Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Nisan 2014, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevdiğinizle kendinize zaman ayıracaksınız. Birlikte planladığınız şeyleri gerçekleştireceksiniz. Akşama doğru geçici karamsar duygular yaşayacaksınız. Sevdiğiniz kişi ile düzeyli bir beraberliği sürdürmeye devam edeceksiniz. Ondan alacağınız hoş bir hediye sizi çok mutlu edecek.

İş hayatınızda her zamanki dürüst, çalışkan tutumunuzla göz doldurmaya devam edeceksiniz. Özelliklearkadaşlarınız sizi çok taktir edecekler. İş yerinizdeki bu olumlu davranışlarınız amirleriniz tarafından fark edeiliyor. Kısa zaman sonra bir terfi yaşayabilirsiniz.

Maddi sorunlarınız, bu sorunlarla ilgili olumsuz gelişmeler sizi hiç etkilemeyecek. Kabaran banka kartı borçlarınıza aldırmayacaksınız. Ancak maddi konularda sizin en büyük desteğiniz olan aileniz olaylara sizin kadar hoş görülü bakmayacağı için yaptıklarınızın karşılığında onlara hesap vermek zorunda kalacaksınız.

Çok fazla çalışıyor yoruluyorsunuz. Çalışma temponuzu yüksek tutarak sağlığınızı etkilememeye dikkat edin. Maddi konularda biraz daha hassas olmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aile içi ilişkilerinizde olayların gelişimi tam istediğiniz gibi olacak. Bugün bir süredir düşündüğünüz ve gerçekleşmesi zor görünen bir konuda sürpriz bir gelişme yaşayacaksınız. Pek çok konuda düşüncelerinizin berraklaştığını göreceksiniz. Arzu ettiklerinizle değil, elde ettiklerinizle yaşarsanız mutlu olacağınızı nihayet öğrendiniz. Uzun zamandır ihmal ettiğiniz arkadaşlarınız ile görüşebilir onlarla zaman geçirmek isteyebilirsiniz.

21 Nisan 2014, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar 20 ve 21 Nisan olmak üzere Jüpiter-Uranüs-PLuto arasında oluşacak büyük kare görünüm,  bizi zorlayıcı gibi olsa da, ben bu zorlanmayı, değişim ve dönüşüm anlamında ele aldığım için, farklı bir pencereden bakmanızda yardımcı olacağım. Bakınız Jüpiter-Yengeç burcunda, ister ilişkimiz olsun veya olmasın genel olarak ilişkilerde partnerimizin değerlerini, görüşlerini, hayata bakış açısını, beraberliğe olan yaklaşım tarzını işaret ediyor ve  bize bu konuda umutlu olmamız gerektiğini söylüyor. Uranüs, iç dünyamızda bizi zaman zaman isyana sürüklese de, Pluto gelişimimiz yönünde kuvvetlendiriyor. Evet zorluklar var ama biz de eskiye göre daha dayanıklı ve hayatın daha farkındayız öyle değil mi? o zaman yola devam durmak yok. Saat 03:27 itibariyle Ay-Uranüs arasında oluşan zorlu görünüm, otoriteyi sorgulamanız, bazı duyarsızlıklara karşı çıkışınız, öfkenizi kimi zaman dışa karşı boşaltmanız ve üzerinize gelindiği takdirde sert tepkilerde bulunmanız anlamındadır. Tabii ki dikkatli olmanızda yarar var. Saat 03:32 Ay-Pluto kavuşumu, çevrenizde bulunan insanların sizin fikirlerinize, sunduklarınıza, duruşunuza saygı göstermelerini bekleyeceksiniz.  Siz kendi doğanıza uygun şekilde toplumsal ilişkilerinizi düzenlemekten yanasınız. Saat 03:33 Ay-Jüpiter karşıtlığı güven olgusunun ilişkideki önemini vurguluyor. Karşınızdaki kişiyi yönetmek veya yola getirmek gibi bir niyetiniz yok. Ancak partneriniz pasif davrandığında ister istemez tepkinizi koymaktasınız. Saat 04:56  Ay-Mars görünümü, bir takım  meseleler üzerinde bir hayli abartılı düşünebilirsiniz. Ancak, önünüzü görmediğiniz işlere kalkışmak da o denli yanlıştır.

21 Nisan 2014, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay burcunuzda ilerliyor ve ilişkilerinize yepyeni bir motivasyon kazandırıyor. Kişisel kariyeriniz ve duygusal güveninizin çok önemli olması, yaşamınızı kolaylaştıracak çalışmalara yönelmenizi sağlıyor. Öfkelerinizi baskı altında tutmayı başardığınız sürecemotivasyonunuz daha da artacak.. Fırsatlarla yüklü bir gün.

21 Nisan 2014, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Haftaya başlarken evinizi, ailenizi ilgilendiren parasal konularda bazı problemler yaşanabilir veya maddi açıdan bazı zorluklar dikkat gerektirebilir. Ufak tefek kazalara ve gergin kişilere de dikkat edilmeli. Tüm burçlar için gün geneli: Önümüzdeki hafta Uranüs, Pluton, Mars ve Jüpiter arasında oluşacak gergin açı kalıpları ay başından beri yazdığım uyarıların kendini belirginleştireceği(internetten özellikle 14 Nisan tarihli ay tutulması yazımı okuyabilirsiniz)ani, şaşırtıcı, beklenmedik ve belki de tuhaf olaylara açık 2 haftalık süreçte olduğumuzun habercisi. Yorucu haftaya başlamadan önce, güzel bir tatil günü geçirip haftaya dopingli başlamakta fayda var.

21 Nisan 2014, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Fiziksel görünümünüz, sağlığınız açıdan yeni başlangıçlar yapmaya hazırsınız. Görünüşünüz ve sağlığınızla daha ilgili ve sorumluluk sahibi davranma eğilimindesiniz. Geleceğe dair düşüncelerinizde maddi olduğu kadar manevi anlamda da yenilenme ihtiyacı duyabilirsiniz. Sorumluluklarınız ve kendinizle ilgili işlerde dalgalanmalar olabilir.

21 Nisan 2014, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

SOSYAL aktivitelerin gündem kazanacağı bir gün. Birlikte çalıştığınız kişilerin duygusal ilgisine ihtiyaç duyacaksınız.

21 Nisan 2014, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İşinizle ilgili bir meselede takdir hakkınızı kullandınız diye biraz endişelisiniz. Amirlerinize olayları zamanında açık açık anlattınız; ama onlar konuyla pek ilgilenmedi ve siz de inisiyatifinizi kullanmak zorunda kaldınız. Ya netice kötü olursa... Aslında kabahat sizde değil, biliyorsunuz. Bu gerçeğe göre hakkınızı savunursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, sosyal yaşamınızı herşeyin üzerinde tutmaya eğilim gösterebilirsiniz. Tüm vaktinizi kalabalıklar içinde geçirmek istemeniz mümkündür. Ancak; maddi konular zihninizi meşgul edebilirler ve sosyal faaliyetlerin tadını çıkaramayabilirsiniz.

21 Nisan 2014, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 29' 18" R
Ay
Oğlak
12° 15' 20"
Merkür
Koç
16° 33' 54"
Venüs
Koç
29° 48' 39"
Mars
Balık
28° 58' 52"
Jüpiter
Boğa
23° 43' 56"
Satürn
Balık
16° 29' 24"
Uranüs
Boğa
22° 17' 32"
Neptün
Balık
28° 52' 43"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 36' 15"
Lilith
Başak
23° 13' 50"
True Node
Koç
15° 23' 12"
Son Güncelleme : 29/04/2024 10:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>