Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Nisan 2014, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün, ilişkiniz için aradığınız heyecanı ve olumlu şartları getirebilir. Romantizm yüksek seyrederken keyfiniz yerine gelecek.

İş ilişkilerinin önem taşıdığı bir gün. Yeni öneriler alabilir, ortaklıklara gidebilirsiniz. Daha uzlaşıcı olmalısınız. Bazı ufak değişiklikler veriminizi etkileyebilir. Detay gerektiren konular ve projeler için de fazlasıyla zaman harcayabilirsiniz.

Parasal konulardaki gelişmeler huzurunuzu kaçırabilir. Bu arada ani harcamalar ya da alabileceğiniz haberler cüzdanınızı zorlayabilir. Daha gerçekçi olmaya bakın.

Özellikle işinizle ilgili konular ya da acilen ilgilenmeniz gereken sorunlar zamanınızın büyük bir kısmını alabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yeni tanışmalar ve yakın çevrenizdeki hareketlilik size heyecan ve heves katıyor. Bununla birlikte ani gelişmeler planlarınızı değiştirme ihtiyacı da doğurabilir. Ne kadar uğraşsanız da elinizde olmayan dışsal nedenlerden ötürü planlarınızı yenilemek zorunda kalabilirsiniz. Daha sabırlı ve gerçekçi olmalısınız.

20 Nisan 2014, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar saat 04:28 itibariyle Ay, burcunuz üzerinde ilerleyecek ve siz duruşunuz, konuşmalarınızla olgun bir kişi izlenimi yaratabilir, saygınlık uyandırırsınız. Duygularınız ve mantığınız aynı doğrultuda olduğu için, kendinizle çelişmezsiniz. 20 Nisan saat 06:55-21 Mayıs saat 05:59 arasında Güneş-Boğa burcunda ilerleyecek. Aşk hayatınız, cinsel yaşamınız, parasal alışverişleriniz, çıkarlarınız, çocuklarınızla alakalı konularda sağlamlık, kararlılık, uzun ömürlülük olgularını gözeteceğiz. Bu enerji bugüne dek aşkta kendini mutlu hissedememiş olanlara bir umut ışığıdır. Ayrıca problemlerinin çözüme kavuşmasında, yeniden bir takım noktaların gözden geçirilmesinde yardımcıdır. Size huzur verir. Saat 16:16 Ay-Neptün olumlu görünümü, moralinizi yükseltici ve ruhunuzu okşayıcıdır. Şefkat duygunuz ve empatinizle insanların sevgisini kazanırsınız. Saat 20:40 Venüs-Chiron kavuşumu, çevremizdeki insanlarla, partnerimizle olan ilişkimizi  ki buna akrabalarımız da dahildir. Nasıl iletişimde bulunuyoruz, neler bizi zorluyor veya nelere hayır diyemiyoruz. Yaşadığımız mahalleden, şehirden, işimizden memnun muyuz? Bu kavuşumda  dikkat edilmesi gereken nokta, problemlere gerçekçi bakabilmektir. Böyle yapmak  yerine  eksiklerimizi gözden geçirsek bu kavuşum pekala faydalar getirir, şifalandırır. Not: 20 ve 21 Nisan olmak üzere Jüpiter-Uranüs-PLuto arasında oluşacak büyük kare görünüm,  bizi zorlayıcı gibi olsa da, ben bu zorlanmayı, değişim ve dönüşüm anlamında ele aldığım için, farklı bir pencereden bakmanızda yardımcı olacağım. Bakınız Jüpiter-Yengeç burcunda, ister ilişkimiz olsun veya olmasın genel olarak ilişkilerde partnerimizin değerlerini, görüşlerini, hayata bakış açısını, beraberliğe olan yaklaşım tarzını işaret ediyor ve  bize bu konuda umutlu olmamız gerektiğini söylüyor. Uranüs, iç dünyamızda bizi zaman zaman isyana sürüklese de, Pluto gelişimimiz yönünde kuvvetlendiriyor. Evet zorluklar var ama biz de eskiye göre daha dayanıklı ve hayatın daha farkındayız öyle değil mi? o zaman yola devam durmak yok. Huzurlu bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,

20 Nisan 2014, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay burcunuzda ilerlerken, duygusal ve fiziksel anlamda yaratıcı ve derin olmanızı sağlıyor. İlgilendiğiniz konuları kişisel yaratıcılığınızla süsleyebilir ve isteklerinizi çevrenize yansıtabilirsiniz. Bugün, ilişkinize yükleyebileceğiniz büyük anlamlar var. Beklentilerinizin sınırını çizme konusunda zorlanabilirsiniz.

20 Nisan 2014, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Belli plan, sunum veya teklifleriniz karşınızdaki kişilere gerçekçi görünmeyebilir. Eğer elinizdekilerin üzerinden geçerseniz, size katılımcı olma eğilimlerini daha rahat değerlendirebilirsiniz. Tüm burçlar için gün geneli: Bu haftasonu, bazı konularda kesin bir karara varmanız, kesin tavır koymanız ya da belli seçimler yapmanız istenebilir ya da gerekebilir. Ancak, ne olursa olsun ya da her ne kadar elinizde yeterince veri olduğunu düşünseniz de bir karara varmamakta fayda var. Zira, önümüzdeki 10 günlük süreçte yaşanabilecek farklı gelişmeler, şaşırtıcı olaylar veya ani gelişmeler bugün yapılan seçimleri etkileyebilir. Dolayısıyla, alınması gereken kararları veya gidilecek yolu belirlemeden önce 10 güne ihtiyaç var.

20 Nisan 2014, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Pek çok konuda daha dikkatli olmanız lazım. Sizin dışınızda gelişebilecek olaylara hazır olmalısınız. Zira ortaklaşa alanda değişebilecek şartlar sizi yeni kararlara itebilir. Duygusal tepkileriniz ilişkilerinize olumsuz yansırken. Yanlış karar alma riskiniz çok fazla. Ortak bir zeminde buluşacağınız yeni projeler öne çıkarken, ikili ilişkilerinizde yapıcı olmalısınız.

20 Nisan 2014, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

ENERJİNİZİ çalışma yaşantınıza yansıtabildiğiniz müddetçe mutlu olan siz bugünpotansiyelinizi yüksek seviyelerde tutmalısınız.

20 Nisan 2014, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İşinizle ilgili bir meselede takdir hakkınızı kullandınız diye biraz endişelisiniz. Amirlerinize olayları zamanında açık açık anlattınız; ama onlar konuyla pek ilgilenmedi ve siz de inisiyatifinizi kullanmak zorunda kaldınız. Ya netice kötü olursa... Aslında kabahat sizde değil, biliyorsunuz. Bu gerçeğe göre hakkınızı savunursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

EĞER bir insan grubu veya yakın çevrenizden bir kişi ile olan ilişkilerinizde bir süredir canınızı sıkmakta olan bir problem varsa, çözümün gelmesini bu hafta başından itibaren bekleyebilirsiniz. Haftanın başındaki etkiler, olumlu sonlanmaları, beklediğiniz yönde alınan sonuçları karşınıza çıkartabilirler. AYRICA, önemli bir sosyal toplantıda hazır bulunmanız da haftanın diğer bir konusu olabilir. Bu toplantı, size oldukça keyif verecek şık bir ortamda, sıcak ve huzurlu bir havada gerçekleşebilir. Bu nedenle, alacağınız davetleri reddetmeyin ve sosyal hayatın sizi olumlu bir ruh haline sokacak olan dinginleştirici potansiyelini, değerlendiremeden elinizden kaçırmayın.

20 Nisan 2014, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 27' 16" R
Ay
Oğlak
11° 47' 30"
Merkür
Koç
16° 33' 17"
Venüs
Koç
29° 46' 05"
Mars
Balık
28° 57' 16"
Jüpiter
Boğa
23° 43' 27"
Satürn
Balık
16° 29' 13"
Uranüs
Boğa
22° 17' 24"
Neptün
Balık
28° 52' 39"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 36' 08"
Lilith
Başak
23° 13' 37"
True Node
Koç
15° 23' 17"
Son Güncelleme : 29/04/2024 10:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>