Ancak aldığınız sonuç yorgunluklarınızı unutturacak

İş hayatında zirveyi hedeflediğiniz için kazanç yönünden fazla bir sıkıntınız yok. Hangi işte çalışıyorsanız mutlaka o işe verdiğiniz emeği paraya çeviriyorsunuz.

Bazı konularda atılım içerisinde olacaksınız ama aynı zamanda dikkatli olmanız gereken bir gündesiniz. Yaptığınız işler hakkında herkese bilgi vermeyin ve açıktan rekabete kalkışmayın

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yeni tanıştığınız biri değişik fikirleriyle sizi çok etkiliyor. İş yaşamınızda bu görüşlerden çok yararlanacağınızı düşünüyorsunuz. Bugün birtakım umutlarınız yeniden yeşermeye başlayabilir. Ama derin bir çelişkiniz var. Çok özel bir konuda düştüğünüz bu çelişkiyi kafanızda çözemiyorsunuz. Bu karışık konuda, aynı şeyleri yaşamış deneyimli birilerinden yardım alabilirsiniz.

15 Şubat 2018, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar, 15 Şubat saat 23:52 Kova burcunda oluşacak Kısmi Güneş Tutulması, bir değişimin işaretçisidir. Bu değişim maddi harcamaları işaret etmesi doğaldır ancak bu size gayet iyi gelecek ve moralinizi güçlendirecektir. Tutulmanın görünümleri, yakınlarınızla güçlü bağınızın, karşılıklı dayanışmanın ve empatinin yükselmesi demektir. Sizin düşündüğünüz yenilikler onlarla ilişkinizi kuvvetlendirir. Bu tutulmada yöneticiniz Satürn kararlılık, irade ve sağlamlık göstergesi olarak girişimlerin olumlu yönde sonuçlanmasını işaret ediyor. Uzun süredir aklınızda olan çevre değişikliği size huzur verecektir. Su ve toprak enerjisinin yükseldiği bu Tutulmada, geliştiğinizi, büyüdüğünüzü, canlandığınızı, verimlilik kazandığınızı hissedeceksiniz. Önümüzdeki aylar içinde bu gelişmeler yavaş yavaş hayatınıza dahil olacak. Siz çevrenizdeki insanlarla bütünleşecek, bulunduğunuz ortamda yükselen moralinizle kazanmanın ve kazandığınızla kendinizi mutlu etmenin hazzını duyacaksınız. Bu Tutulma hepimizin hayatında olumlu değişimlere vesile olsun. Kalben sevgilerimle,

15 Şubat 2018, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün insanların senin üzerine oynadığını fark edeceksin. Ancak soğukkanlılığın birilerine ders verecek.

15 Şubat 2018, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışma arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizde iletişimin gücünü kavrayacağınız, birlikte el ele vererek harika işler yapabileceğiniz, takım ruhu oluşturarak birçok şeyin üstesinden gelebileceğini öğreneceğiniz bir gün. Artık çalışma şartlarınızla ilgili bir düzenleme yapabilir veya finansal getirilerinizle ilgili önemli oluşumları başlatabilirsiniz. Kendinize inanın ve güvenin bu yeter.

15 Şubat 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün finansal konularda dengeyi kaybetmemeniz gereken bir gün. Bazı gelgitlere hazırlıklı olmalısınız. Para konularında yeni kararlar almak yerine istikrarı korumaya odaklanmalısınız. Bazı gecikmeler ve aksaklıklar yaşanabilir. Elde olmayan nedenlerden ötürü oluşabilecek negatif durumları kabullenebilirseniz daha sakin bir gün olabilir.

15 Şubat 2018, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Finans ve gayrimenkul, gelir, gider, tasarruf, kar; değer duygusu adalet ve ile ilgili konularda etkili olacak sizler için. Bu alanlarda yaşanacak gelişmeleri önemsemeli ve ihmalkar davranmamaya özen göstermeli duygusallık ya da kızgınlıkla hareket etmemeye özen göstermelisiniz.

15 Şubat 2018, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içindehayatınızda etkili iletişim kurarak, çalışanlar, patronlar ve kurumlarla ilişkilerinizi geliştirebilir, özel yaşamınız vehayatınızda yapacağınız görüşmelerden etkili sonuçlar elde edebilir ve sizi mutlu edecek haberler alabilirsiniz.

15 Şubat 2018, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, kariyerinizde emin ve güzel adımlarla ilerleyeceksiniz. Hayatın size sunduklarına minnet duyacaksınız. Parasal işlerinizde şanslı açılımlar altında olacaksınız.

15 Şubat 2018, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kova burcunda meydana gelen Güneş Tutulması, para kazanma şeklinizde değişim meydana getirir. Kendinize verdiğiniz öz değeri sorgularsınız. Sahip olduğunuz kültürel değerler kariyer hayatınızdaki konumunuzu destekler. Bir erkekten işinizle ilgili destek görebilirsiniz. Belki de bu dönemde artık kendi işinizi kurmanın zamanının geldiğine karar vereceksiniz.

15 Şubat 2018, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Tatilde de olsanız, vaktinizi özel hayatınıza ayırmayı da planlasanız, gününüz, işle ilgili çalışmalar yaparak geçebilir. İş hayatındaki her türlü konu, durum, plan veya hamle, tüm gün boyunca aklınızı kurcalayarak siziortamına yöneltebilir.

15 Şubat 2018, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 21' 24" R
Ay
Koç
07° 31' 35"
Merkür
Koç
19° 42' 23"
Venüs
Boğa
07° 15' 44"
Mars
Koç
03° 38' 21"
Jüpiter
Boğa
25° 08' 49"
Satürn
Balık
17° 00' 33"
Uranüs
Boğa
22° 38' 21"
Neptün
Balık
29° 03' 26"
Plüton
Kova
02° 06' 09"
Chiron
Koç
20° 56' 32"
Lilith
Başak
23° 54' 05"
True Node
Koç
15° 24' 38"
Son Güncelleme : 05/05/2024 12:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>