Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Şubat 2017, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizden uzaklaştığınızı hissedebilirisiniz. Yeni bir ilişkinin sizin için gerekliliği üzerinde düşünebilir, dostlarınızla bunu paylaşarak fikirlerini almaya ihtiyaç duyabilirsiniz.

Günlük işlerinizi yoluna koyarken aşırı kuruntulu ve enerjik davranabileceğiniz bir gün. Çalışma arkadaşlarınızla düzen ve servis konularında tartışabilirsiniz.

Bugün, ideallerinizi gerçekleştirebileceğiniz çalışmalarınız için olumlu etkiler alacaksınız. Yatırımlarınızın sonuçlarını uzun vadede görebilirsiniz.

Kafanızı kurcalayan sorunlar ve özellikle İlişkiniz konusunda gündeme gelebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde etkilenmeye açık duruyorsunuz. Çevrenizde buna çok istekli ve hazır kişiler var. Kendinizden emin halinizi göstermeyen bazı iç hesaplaşmalarınız var. Gizlilik niyetleri bunları iyice içinden çıkılmaz hale getirecek. Son zamanlarda kendinizi daha güvende hissetme eğiliminiz, hatalı seçimler yapmanıza yol açabilir.

20 Şubat 2017, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar yeni haftamıza saat 08:13 Ay-Mars görünümüyle adım atıyoruz. Önceden başlanmış işlerin kontrolünü yapmak, yarım kalanları bitirmek, bir proje üzerinde çalışmak, geri planda eksikleri belirlemek için bu enerji yardımcınızdır. Saat 15:31 Ay-Merkür görünümü, birilerine bağlı veya onları sırtımızda taşıyarak bir ilişki yaşamanın, hayat sürmenin pek de doğru olmadığını düşünmemizi sağlıyor. Eğer bencil olabilseydim, şimdi nerelerde olurdum diye aklımızdan geçiriyoruz. Saat 17:38 Ay-Uranüs görünüm etkisinde işiniz ve ailevi konularda tepkisel davranabilirsiniz.Sizi engelleyen durumlar söz konusu olduğunda tepkisel davranabilirsiniz. Çünkü bildiğiniz şekilde ilerleme arzunuz yoğundur. İfade tarzınız ve tavırlarınızla bunu kolayca dışa yansıtırsınız. Saat 19:49 Ay-Jüpiter görünümü, plansız işlerden, gelir geçer ilişkilerden hoşlanmadığınızı işaret ediyor. Size göre bir şeyin sağlamlığı ancak zamanla anlaşılır. O nedenle kaliteli ve seçkin olana yöneliyorsunuz. Buhayatında da aynı şekilde göze çarpıyor. Gerçekçisiniz. Toplumsal ilişkilerinizde saygınlık, değer bilirlik sizin için çok kıymetli. Ya en iyisi olsun veya hiç olmasın tarzında düşünebilirsiniz. Sizin fikirlerinize karşı çıkılmasından hoşlanmazsınız. Uyumu, huzuru ve kaliteyi önemseyeceksiniz. Birilerine yaranacağım diye, kendinizden ödün vermezsiniz. Saat 20:56 Ay-Chiron görünüm etkisinde, sıkıntılarınızı paylaşacağınız, sizi gerçekten anlayabilecek kişilerin azlığından şikayetçi olursunuz. İster istemez bazı durumları sorgularsınız. Yeni haftamız sizin için hayırlı gelişmelere vesile olsun. Kalben sevgilerimle,

20 Şubat 2017, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sorunlar için uğraşlar vermek istemeyeceksin. Gerginliğini çevrene yansıtmak istemiyorsan, mesafeli olmalısın.

20 Şubat 2017, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İletişimlerde ve yakın çevre desteklerinde önemli bazı farkındalıklar yakalayabilirsiniz. Ufak bir seyahat yapmak ve ruhunuzu arındırmak isteyebilirsiniz. Farklı ortam ve yeni kişilerle kuracağınız bağlantılar size iyi gelecek.

20 Şubat 2017, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün bilemediğiniz olaylar nedeniyle ani değişikliklerle karşılaşabilirsiniz. Mücadele etmeniz gereken konular için beklemek durumunda kalabilirsiniz. Ticari konularda destek alabilirsiniz. Gençlerle ilgili konulara zaman harcayabilirsiniz. Hayatınızdaki bazı konuları düzeltmek için çaba sarf edebilirsiniz.

20 Şubat 2017, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İlginç kişileri çekici bulabilirsiniz. Ayrıca bir arkadaşınız ile aranızdaki ilişki aşka dönüşebilir. Bu arada sizin de ilgiye ve sevgiye olan ihtiyacınızın arttığı bir dönemdesiniz. Sevdiğinizin davranışlarından etkilenebilirsiniz. Ancak sizin de sevdiğinize karşı daha ilgili davranmanız gerekiyor. Arkadaşlarınıza ayırdığınız zamanın bir kısmını sevdiğiniz ile geçirirseniz, ilişkiniz daha sıcak olabilir.

20 Şubat 2017, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca etkin olan Ay Merkür 120 si ile kendi ruhunuza ve hayattan beklentilerinize odaklanmak, ilişkilerinizi ve hayatınızı güzelleştirmek için neler yapabileceğinizi değerlendirmek, kişisel gelişim, enerji çalışmalarından faydalanmak için ideal bir gündesiniz. Bugün yüksek beklentilere girmek yerine evrenin işleyişine güvenmek faydalı olacaktır. Akşam saatlerinde etkin olan Ay Güneş uyumu ile evinizde huzuru bulabilir, değer verdiğiniz insanlarla kalabalık olmayan ortamlarda keyifli vakit geçirebilirsiniz.

19 Şubat 2017, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İletişimlerde ve yakın çevre desteklerinde önemli bazı farkındalıklar yakalayabilirsiniz. Ufak bir seyahat yapmak ve ruhunuzu arındırmak isteyebilirsiniz. Farklı ortam ve yeni kişilerle kuracağınız bağlantılar size iyi gelecek.

20 Şubat 2017, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Öğlene doğru alacağınız bir haber duygularınızın yoğunlaşmasına neden olabilir. Ancak, bir kaç saat sürecek olan bu durumdan çok fazla etkilenmeyeceksiniz. Evinizde küçük toplantılar düzenleyebilir, dostlarınızla keyifli vakit geçirebilirsiniz. Alacağınız teklifler hoşunuza gidecek.

20 Şubat 2017, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Başkalarıyla paylaşılan gelirler ve düzenli giderler konuları, öne çıkarak tüm vaktinizi alabilirler. Sorunla karşılaştığınız zaman, aksaklıkları kökünden halletmek için plan yapmaya başlarsanız, gerçekçi bakış açısına sahip olduğunuzdan emin olun.

20 Şubat 2017, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
11° 40' 47"
Ay
Kova
13° 03' 22"
Merkür
Koç
17° 26' 27"
Venüs
Boğa
02° 35' 30"
Mars
Koç
00° 43' 16"
Jüpiter
Boğa
24° 15' 32"
Satürn
Balık
16° 41' 19"
Uranüs
Boğa
22° 25' 16"
Neptün
Balık
28° 56' 48"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 43' 54"
Lilith
Başak
23° 28' 52"
True Node
Koç
15° 20' 33"
Son Güncelleme : 01/05/2024 17:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>