Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Şubat 2015, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizden uzaklaştığınızı hissedebilirisiniz. Yeni bir ilişkinin sizin için gerekliliği üzerinde düşünebilir, dostlarınızla bunu paylaşarak fikirlerini almaya ihtiyaç duyabilirsiniz.

Günlük işlerinizi yoluna koyarken aşırı kuruntulu ve enerjik davranabileceğiniz bir gün. Çalışma arkadaşlarınızla düzen ve servis konularında tartışabilirsiniz.

Bugün, ideallerinizi gerçekleştirebileceğiniz çalışmalarınız için olumlu etkiler alacaksınız. Yatırımlarınızın sonuçlarını uzun vadede görebilirsiniz.

Kafanızı kurcalayan sorunlar ve özellikle İlişkiniz konusunda gündeme gelebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hobilerinizle ilgilenmek ve alışveriş yapmak için fırsatlar bulabilirsiniz. Kendi mekanınızda bulunma isteğiniz güvenlik ihtiyacınızdan da kaynaklanıyor. Bugün dostlarınızla evinizde buluşmak isteyebilir ve hoş saatler geçirebilirsiniz. Duygusal karmaşa hissedebilir, sevgiden bunaldığınız anlar yaşayabilirsiniz.

20 Şubat 2015, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar Cuma gününe, iki önemli geçiş altında başlayacağız. Her ikisinin de dönem olarak nitelik ve yansımalarını birlikte gözden geçirelim.20 Şubat saat 02:11-31 Mart saat 19:26 tarihleri arasında, Mars-Koç burcunda ilerleyecek. Siz Oğlaklar için bu dönemin anlamı,   hem ileriye yönelik düşünmek  hem de büyümek arzusudur. Bu arzu eğer mantıklı bir şekilde ele alınıp, kişi ne yapması gerektiği üzerinde düşünebilirse, hem amacına uygun kararlar verir hem de bunları uygulamak adına kendine söz verir. Tam tersine, gerginleşir ve inatlaşırsa, ev yaşamında huzursuz olur, hedefine varamaz. Mars Koç burcunu yönetir. Bu da gösteriyor ki, siz de yaşamınızın yönetimini iplerini elinizde tutabilecek kadar azimli olmalısınız. Bu dönemi nasıl geçireceğiniz, size bağlıdır. İster, ona buna  çatarsınız, dağılırsınız veyahut -Evet ben bunu istiyorum, başarmalıyım diyerek cesaretle kendinize bir yol çizersiniz.  Yetiştirilme şekliniz, ailenizle olan temasınız, dış dünya ile olan alışverişiniz, bu dönemi nasıl geçireceğiniz hususunda bize bilgi verir. Oğlaklar yaşamları mücadele içinde geçen, son derece dayanıklı kişiler. Bu dayanıklılık, daima sizi genç kılmıştır. Şimdi ev-ailevi-hedef-yerleşim-değişim anlamında düşündüklerinizi uygulayabilecek gücünüz yükseliyor. Ailede söz sahibi olabilirsiniz. Yeter ki, bilinçli düşünün ve enerjinizi doğru şekilde kullanmak için buradaki notları önemseyin. O zaman dönemi verimli şekilde geçirirsiniz. 20 Şubat saat 22:15-17 Mart saat 12:14 tarihleri arasında Venüs-Koç burcunda seyrini sürdürecek. astrolojik açıdan bir hayli etkili bir dönemi işaret ediyor.  Oğlak öncü bir burçtur. Kariyer evinizin yöneticisi olan Venüs çalışma hayatında  daha fazla başarılı olmak için diğer kişilerle rekabeti kızıştırıcıdır. İç dünyanızda aktif rol oynama arzusu belirir. Ev ve ailevi konularda temkinli olmak gerekir. En soğukkanlı Oğlak bile, Venüs-Koç burcu geçişinde şöyle bir canlanır. Aktif roller üstlenir. Hakkını sahip çıkabilir. Sözünün  dinlenmesinden hoşlanır.  Birlikte yaşadığınız kişi veya kişiler üzerinde baskın rol oynamaya çalışmanız mümkündür. Ayrıca eviniz sınırları içinde hareketlilik yoğundur. Mars da,  Koç burcunda ilerlediğine göre,  ev sınırları, kariyer konularında hem güçlü tepkilerde bulunmaya açığız. Ancak aklımız da başımızda olsun. Çünkü Merkür 13 Mart tarihinde Balık burcunda ilerleyecek. Bir yandan ılımlı düşünürken, diğer taraftan ne yaptığımızı bilmiyor olmak huzurumuzu kaçırmasın. Ev değiştirme, başka bir yere taşınma, ailenizle ilgili konularda enerjinizi doğru biçimde yönlendirmek için, iddiacı, buyurgan tavırlarımıza dikkat etmemiz lazım. Her iki geçişin, her  birimiz için, olumlu gelişmelere işaret olması dileğimle, Can-ı yürekten sevgilerimle,

20 Şubat 2015, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay'ın konumu sayesinde, mantıklı olmanız gereken konularda duygusal davranışlar sergiliyorsunuz. Partnerinizin hakkınızda düşüncelerini öğrenmek gibi bir takıntı içine girebilirsiniz. Bugün, yakın dostlarınız tarafından desteklendiğinizi görmek sizi güçlendiriyor. Onlarında katılımlarıyla ortak düşünceler geliştireceksiniz.

20 Şubat 2015, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazıve görevlerinizi yerine getirme biçiminizi yeniden yapılandırmanızda fayda var. Ailenizle ya da arkadaşlarınızla yapacağınız planlar açısından güzel günlerdesiniz. Ticari başlangıçları veya yeni kararları bugünden itibaren devreye sokabilir, hayatınızda yenilikler yapabilirsiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sevgi, aşk ve fiziksel çekim temalarının ön plana çıkabileceği veya sosyal açıdan heyecan verici ya da aktif bir Cuma günündeyiz ve bu etki tüm hafta sonuna yayılıyor! Gün itibariyle, Mars Koç burcuna geçiyor. Koç burcuna geçecek olan Mars, Mart sonuna kadar her alanda enerjik ve cesaretli olacağımıza ve acele hareketlerle herkesi şaşırtacağımıza işaret ediyor. Bu enerjiyle başlayacağımız işlerin başarılı olma olasılığı yüksek olur. Ancak, acelecilik yanlışlıkları ve kazaları da tetikleyebilir. Dikkat lazım!!!! Akabinde, Venüs de, yaklaşık 3 haftalık bir süre için, Koç burcuna geçiyor. Aşk hayatımızda,birliklerimizde veya sevgi temalı ilişkilerimizde daha cesaretli olabilir, hatta kontrolden çıkabiliriz. Sevgimizi göstermek isteyeceğimiz bir süreçteyiz. Tutkusal ilişkiler, fiziksel çekim artabilir. Konuşmak değil eyleme geçmek isteyeceğiz. Heyecanlı ve kararlı olacağımız, konuşmaktan çok yapmaya odaklanacağımız bir süreç başlıyor. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

20 Şubat 2015, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Pek çok konuda daha dikkatli olmanız lazım. Sizin dışınızda gelişebilecek olaylara hazır olmalısınız. Zira ortaklaşa alanda değişebilecek şartlar sizi yeni kararlara itebilir. Duygusal tepkileriniz ilişkilerinize olumsuz yansırken. Yanlış karar alma riskiniz çok fazla. Ortak bir zeminde buluşacağınız yeni projeler öne çıkarken, ikili ilişkilerinizde yapıcı olmalısınız.

20 Şubat 2015, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Alışveriş konusunda ailenizle fikir ayrılıkları yaşayabilirsiniz. Gereksiz harcamalardan kaçının. Evli arkadaşınızın sizle dertleşmesi kafanızı karıştırabilir.

20 Şubat 2015, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün sosyal etkinlikler, davetler, organizasyonlar ve kalabalık arkadaş grupları aracılığıyla keyifli ve hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Gelecekte size fayda sağlayacak görüşmeler içinde olsanız da, bugün bunlardan hemen bir sonuç beklemeyin ve zamana yayın. Gün içinde gelecekte olmasını istediğiniz bir şey için niyette bulunabilirsiniz.

20 Şubat 2015, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Başkalarıyla paylaşılan gelirler ve düzenli giderler konuları, öne çıkarak tüm vaktinizi alabilirler. Sorunla karşılaştığınız zaman, aksaklıkları kökünden halletmek için plan yapmaya başlarsanız, gerçekçi bakış açısına sahip olduğunuzdan emin olun.

20 Şubat 2015, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
23° 51' 32" R
Ay
Aslan
09° 01' 30" R
Merkür
Koç
28° 07' 60"
Venüs
Boğa
18° 05' 09"
Mars
Koç
10° 22' 32"
Jüpiter
Boğa
27° 13' 04"
Satürn
Balık
17° 41' 15"
Uranüs
Boğa
23° 08' 56"
Neptün
Balık
29° 17' 33"
Plüton
Kova
02° 04' 25"
Chiron
Koç
21° 24' 45"
Lilith
Başak
24° 52' 36"
True Node
Koç
14° 53' 42"
Son Güncelleme : 14/05/2024 07:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>