Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Ekim 2016, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Ona adeta meydan okuyorsunuz. İlişkinizde sürekli olarak yaptığınız hak, hukuk tartışması zaman zaman ilişkinin tadını kaçırıyor. Bugün oldukça olumlu bir gününde, bu olumluluğu bozmaktan kaçının.

Disiplininiz ve uzun vadeli çalışmanızın karşılığını alacağınız bir dönemdesiniz. Özelliklerinizle beğeniliyor, taktir topluyorsunuz. Yakında çalışmalarınızın maddi karşılığını da görebilirsiniz.

Ekonomik olarak yaşadığınız rahatlık geçici. Hiç hesapta olmayan bir harcamayla karşı karşıya kalabilirsiniz. Harcama yapıp yapmama konusunda uzun uzun düşünebilirsiniz. Sonuçta zorunlu olduğuna karar vereceksiniz.

Yaşlı bir yakınınız sizin ziyaretinizi bekliyor. Onu ziyaret edemeseniz bile arayabilirsiniz. Ona bu da yetecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ektiklerinizi biçmenin zamanı geldi. Uzun zamandır uğraştığınız bir projenin sonuna geldiniz. Bugün bu projenizle ilgili olumlu bir gelişme yaşanabilir. Yine de kötümser yanınız devreye girebilir, umutsuzluğa kapılabilirsiniz. Oysa önünüz açık, isteklerinizi gerçekleştirebileceksiniz gibi gözüküyor. Yakın dostlarınız vermek istediği desteği reddetmemelisiniz.

20 Ekim 2016, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar saat 05:41 Ay-Uranüs olumlu görünümü seçimlerinizi, geçmişe ait meseleleri mantıklı bir şekilde gözden geçirmekte fayda var. Hızlı düşünen aklımız, yenilikten yana olan gönlümüz bizi şaşırtmasın. Olana bitene iyice bakalım. Saat 10:48 Merkür-Uranüs karşıtlığı gerçekleşecek.  Mesleki ve toplumsal yaşamınız, otoritelerle olan ilişkiniz yönünde tesirlidir. Son yıllarda, kendinizi geliştirmek, insanlarla iyi geçinmek, ılımlı ve nazik davranmak zorunda kalıyorsunuz.  Sürekli yoğunluk, çalışma hayatının stresi, insanlarla olan ilişkilerde saygınlığı korumak tabii ki kolay değil. İşte bugünkü karşıtlık artık kimseyi idare etmek istemediğinizi gösteriyor.  Yüreğinizdeki ses, Yeter diyerek sizi teşvik etmek ve sesini çıkar diyerek uyarmaktadır. Ancak sevgili dostlarım, bunu yapmadan önce lütfen derin bir soluk alınız lütfen. Bazen öyle mucizeler yaşanır ki, hiçbir şey sandığınız gibi olumsuz değildir. İsyan etmeden önce olan bitene mantıklı bakmakta fayda vardır. Saat 14:17-18:29 arasında Ay-boşluk etkisi altındayız. Bu süre içinde bir toplantınız varsa, biriyle buluşacaksanız  gecikebileceğinizi düşünerek karşı tarafı bilgilendirmek, işlerinizi ona göre ayarlamakta yarar var. Eğer yeni bir şey almak istiyorsanız, ben derim ki bekleyin. Fiyat araştırmasında bulunun. Genel olarak ruh halinizde gerginlik, huzursuzluk görülebilir. Daha önce başlanmış bir işi bitirmek kolaydır. Ancak yeni bir işe başlanmamalıdır. Saat 18:29 itibariyle Yengeç burcunda  ilerleyecek Ay, ilişkilerde ve hayatın genelinde güvende olma arzumuzu gösteriyor. Ne kadar güçlü olsak da, aslında bir çocuk kadar ürkek ve kırılgan olduğunuzu hatırlıyoruz yeniden. Bir yanınızı yaşadığınız zorlukları unutmanızı söylerken diğer yanınız bir hayli öfkelidir. Başarılı olmayı dilersiniz. Çünkü bilirsiniz ki, bazı kişilere gereken cevabı vermek için güçlenmeniz gerekiyor. Bu enerji hassasiyeti yükseltir. Kafamız bir yere takılıyken  kimin ne dediğini pek umursamayız. Arzu ettiklerinize kavuşmanız dileğimle,  

20 Ekim 2016, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş konusundaki çevrenizle ilgili sezgileriniz sizi yanıltmıyor. Başınıza buyruk davranışlar bazen riskli anlar yaratsa da sonuca ulaşıyorsunuz. Duygusal anlamda bastırdığınız kişisel arzularınız değişen koşullarınızla beraber sizi farklı bir kişiliğe yöneltebilir. Bu tür değişim gerektiren konularda çekingen davranmak sizi sıkıntıya sokacaktır. Artık bazı takıntılarınıza son vermek sizin yararınıza olacak ve motivasyonunuzu arttıracak.

20 Ekim 2016, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Size ulaşan bir bilgiyi mutlaka teyit etmelisiniz. Art niyetli kişiler imajınızı zedeleyebilir. Yeterince hazırlıklı olmazsanız, olayların gidişatı sizi zor durumda bırakabilir. Günün Atmosferi:Yaratıcı yöntemler, şimdinin şartlarıyla uyuşmayabilir Üretkenliğiniz artıyor. Fikirleriniz değişkenlik gösterebilir. (+/- 4 gün). Keskin zekânız devrede. Fakat her şeyi söylememelisiniz. Aksi takdirde, karşınızdakileri incitebilirsiniz. Sıra dışı fikirlere sahip olduğunuzu düşünebilirsiniz, ancak öyle bile olsa başkaları o denli yaratıcı bulmayabilir. Öğle saatleri sizin için diyaloglar ve toplantılar açısından daha uygun. Akşam saatleri ise, ev, aile ya da ülke ile ilişkili konulara eğilebilirsiniz.

20 Ekim 2016, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sorumlu olduğunuz işlerinizde yeniden harekete geçmenizi gerektirecek olaylar yaşanabilir. Çalışma ortamınızda hızlı değişiklik yapmanız gerekebilir. Sizi yoran konularda çok ısrarcı davranmayın. Günün ilerleyen saatlerinde eşinizle ilgili konular sizi meşgul etmeye başlayabilir. Karşınızdaki insanlara kendinizi ifade etmekte zorlanabilirsiniz.

20 Ekim 2016, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Güzel konuşmalarınızla çevrenizi etkileyecek ve karşıt düşüncelere karşı savunma yapacaksınız. Verici yönlerinizi olumlu yansıtabiliyorsunuz. Güven duygunuz gelişiyor.

20 Ekim 2016, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerlediğinden ruhsal olarak enerjinizi net ifade etmekte zorlanabilir, geçici bir durağanlık, belirsizlik, yönsüzlük hissedebilirsiniz. Finansal konular, eşin parası, ortak gelirler alanlarında durağanlık yaşayabileceğiniz bugün, özellikle finansal konularda yeni adımlar atmamanız gereken, sakin ortamlarda bulunmayı tercih edebileceğiniz bir gündesiniz.

20 Ekim 2016, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İş alanlarınızda kolay ikna olmayacak ve sinirli yapınızla işlerinizi idare edeceksiniz. Tek başınıza hareket etmekten ve kararlar almaktan kaçınmalısınız

20 Ekim 2016, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Akşam saatlerinde ilişkinizin veya ortaklığınızın güven duygusunu yineleyebilecek ortamlar yaratıp, küçük jestlerle ne kadar uyumlu ve huzurlu olduğunuzu hissettirebilirsiniz.Küçük bir pasta veya bir şampanya ile bunu başarabilirsiniz. Ancak sosyal sorumluluklarınızı da ihmal edemeyeceğiniz etkilere sahipsiniz. Hizmet alanınızda da uzlaşı ve uyum hakim olarak devam ediyor. Size muhalefet olabilecek insanlara karşı empati geliştirebilirsiniz. Ev hayatınızdaki aksaklıklardan dolayı mesleki dengenizi bozuyor olmanız mümkündür.

20 Ekim 2016, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bir dostunuza yardımınız olacak. Uzun süredir kafanızı kurcalayan bir konu sonuca ulaşacak. Maddi açıdan oldukça rahat bir döneme gireceksiniz. Yalnız daha evvelden yapmış olduğunuz harcamalarınız biraz yük getirebilir. Sevdiğinizle herşey yolunda.

20 Ekim 2016, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 50' 28" R
Ay
Koç
14° 52' 23"
Merkür
Koç
20° 04' 25"
Venüs
Boğa
07° 52' 41"
Mars
Koç
04° 01' 24"
Jüpiter
Boğa
25° 15' 52"
Satürn
Balık
17° 03' 01"
Uranüs
Boğa
22° 40' 05"
Neptün
Balık
29° 04' 17"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 58' 10"
Lilith
Başak
23° 57' 25"
True Node
Koç
15° 24' 48"
Son Güncelleme : 06/05/2024 00:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>