Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Kasım 2017, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Kısa bir süre bir kıskançlık ve huzursuzluk yaşayabilirsiniz. Bu unuttuğunuzu sandığınız eski bir olayı hatırlamanız nedeniyle ortaya çıkacak. Oysa bunu yaşamanıza hiç gerek yok, çünkü sandığınız gibi bir problem söz konusu değil.

İş yerinizde yapılacak yeni düzenlemeyle ilgili sizin görüşlerinize ihtiyaç var. Önerilerinizi sakınmadan dile getirmelisiniz. Bu düzenleme kariyerinizde olumlu bir gelişmenin ilk adımı olabilir.

Satın alacağınız bir şey konusunda kararsızlık yaşıyorsunuz. Bugün size yapılacak önerileri ve uyarıları dikkate almanızda yarar var. Durumunuzu pek sarsmadan halledebileceğiniz bir yol var.

Açık davranmanız gereken bir gün. Parlak fikirlerinizi ilgili herkesle paylaşmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakın bir dostunuzdan sevindirici bir haber alabilirsiniz. Bu haber şimdilik sadece onu ilgilendiriyor ama yakın gelecekte sizi de ilgilendirebilir. Ona duyduğunuz güven projelerine de güven duymanızı sağlayacak. Bir aile büyüğünüz gereksiz yere sizin için endişe duyuyor, bu endişelerini bugün dile getirebilir. Onu rahatlamasına neden olacak bir konuşma yapabilirsiniz.

21 Kasım 2017, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar, Saat 03:26-10:14 arasında Ay-Boşluk etkisindeyiz. Birçok konuda duygularımızı dışa yansıtmak yerine kendi içimize atarız. Belki güvendiğimiz kişilerle konuşuruz bunları. Ancak yine de, tam olarak anlatmakta zorlanırız. Bir şeyler canımızı sıkar ama gizleriz. Bu da geçer diye düşünün. Çünkü zaman en iyi ilaçtır dostlarım. Saat 10:14 Ay burcunuzda ilerlediğinde, duygularımız ve dışa yansıttığımız davranışlarımız aynıdır. Ne hissediyorsak ona göre konuşuruz, hareket ederiz. Başkalarına pek güvenmeyiz. Kendimizi garanti altına almak için çabalarız. Saat 14:29 Venüs-Pluto görünümü, sosyal ilişkilerimizi amacımızı, gittiğimiz yönü ve irtibatta bulunmamız gereken kişileri tespit etmemizde yardımcı oluyor. Bazı kişilerle eğer yollarımızı ayırmak gerekiyorsa, hakikaten bir faydaları olmuyorsa, zamanımızı boş yere alıyorlarsa daha fazla kendimizi üzmemek lazım. Gelişmemizi sağlayan, ilerlememize destek olan kişilerle yola devam etmek lazım. Günün tüm enerjilerinin size olumlu yönde yansıması dileğimle,

21 Kasım 2017, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendinle baş başa vakit geçirmek adına zaman kollayabilir, yoğunluğu hafifletmek için hareket edebilirsin.

21 Kasım 2017, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatınıza bu dönem girecek yeni biri size dostluk noktasında, hayat motivasyonunuzu ve yaşantınızdaki yükselişi arttırabilir.

21 Kasım 2017, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kişisel konularda daha hassas olabilirsiniz. İşlerinize hız kazandırmak isteyebilirsiniz. Bunun için sorumluluk almanız gerekebilir. Gün içinde ani duygusal değişiklikler yaşayabilirsiniz. Eşinizden gelen destekler olabilir. Sağlığınızla ilgili konuları göz ardı etmeyin. Yeni başlayan işleriniz gündeminizi oyalayabilir.

21 Kasım 2017, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Şansınıza pek güvenmiyor, işlerinizin yolunda gitmesi için çok çalışıyorsunuz. Sevdiklerinizden destek almak size iyi gelecektir. Aşık olduğunuz kişi biraz sizi üzdü.

21 Kasım 2017, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sevdiğinizle aranızdaki ilişkiler çok hoş gelişecek. İsteklerinizi gerçekleştiriyor olmanın keyfini hissedebilir, yeni atılımlarda bulunmak için harekete geçebilirsiniz. Bugün dostlarınızla birlikte olacaksınız. Yaşlı akrabalarınızın sorunlarıyla canınızı sıkmayacaksınız.

21 Kasım 2017, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Özellikle yakın arkadaşlarınıza karşı oldukça bonkör ve sevecensiniz. Onlar da sizin güçlü yapınızı seviyorlar. Bu hafta yardımlaşmalar devrede olacak. İletişiminizi güçlü tutmalısınız.

21 Kasım 2017, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Venüs ile Plüton arasındaki güçlü etkileşim topluluklar arasında ön plana çıkıp tanınırlığınızı artırmanıza destek sağlar. Arkadaşlarınızla çok önem verdiğiniz konuda fikirlerinizi paylaşmak istersiniz. Arkadaş çevrenizden birine bir anda yoğun ilgi duymaya başlarsınız. Bu ilişkiye dönüşüp uzun süre devam edebilir. Fakat aranızdaki bu iletişim zaman zaman sizi kalben ve zihnen zorlayacaktır. Buna hazırlıklı olmalısınız.

21 Kasım 2017, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ay burcunuzda ilerlerken günün gözde kişilerinden biri de sizsiniz ve girişimleriniz ve attığınız adımlarla dikkat çekebilirsiniz. Cesur ve iddialı yönlerinizi ortaya koyabilir, ilişkilerinizde söz sahibi olabilirsiniz. güçlü arkadaşlarınızdan destek görebilirsiniz.

21 Kasım 2017, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 16' 34" R
Ay
Koç
06° 18' 12"
Merkür
Koç
19° 38' 48"
Venüs
Boğa
07° 09' 35"
Mars
Koç
03° 34' 30"
Jüpiter
Boğa
25° 07' 39"
Satürn
Balık
17° 00' 09"
Uranüs
Boğa
22° 38' 04"
Neptün
Balık
29° 03' 17"
Plüton
Kova
02° 06' 09"
Chiron
Koç
20° 56' 15"
Lilith
Başak
23° 53' 32"
True Node
Koç
15° 24' 34"
Son Güncelleme : 05/05/2024 10:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>