Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Haziran 2016, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk konusunda hoş rastlantılar yaşayabilirsiniz. Değişik olanakları olan zevkli, hareketli zamanlar yaşayabileceğiniz bir gün. Her bakımdan ilginç bir gündesiniz. Yeni tanışmalar ya da yabancılar hayatınıza girebilir.

Günlük işlerinizi yoluna koyarken aşırı kuruntulu ve enerjik davranabileceğiniz bir gündesiniz. Çalışma arkadaşlarınızla düzen ve servis konularında tartışmalar yaşayabilirsiniz. Kaza ve yaralanma olasılığına karşı dikkatli olmalısınız.

İş konusundaki başarılarınız devam ederken, parasal konulara yönelik çalışmalarınızı hızlandırabilirsiniz. Ortaklık konularında ihtiyacınız olan desteği alabileceğiniz görülüyor.

Yeniliklere açık olmanıza rağmen ayakları yere basmayan projeler ve gerçekçi olmayan düşünceler sizi yanıltabilir. Aşırı hevesinizi dengelemeye bakın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yüksek öğrenim gören ve uzun yolculuklar düşünenler için ani ve güzel fırsatlar oluşabilir. Yeni ve ilginç olan her şeye karşı motivasyonunuz artıyor. Felsefi düşüncelere ağırlık verebilir, kültürel gezilere çıkabilirsiniz. Sezgilerinizin güçlü olacağı bir gün. Gizli ihtiyaçlarınızı keşfedebilir, kendinizle ilgili önemli çıkış noktaları bulabilirsiniz. Tanıyacağınız yeni bir kimsenin davranışlarından etkilenebilirsiniz.

21 Haziran 2016, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar 21 Haziran-22 Temmuz tarihleri arasında Güneş-Yengeç burcunda ilerleyecek. Bu dönemde ilişkilerde üzerinde durulan en önemli husus, güvenmek, huzur bulmak, yuva kurmak, devam eden ilişkinizi güçlendirmek, yarınlarınızı garanti altına almaktır. Problemli bir ilişkiniz varsa, partnerinizle durumunuzu bir daha gözden geçirmeniz yararlıdır. Yeni bir ilişkiye adım atanlar, sevgilinizi iyi tanıyınız. Onun ailesi ve geçmiş ilişkileri hakkında bilgi sahibi olunuz. Evlenenler, maddi ve manevi anlamda birbirinize destek olunuz. Karşıt burçta ilerleyen Güneş süresince hayatı, ilişkileri, geçmişi, ailenizi, yuvanızı, çocukluğunuzu farklı bir açıdan ele alabilecek, belki de birçok sorunun cevabına kendi içinizde ulaştığını fark edeceksiniz. Kimlere güvenmeli, kimlere inanmalı, ilişki nasıl olmalı, kimler dost veya düşman bunları da gözden geçirmiş olacaksınız. Saat 13:41 Ay-Neptün olumlu görünümü, moralinizi yükseltici ve ruhunuzu okşayıcıdır. Şefkat duygunuz ve empatinizle insanların sevgisini kazanırsınız. Kısa süreli bir tesir olmasına rağmen sizler için şifalandırıcı ve rahatlatıcıdır. Saat 20:59 Ay-Jüpiter görünümü, bize kuvvet veren, umutlanmamızı sağlayan, olumlu hislerle hayatı kucaklamamıza vesile olan bir etki. Her işimizde bize kolaylık getiriyor. İyi niyetimizin karşılığı olan güzellikleri bize sunuyor. Saat 22:00 Ay-Kuzey düğüm görünümü, bizim için bir umut, bir ışık gibi. Gelişimin göstergesi, farklı ve yeni işlerin, değişimlerin göstergesi oluyor. Mücadele edeceğiz ve gayret göstereceğiz. Saat 22:16 Ay-Pluto kavuşumu, çevrenizde bulunan insanların sizin fikirlerinize, sunduklarınıza, duruşunuza saygı göstermelerini bekleyeceksiniz. Siz kendi doğanıza uygun şekilde toplumsal ilişkilerinizi düzenlemekten yanasınız. İçtenlikle merhaba diyen, acımızı paylaşan, mutluluğumuza sevinen insanlara selam olsun. Sevmenin değerini bilen insanlarla bir arada yaşamamız dileğimle,  

21 Haziran 2016, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çalışma yaşantınızdaki zorlukların üstesinden gelebilecek bir gün içindesiniz. Disiplinli davranmakla bir fırsatı kendinize çekeceksiniz. Güvenli bir yaşam isteği içindesiniz. Sistemli düşünerek, kazançlarınıza yeni bir şekil verebilirsiniz. Ortaklıklar konusunda dikkatli olun. Ayaklarınızla ilgili problemlere dikkat edin.

21 Haziran 2016, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygusal konuların hassasiyetle ele alınması gerekebilir. Beklenmedik değişikliklerin planlarınızı bozmasına izin vermemelisiniz. Anlayışlı ve nazik olmalısınız, ama diğerlerinin hayalleri uğruna kendi hayallerinizden vazgeçmemelisiniz. Bazı jestlerin ilginç sonuçları olabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Hayallere dalmak, hayallerin peşinden gitmeye çalışırken gerçekçilikten tamamen uzaklaşmak riski söz konusu bugünlerde. Oysa, daha mantıklı düşünebilir, ayağı yere basan hayaller kurabilirsek gerçekleştirme şansımızda olacaktır. Dolayısıyla, tutamayacağımız sözler verirken pratik düşünmeye ve gerçekçi olmaya gayret edelim. Aşk hayatı ve ekonomik başlıklı konularda stresli hava bugün de devam edebilir. Yapmamız gereken şeyler, görev ve sorumluluklarımız var. Engellerle karşılaşmış gibi hissedebiliriz, ama bunlar gerçek engel mi yoksa hayallere daldığımız için gerçeklerle mi yüzleşiyoruz ayırd etmeye çalışalım. Yanlış anlamalara, yanlış yönlendiren kişilere ve karışıklıklara özellikle dikkat edelim! Öğle ve akşam saatlerinde manevi açıdan güçlüyüz fikir alışverişlerimiz olabilir ya da ruhsal çalışmalar yapabiliriz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

21 Haziran 2016, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinize yönelik uğraşlar içinde olabilirsiniz. Kişisel açıdan önemli konularla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde güven arayışı içinde olacağınız zamanlar içindesiniz. Gün içinde çatışmalar olabilir. Hassas olduğunuz konularda incinmiş hissedebilirsiniz. Bazı konularda karar vermeniz gereken durumlar olabilir.

21 Haziran 2016, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizle yüzleşerek doğruları görmeye başlayacaksınız. İnsanlar sizinle artık rahat iletişim kuruyor. İyimser ve uyumlu havanız sosyal çevrenizi genişletecek.

21 Haziran 2016, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İletişim, görüşmeler, seyahatler, yakın çevre ve kardeşlerle ilişkilerinizde belirsizlik ve yanılgılarla karşılaşabileceğiniz bugün, trafikte dalgınlıklara dikkat etmenizi önermekteyim. Partnerinizle iletişim vehayatınızla ilgili gelişmeler konusunda yanılgılara açık olduğunuz için, olaylara zaman vermek ve gelişmeleri takip etmek sizin için faydalı olacaktır.

21 Haziran 2016, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Evlilik, ikili ilişkiler, ortaklı işler, hukuk ve yer değiştirme gibi konular devrede olacak. Eşinizi, ortağınızı veya sevgilinizi dinlemek, onun beklentilerine kulak vermek ön plana çıkacak.

21 Haziran 2016, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün hedeflerinizde mantıklı ve tutumlu davranabilirsiniz. Finansal kaynaklarınızla ilgili yeni bir fırsat ortaya çıkabilir. Harcamalarınızda cimri davranışlar sergileyebilirsiniz. Odaklanacağınız konularda aksamalar olması halinde çevrenizdekilere baskı uygulamaktan çekinmelisiniz. Özellikle duygu istismarından kaçınmanız gereken bir gündesiniz. Bir ilişkiniz varsa bunu daha ciddi bir seviyeye taşımak için olumlu enerjilere sahipsiniz. Ortaklık kurabilir, evlilik teklifinde bulunabilirsiniz. Hangi ortam olursa olsun aile bilincine sahip durumdasınız.

21 Haziran 2016, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yoğun birtemposuna gireceksiniz. Emeğinizin meyvelerini yavaş yavaş toplamaya başlayacaksınız. Ekip çalışmaları gündemde. Zamanınızın çoğunu işinize ayıracaksınız. Bu da size maddi ve manevi açıdan başarı getirecek.

21 Haziran 2016, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 15' 59" R
Ay
Başak
21° 22' 18"
Merkür
Boğa
02° 33' 17"
Venüs
Boğa
22° 26' 04"
Mars
Koç
13° 04' 12"
Jüpiter
Boğa
28° 03' 06"
Satürn
Balık
17° 55' 57"
Uranüs
Boğa
23° 21' 15"
Neptün
Balık
29° 22' 40"
Plüton
Kova
02° 03' 08"
Chiron
Koç
21° 35' 34"
Lilith
Başak
25° 16' 07"
True Node
Koç
14° 54' 44"
Son Güncelleme : 17/05/2024 19:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>