Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Mart 2015, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Arkadaşça baktığınız bir ilişkide size beslenen değişik duygular, bir süre sonra gizli tutulamaz hale gelebilir. Doyumlu ilişkiniz, çevrenizdeki size yönelik duygusal oluşumları görmenizi engelliyor.

Bazı konulardaarkadaşlarınızın desteğine ihtiyacınız var. Tecrübenin her zaman yeterli olmadığının farkındasınız. Yeni gelişmelere ayak uydurabilmeniz için biraz daha kolektif çalışmanız gerekecek.

Artık ayaklarınızın üzerinde durabilmeniz için gereksindiğiniz tüm koşullar hazır gibi. Ama bir kısmı için biraz daha çaba gerekiyor. Epeyce zamandır beklediğiniz parasal destek bir süre daha gecikebilir.

Sancılı bir ilişkinizde sizi pişmanlıklar bekliyor. Tavır değişikliği içine girmeniz gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün sakin kalarak beklemekle harekete geçmek arasında kararsız kalabilirsiniz. İç dünyanızda bazı çelişkiler oluşabilir ancak enerjinizin önemli bir bölümünü işinize harcamayı tercih edeceksiniz. İşinizle ilgili genel bir hareket olacaktır ve çözmeniz gereken bazı sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Duygularınız işinizi ve gündelik yaşamınızı olumsuz etkileyebileceğinden kararlarınızda duygusal olmamalısınız. İki ayrı konu arasında kalabilirsiniz.

21 Mart 2015, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar 21 Mart saat 00:45-20 Nisan saat 12:42 tarihleri arasında Koç burcunda ilerleyecek Güneş süresince yuvadaki huzur, güvenlik ve bütünlüğün  sağlamasına özen gösterilmesi gereken zamandır. Tartışmak ve huzuru bozmak yanlıştır. Gergin tepkilerde bulunmak, insanlarla aranızda gerilime yol açabilir. Eğer eviniz, ailenizle ilgili bir yenilik düşünüyorsanız öncelikleşartlarınız buna uygun mu, doğru olur mu bir bakmak lazım. Aileleriyle yaşayanların da birlik ve beraberlik içinde hareket etmelerinde fayda var. Başka bir şehre yerleşme veya başka bir eve taşınmak gibi değişimler gündem maddenizde yer alabilir. Şimdi bu geçişi Mars yönettiği için, 31 Mart tarihine kadar ev sınırları içinde aktif kimliğinizle kontrolü elde tutan kişi olmaktan yanasınız. 31 Mart sonrası Mars-Boğa burcunda ilerlediğinde aşk hayatınız ve yaşamın genelinde hedefiniz güvenilir ilişki, huzur, maddi ve manevi anlamda rahatlama olguları yer alacak. Daha sakin, ne yaptığınızın bilincinde hareket edebileceksiniz.Saat 09:22 Ay-Jüpiter görünümü, başkalarından beklediğimiz destekleri göremediğimizde dünyanın sonu olarak düşünmeyelim. Yalnızca şu aralar herkesin kendi çıkarlarını düşündüğünü bilelim. Bunu göz önüne alarak ayarımızı bileceğiz.Saat 12:57 Ay-Pluto görünümü, hakimiyetçi bir tavır içinde olmamızı sağlıyor. Sözümüzü dinletmek ve isteklerimizi elde etmekten yanayız. Saat 13:14  Ay-Uranüs kavuşum etkisi altında, bir  şeyler bizi itekliyor gibi. İmkansızı istiyor yüreğimiz. Dayatmalardan hiç hoşlanmıyoruz. Kendi aklımız kendimize yetiyor sanki. Kimse dört duvarımız arasındakini bilebilir mi? Benim tavsiyem problemlerinize farklı bir bakış açısıyla yanaşmanızdır. Tabii ki akıl almayacaksın ancak sorunları da gerginlikle çözemeyiz.Cumartesi gününüzün  keyifli, mutlu, eğlenceli ve arzu ettiğiniz şekilde geçmesi dileğimle,

21 Mart 2015, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendinizi denetleme huyunuzdan vazgeçmelisiniz. Sistemli yapınızın getirdiği sorumluluklar karşısında bunalabilirsiniz. Bugün kişisel hırslarınız yüzünden çevrenizi kırabilirsiniz. Karşınızdaki kişilere istekleriniz konusunda diretmemelisiniz. Onların sizi anlama kapasiteleri çok farklı ve yapacağınız tek şey, her şeyi oluruna bırakmak.

21 Mart 2015, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ufak tefek gergin durumları doğru yönetmeli bugüne değil, geleceğe odaklanmalısınız. Ani tepkiler vermekten, tartışmalı ortamlardan ve riskli hareketlerden kaçının. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sabah saatlerinde Aslan burcundaki Jüpiter'in Ay'la olumlu açısı, güne heyecanla ve yeni olanaklara açık başlamamızı sağlıyor. Koç burcundaki Ay'ın Pluton'la olumsuz açısı ve Uranüs'le kavuşumu ise, ani tepkilere açık, ama oldukça hareketli ve enerjik bir günde olduğumuzu gösteriyor. Ani tepkilerden ve hareketlerden, öfkeli kişilerden kaçınmalı, ufak tefek sakarlıklara veya kazalara karşı tedbirli olmalıyız. Gerilimi doğru yönetebilirsek, ilkbahar geçişini temsil eden bugün de, bahara taze bir geçiş yapabilir ve kendimizi yenilenmiş hissedebiliriz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

21 Mart 2015, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Oldukça hızlı hareket etmeniz gereken bir dönemdesiniz. Yeni şartlar sizi yeni başlangıçlara ve kararlara sürüklemekte. Bu dönemde kariyeriniz ve ilişkileriniz büyük bir önem taşımakta. Çok fazla hoşunuza gitmeyen ve sizi zorlayabilecek durumlarla da karşılaşabilirsiniz. Sorumluluklarınızı yerine getirdiğiniz ölçüde rahat edebileceksiniz. Ancak karşıt burcunuzdaki Mars gerek yakın gerekse işe ait ilişkilerinizde bazı sert tepkiler ve sürtüşmelerle de karşılaşabileceğinizi göstermekte. Açık düşmanlıklar olabilir.

21 Mart 2015, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yeni başlayan ilişkiler, arkadaşlıklar varsa bunun sayesinde tanıyacağınız insanlarla beraberkonusunda atılımlar ve yatırımlar yapabilirsiniz.

21 Mart 2015, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca görüşmeleriniz, kariyer gelirleriniz, arkadaş çevreniz ve sosyal ortamlarda problemler, soğukluk ve mesafeli davranışlara karşılaşabilirsiniz. Geleceğe yönelik somut anlamda hedefler belirleyebileceğiniz, kariyer konusunda güçlü adımlar atabileceğiniz bir gündesiniz. 17.40 sonrasında içsel olarak mutlu ve huzurlu hissedeceksiniz ancak ilişkilerinizde iletişim konusunda problemli bir zamandan geçtiğiniz için, geçmişin ve problemlerin üzerine gitmemek, şimdiye odaklanmak faydalı olacaktır.

21 Mart 2015, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, işlerinizi gizlilik içinde, perde arkasından yürütme eğilimine girebilirsiniz. Bu eğilim, bugün, size bazı faydalar sağlayabilir. Program dışında kalan gizli görüşmelerde, hareket şeklinizi olumlu yönde değiştirecek tüyolar alabilirsiniz.

21 Mart 2015, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 10' 01" R
Ay
Aslan
12° 57' 01" R
Merkür
Koç
28° 30' 38"
Venüs
Boğa
18° 28' 44"
Mars
Koç
10° 37' 10"
Jüpiter
Boğa
27° 17' 35"
Satürn
Balık
17° 42' 37"
Uranüs
Boğa
23° 10' 03"
Neptün
Balık
29° 18' 01"
Plüton
Kova
02° 04' 19"
Chiron
Koç
21° 25' 44"
Lilith
Başak
24° 54' 43"
True Node
Koç
14° 53' 08"
Son Güncelleme : 14/05/2024 14:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>