Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Kasım 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün çok sık aralıklarla aranabilirsiniz. Sevgilinizin hafta sonuna yaptığı planlara, işleriniz yoğun da olsa karşı çıkamayacaksınız. İlişkinizde her şey yolunda görünüyor.

Dejenere ilişkilerinyaşamında kangrene yol açtığını düşünüyorsunuz. Bu ilişkilere meydan verilmemesinden, varsa da tasfiyesinden yanasınız. Tutumunuz gerçekçi de olsa, pek sempati toplamıyor.

Daha ekonomik yaşamak, masrafları en aza indirmek istiyorsunuz. Ama aile içinde buna yönelik aldığınız kararlarda, çifte standart uyguladığınız düşünülüyor. Şahsi harcamalarınızı da kısmanızda yarar var.

Önümüzdeki günler içinde akraba arsında bir tartışmanız olabilir. Bu tartışmada bazı suçlamalara hedef olabilirsiniz

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sağlam karakterinizin teslimiyetçi günlerindesiniz. Bir konuda aldığınız karara uymanız yönünde baskılar görebilirsiniz. Kararı geri alma durumunuz ve de hakkınız olmasına karşın, teslim olmaya hazır görünüyorsunuz. Bu konuda bugünlerde savunmasız görünüyorsunuz. Küçük ısrarlarla sizden istenilen birçok şey, şu günlerde kolayca elde edilebilir.

2 Kasım 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar Saat 07:32-08:48 arasında Ay-boşluk etkisi altındayız. Bu zaman dilimi içinde, maddiyatla alakalı konular üzerinde hoşgörülü davranmanız, pozitif düşünmeniz zorlaşır. Fazlasıyla endişeli davranabilirsiniz. Yenilik olarak düşündüğünüz meseleler üzerinde biraz daha düşünmekte yarar var. Evdeki hesap çarşıya uymuyorsa, elimizdekine göre hareket etmemiz doğru olur. Saat 08:48 itibariyle Başak burcunda ilerleyecek Ay, elinizden geldiğince mantığınızı öne alarak düşünmeye çalışmanız halinde bazı durumları daha kolay atlatabilmenizi sağlayıcıdır. Çevrenizde bulunan kişilerle mantıklı bir şekilde iletişim kurmanız, bilgilerinizi paylaşmanız mümkündür. Duygusal konularda ise eleştirel davransanız da bu tartışmaktan ziyade bazı durumları düzenlemek, daha iyi işlemesini sağlamak içindir. Saat 09:06 Ay-Uranüs görünümü, seçici ve oldukça dikkatli hareket etmemizi sağlıyor. Yenilikler ilgimizi çekiyor ancak güven olgusunu asla gözden kaçırmıyoruz. Saat 13:24 Ay-Merkür görünüm etkisi altında,anlaşmalarında adil düşünülmesini ve hakkınız olanın verilmesini istiyorsunuz. Saat 17:26 Ay-Satürn görünüm etkisinde, söyledikleriniz, yaptıklarınız diğerleri tarafından başarılı bulunur. Kararlı ve dikkatli şekilde işlerinizi yoluna koyarsınız. Ciddi ve oldukça tutarlı davranırsınız. İnsanlar size saygı duyarlar.

2 Kasım 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İnsanlarla ortak hareket ederek daha hızlı sonuç aldığın bir gün. Maddi konularla ilgili destek alacaksın. İş yerinde terfi ya da maaş artırımı söz konusu olabilir. Biliyorsun ki artık kimseyi kendine benzetemezsin. Öyle ise sen değişmeye hazırlansan hiç de fena olmaz. Sende beklenmedik derece radikal kararlar alabilirsin. Hayatını belirleyici olan işinden vazgeçmek ve tamamen bambaşka bir yaşamı gelecek için şekillendirebilirsin. İlişkisi olan ya da evli bir Oğlak burcuysan, değer verdiğin kişinin ani çıkışlarına anlam veremeyebilirsin. O, duygusal gelgitler yaşarken çok üzerine gitmemeye çalışmanda fayda var. Bugün aynı zamanda uzak mesafede yaşayan biriyle arkadaş olabilir, ilişkilerini geliştirebilirsin.

2 Kasım 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugünhayatınızda karşınıza çıkan problemleri kıvrak zekânız sayesinde çözebilir ve bu size önemli bir başarıyı da beraberinde getirebilir. Ancak bunu yaparken çevrenizdeki gizli düşmanlara karşı uyanık olun.

2 Kasım 2018, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün medya ve uluslararası konularla ilgilenebilirsiniz. Yeni yolculuklar planlamak isteyebilirsiniz. Öğle saatlerinde geleceğinizle ilgili kuşkuya kapılabilir ve birçok konuya birden odaklanabilirsiniz. Gün içinde fikirlerinizi paylaşmak için yakın çevrenizdeki kişilerle planlar yapmak size iyi gelecektir. Sabırlı olun.

2 Kasım 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Özellikle gayrimenkule yapacağınız yatırımlar oldukça kârlı sonuçları beraberinde getirecek.

2 Kasım 2018, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00'a kadar olan zaman diliminde motivasyon ve enerjinizde geçici bir düşüş hissedebilir, iletişim yeteneklerinizi rahat kullanamayabilirsiniz. 17.00 sonrasında enerjiniz ve motivasyonunuz yükselirken, aşk hayatınızda flört tekliflerini değerlendirebilir, spor yapabilir, eğlenceli etkinliklerde yer alabilirsiniz.

2 Kasım 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bilincinizi günlük faliyetlerin dışına taşıyacak, sizi dinlendirecek faaliyetler olası. Geçmişten gelen konular gündemi karıştırabilir ancak öze dönüp sakin karşılamakta fayda var. İlişkilerde sabırlı davranarak kriz çözme becerinizi öne çıkarıp, pratik ve kalıcı çözümler üretebilirsiniz.

2 Kasım 2018, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Başak burcunda seyahat eden Ay, sizin yabancılar, eğitimler, akademiler uzak yolculuklar alanınızı aydınlatıyor. Çok çalışarak üretmek, akademik eğitimlere gönül vermek, öğretmen, öğrenci ilişkisini deneyimlemek için size sunulan fırsatları kaçırmayın. Seyahate çıkmaya karar verir, deniz aşırı ülkelerle ticarete girebilirsiniz.

2 Kasım 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugünlerde işleriniz yolunda gitmiyor. Hemen umutsuzluğa kapılmayınız. Sabırlı olunuz. Zaten bu da sizin burcunuzun bir özelliği. Hayatta elde ettikleriniz hep sabrınızın sonucu. Duygularınızı kontrol edin. Olaylar karşısında serinkanlı olursanız, artı puan kazanabilirsiniz.

2 Kasım 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 50' 56" R
Ay
Balık
14° 50' 17"
Merkür
Koç
18° 39' 48"
Venüs
Boğa
05° 20' 47"
Mars
Koç
02° 26' 34"
Jüpiter
Boğa
24° 46' 56"
Satürn
Balık
16° 52' 47"
Uranüs
Boğa
22° 32' 58"
Neptün
Balık
29° 00' 45"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 51' 22"
Lilith
Başak
23° 43' 45"
True Node
Koç
15° 22' 47"
Son Güncelleme : 03/05/2024 22:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>