Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Kasım 2015, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Kısa bir süre bir kıskançlık ve huzursuzluk yaşayabilirsiniz. Bu unuttuğunuzu sandığınız eski bir olayı hatırlamanız nedeniyle ortaya çıkacak. Oysa bunu yaşamanıza hiç gerek yok, çünkü sandığınız gibi bir problem söz konusu değil.

İş yerinizde yapılacak yeni düzenlemeyle ilgili sizin görüşlerinize ihtiyaç var. Önerilerinizi sakınmadan dile getirmelisiniz. Bu düzenleme kariyerinizde olumlu bir gelişmenin ilk adımı olabilir.

Satın alacağınız bir şey konusunda kararsızlık yaşıyorsunuz. Bugün size yapılacak önerileri ve uyarıları dikkate almanızda yarar var. Durumunuzu pek sarsmadan halledebileceğiniz bir yol var.

Açık davranmanız gereken bir gün. Parlak fikirlerinizi ilgili herkesle paylaşmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakın bir dostunuzdan sevindirici bir haber alabilirsiniz. Bu haber şimdilik sadece onu ilgilendiriyor ama yakın gelecekte sizi de ilgilendirebilir. Ona duyduğunuz güven projelerine de güven duymanızı sağlayacak. Bir aile büyüğünüz gereksiz yere sizin için endişe duyuyor, bu endişelerini bugün dile getirebilir. Onu rahatlamasına neden olacak bir konuşma yapabilirsiniz.

21 Kasım 2015, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar saat 00:06 Ay-Jüpiter karşıtlığı etkisiyle Cumartesi gününe adım atıyoruz. Bu enerji, şöyle bir kendinizi dinlendirmek, enerjinizi toplamak amaçlı aktivitelerin rahatlatıcı olacağını işaret ediyor.Saat 04:02 Venüs-Pluto mücadeleci görünümü,hayatımızda ilişkilerimiz güçleniyor. Tarafsız bir bakış açısı, paylaşıma açık, ılımlı yanlarımız işverenler, birlikte çalıştığımız kişiler tarafından takdirle karşılanacak. Sanatsal çalışmalar, halkla ilişkiler alanında görev yapanlar açısından bu tarih olumludur.15:23-17:13 saatleri arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Bu süre içinde, meslek hayatımızla ilgili konuları tarafsız bir şekilde gözden geçirelim. Ailevi ve kişisel anlamdaki kararlarımızı bilinçli ele alalım. Biraz dinlenmeye, kendimizi yormamaya gayret edelim. Sağlığımızı ihmal etmeyelim.Saat 17:13 itibariyle Ay-Koç burcu geçişinde, eviniz içinde yapılacak değişimler, taşınma, restorasyon, projelendirme, uygulama gibi konularda aktif hareket edebilirsiniz.Saat 19:36 Ay-Merkür görünümü, geri planda halledilmesi gereken işlerin göstergesidir. Ailevi meselelerde sözümüz dinlensin isteriz. İş yoğunluğumuz nedeniyle zorlanabiliriz.  Keyifli bir cumartesi günü geçirmeniz dileğimle,

21 Kasım 2015, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Partnerinizin duyguları karşısında bocalamanız mümkün. Onun beklentilerine yanıt vermek isteseniz de, sizi aşan pozisyonlar söz konusu olacak ve kendinizi çaresiz hissedebilirsiniz. Gerekli teminatı almadan bir işe soyunmak istemiyorsunuz. Olayları yorumlarken, mantık süzgecinin çok önemli olduğunu ona anlatmalısınız.

21 Kasım 2015, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yay burcunda bulunan Merkür nedeniyle en basit konuşmanızın bile ciddiye alınıp, ona göre tepki verilmesi sizi şaşırtabilir. Dolayısıyla, önümüzdeki üç hafta boyunca şaka yaparken veya imalı konuşurken daha dikkatli olmanızda fayda var. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Uyurgezerlik ruh hali içerisinde olabileceğimiz kafa karışıklıklarına, yoğun hayallere, belirsizliklere veya dalgınlıklara açık bir gecenin ardından, öğle sonrası saatler hariç, aynı ruh halinde bir gün geçirebilir, kafamızdaki şüpheler, hayaller veya soru işaretleriyle dolaşabiliriz, eğer halsiz olmazsak tabii Bu akşam Merkür Yay burcuna geçiyor daha yüksek idealler peşinde olabiliriz. Yabancılarla ilişkiler, uluslararası işler, ideolojiler, fanatik fikirler, inanç sistemleri sıklıkla karşılaşacağımız konular olabilir 10 Aralık'a kadar. Bu esnada, fikirlerimizi konusunda ısrarcı olmamız ilişkilerde sorun yaratabilir veya fanatik fikirleri olan kişiler nedeniyle problemler yaşanabilir.

21 Kasım 2015, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde kısa ziyaretler, görüşmeler söz konusu olabilir. Akşam saatlerinde eve yönelik işler daha uğraştırıcı olabilir.

21 Kasım 2015, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal açıdan birilerine güvenme ihtiyacınız baskın. İnsanlarla iletişim içinde olmayı seven fakat herkese dostum diyemeyen bir yapınız var.

21 Kasım 2015, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İletişim, görüşmeler, seyahatler, yakın çevre ve kardeşlerle ilişkilerinizde belirsizlik ve yanılgılarla karşılaşabileceğiniz bugün, trafikte dalgınlıklara dikkat etmenizi önermekteyim. Partnerinizle iletişim vehayatınızla ilgili gelişmeler konusunda yanılgılara açık olduğunuz için, olaylara zaman vermek ve gelişmeleri takip etmek sizin için faydalı olacaktır.

21 Kasım 2015, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Göz önünde olacağınız yerlerde sevdiğiniz insanla bazı sürtüşmeler ve ilişki çıkmazları yaşanabilir. Sevdiğiniz insana karşı kıskançlık yapmamaya, üzerinde baskı kurmamaya özen gösterin. İlişkiniz için önemli bir gün olabilir. Aşırı tepkilerden kaçınmalısınız.

21 Kasım 2015, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Venüs /Puto sert etkileşimi ile de; işinizde, kariyerinizde krizler yaratmamaya özen gösterin, üstleriniz, patronlarınız sizleri daha sert bir şekilde eleştirebilir, üstünüze gelindiğini hissedebilirsiniz. Bu hafta kontrol sizde aslında, ılımlı olmaya, alttan almaya çalışmanızda yarar olacaktır

21 Kasım 2015, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yay burcunda bulunan Merkür nedeniyle, bir takım gerginlikler söz konusu olabilir. Bu ara ağzınızdan çıkan her söze dikkat etmelisiniz. Zira yanlış anlaşılmalara neden olabilirsiniz. Dolayısıyla, önümüzdeki üç hafta boyunca espri dahi yapmadan önce iki kere düşünmenizde yarar var.

21 Kasım 2015, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 39' 59" R
Ay
Koç
12° 13' 07"
Merkür
Koç
19° 56' 21"
Venüs
Boğa
07° 39' 20"
Mars
Koç
03° 53' 05"
Jüpiter
Boğa
25° 13' 19"
Satürn
Balık
17° 02' 08"
Uranüs
Boğa
22° 39' 27"
Neptün
Balık
29° 03' 58"
Plüton
Kova
02° 06' 07"
Chiron
Koç
20° 57' 35"
Lilith
Başak
23° 56' 13"
True Node
Koç
15° 24' 46"
Son Güncelleme : 05/05/2024 19:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>