Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Eylül 2017, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün canınız sürekli onu aramak istiyor, ama vazgeçiyorsunuz. İçinizde aceleci davranıp işleri altüst edeceğinize dair bir endişe var. Nasıl davranmanız gerektiğini tam bilemiyorsunuz. Bunu arkadaşlarınızla paylaşacaksınız.

Yeni bir işin hazırlığı içindesiniz. Bu işle ilgili büyük beklentileriniz var. Bugün sevdiğiniz bir arkadaşınızı bu projenize dahil etmeye çalışacaksınız. Genel anlamda bazı zorluklar yaşıyorsunuz. Bu zorluklar sizi işinizden soğutuyor.

Birikiminizi kullanmayı düşündüğünüz alana biraz yabancı kaldığınız için kaygılarınız var. Paranızı iyi koruyorsunuz. Ama aile bireyleri sizin kadar tutumlu değil. Bu akşam bu konuda küçük bir tartışma olabilir.

Başkalarının kişisel konularına fazlaca karışıyor, müdahale ediyorsunuz. Doğrudan alakalı olmadığınız konulara biraz temkinli yaklaşmanızda yarar var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Uzun bir aradan sonra bir araya geldiğiniz dostlarınızla birliktesiniz. Onlardan birinin sizinle ilgili niyetlerini ciddiye alıp önünüze bir program olarak koyabilirseniz, yaşamınızda büyük değişiklikler olabilir. Akşam saatlerinde bu konuyu uzun, uzun tartışacaksınız. Bir sağlık meselesine üzülüyorsunuz. Bu, uzak ama çok sevdiğiniz biriyle ilgili görünüyor.

19 Eylül 2017, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar 20 Eylül saat 08:30 Başak burcunda doğacak Yeniay,hayatında, eğitimde veya günlük yaşamda planlı, programlı, verimli şekilde çalışmanın, yaşamanın önemini vurgulayıcıdır. Başarı bizim için bir erdemdir. Detaylar üzerinde durarak, bütünden ziyade, her bir şeyin yerli yerinde olmasına özen göstererek hayatı yorumlarız. Bugün Venüs-Başak burcunda ilerliyor ve Merkür ileri-geri hareketlerinden sonra düz yoluna devam ediyor. Bunları göz önüne aldığımızda anlıyoruz ki, bu Yeniay,hayatımızda gelişim, bilgilenme, akademik çalışmalar ve planlı programlı şekilde yolumuzda ilerlediğimizi ve gayet akıllıca kararlar vereceğimizi gösteriyor. Biz kiminle nasıl biryapacağımızı, kariyer hayatımızda hangi seçeneğin bizim için doğru olacağını bilinçli şekilde tespit edeceğiz. Yeniayın önemli bir görünümü var. Bu bizim şu andaki mevcut çevremizden başka bir yere nakil, tayin, eğitim veya bir sebeple verilecek kararları mutlaka iyice düşünmenin önemini vurguluyor. Zaten biz de bu Yeniayın gücüyle yanılmadan, yanlışa düşmeden doğru bir karar verebilecek durumdayız. Bu gücü bize Merkür-Başak geçişi zaten vermekte. Evet son aylarda gittik geldik, durduk düşündük ama şimdi neyi seçeceğimizi biliyoruz. Yeniayın bir başka etkisi,hayatımızda dengeli ve ölçülü hareket etmemizi sağlıyor. Biz, işimiz ekmeğimiz söz konusu olduğunda nasıl bir tavır almamız gerektiğini, nezaketin ve politik tarzda hareket etmenin önemini biliriz. Yarar ve zarar hesabımızı, bu Yeniayda net şekilde yapabilir, buna göre karar verebiliriz. Aklın yolu birdir dostlarım. 20 Eylül saat 04:15-14 Ekim saat 13:11 tarihleri arasında Başak burcunda ilerleyecek Venüs, bizim isteklerimizle hayatın bize sundukları ve mevcut durumumuzun gözden geçirilmesini sağlıyor. Yanlış ve doğrular, artılar ve eksiler, olması gerekenler tespit edilirken oldukça titiziz. Bu dönemde aşkta seçici davranacağız ve düzenden yana olacağız. Farklı insanlar görürüz, selamlaşırız, konuşuruz. Ancak prensiplerimize uymayan tarzda hareket edildiğinde mesafemizi koyarız. Bazen bu denli keskin yargılar sizi zorlayabilir. Şu kişi işe yaramaz, bu kişi tuhaf desek de, bir aradaysak ve aynı dünyada nefes alıyorsak, insanları oldukları gibi kabul etmek durumundayız. Bu dönemde ilişkimizde partnerimize daha fazla dikkat ederiz. Bize nazik davranması, yardımcı olmasını bekleriz. Yeniay, hepimiz için olumlu gelişmelere işaret olsun. Kalben sevgilerimle,

20 Eylül 2017, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Planladığın tatilin yönünü değiştirecek gelişmeler olabilir. Gün içinde kalabalık bir gruba dahil olabilirsin.

20 Eylül 2017, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş ortamınızda yöneticilerinizden önemli destekler alabilirsiniz. Özgürlük duygunuza saplantılı bir şekilde kurban olmayın.

20 Eylül 2017, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde ticari anlamda sorumluluklarınız aratabilir. Yabancılarla görüşmelerinizi sözleşmeye bağlamak isteyebilirsiniz. Keyif aldığınız konulara yönlenmek isteyebilirsiniz. Yeni ufuklara açılmak için başlangıçlar yapabilirsiniz. Akademik konular gündeminizi meşgul edebilir. Duygusal olarak kendinizi rahat ifade edebilirsiniz.

20 Eylül 2017, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ha reketli olacağınız bir gün. Bazı konularda başkalarından yardım alacaksınız. Kişisel yeteneklerinizin üzerine eğilebilir ve akademik konularla ilgilenebilirsiniz.

20 Eylül 2017, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca aşk hayatınız ve çocuklarınızla ilişkilerinizde keyifli bir enerji sözkonusu iken, sevdiklerinizle mutlu zaman geçirebilir, birlikte program yapabilir, sevildiğinizi daha yoğun hissedebilirsiniz. İş görüşmeleri açısından başarılı bir zamandasınız.

19 Eylül 2017, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yeniay, yabancılarla yapılacak olan işler, seyahat, eğitim, medya, ticaret ve hukuk alanlarınızda yeni girişimleri karşınıza getirecek. Karmaşık etkiler sizi yanıltabilir, dikkatli olmalısınız.

20 Eylül 2017, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün hem Venüs Başak burcuna geçiyor hem de aynı yerde bir Yeni Ay meydana geliyor. Eğitim konularıyla ilgili biralanına dahil olabilirsiniz. Diğer yandan yurt dışı bağlantılı konular hayatınıza girebilir. Hukuki meselelerinizde detaycı raporlamalar konunun sonuca ulaşmasını kolaylaştırır. Yabancılar, deniz ötesi temalar, uzak yolculuklar önem kazanır.

20 Eylül 2017, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatınızdaki olumlu gelişmeler karşısında sizin de keyfiniz yerine geldi. Bundan sonra herşey daha da yolunda gidecek. Planlarınızı da bu sayede gerçekleştirebileceksiniz. Dost sandığınız bir insanın tutumu ve davranışları sizi oldukça şaşırtacak.

20 Eylül 2017, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 21' 49" R
Ay
Koç
07° 37' 42"
Merkür
Koç
19° 42' 41"
Venüs
Boğa
07° 16' 15"
Mars
Koç
03° 38' 40"
Jüpiter
Boğa
25° 08' 55"
Satürn
Balık
17° 00' 36"
Uranüs
Boğa
22° 38' 22"
Neptün
Balık
29° 03' 27"
Plüton
Kova
02° 06' 09"
Chiron
Koç
20° 56' 33"
Lilith
Başak
23° 54' 08"
True Node
Koç
15° 24' 38"
Son Güncelleme : 05/05/2024 12:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>