Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Ekim 2016, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bu duygular içinde her şeyi yaşamaya uygunsunuz. Daha konuşacak ne kaldı ki, diyorsunuz. Fakat bu şekilde sürdüremeyeceğinizi de biliyorsunuz. Belki farkında değilsiniz, ama ilişkiniz bozulduğunda tek suçlu olacaksınız.

İşin tamamını yola koymak zor, ama bir kısmı için daha şanslı bir döneme girmiş oldunuz. Son günlerde gözle görülür düzelmeler var. Ama bu da sizi tam bir esenliğe çıkartamıyor.

Kendinizi kandırdığınızın farkındasınız. Çünkü para sıkıntılarınızın gerekçesi olarak kendinize gösterdiğiniz nedenlerin çoğunu siz icat ediyorsunuz. Önce para harcama konusundaki dağınıklığınızı ortadan kaldırmanız gerekiyor.

Atacağınız adıma çok dikkat etmeniz gerekiyor. Bu adıma büyük taktik hatalarla hazırlanıyor ve bunu bilmiyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Dışa daha çok açılma isteğinizin birçok nedeni var, ama duygusal yaşamınızdaki çok yönlü doyumsuzluğun bunda belirleyici bir etkisi olabilir. Bu arada evli, ama mutsuz bir arkadaşınıza da yeni ilişkisinde çöpçatanlık yapıyorsunuz. Galiba sizin kökten bazı kararlar almanız gerekiyor. Bugünlerde nedense çevrenize daha çekici görünme ihtiyacı içine girdiniz.

22 Ekim 2016, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar saat 08:44 Ay-Uranüs görünüm etkisi, haksızlıklara, yanlışlıklara, bazı kişilere, durumlara sabır göstermekte zorlanmamıza neden oluyor. İçimizden birçok şey söylemek geçiyor. Biz, herkesin dürüst davranmasını istiyoruz. Fakat bunu göremediğimiz için sinirleniyoruz. Saat 15:30 Ay-Merkür görünümü, ilişkimiz vehayatımızla ilgili konular üzerinde hassas konuşmaya, düşünmeye neden olur. Bir yandan sorumluluklar diğer taraftan destek görme ihtiyacımız yükselir. İsteriz ki, bize anlayışlı davranılsın, yardımcı olunsun. En azından bu saatlerde nasılsın diyen bir dosta, insana fazlasıyla ihtiyaç duyarız. 22:14-22:34 arasındaki Ay-Boşluk etkisi, ilişkinizle alakalı konularda sahiplenici, koruyucu ve kollayıcı tavırlar içinde olmanız, aranızdaki sevgi duygusunun yücelmesini sağlayacağı gibi, bu saat dilimi içinde olabilecek yanlış anlamaların önüne geçilmesinde etkilidir. Saat 22:34 Ay-Aslan burcu etkisi altında, başkalarıyla aranızdaki farklılıkların üzerinde durmak yerine, kendinize özen göstermeniz gerektiğinin altını çiziyor. Cumartesi gününüz güzelliklerle dolu geçsin. Canı gönülden sevgilerimle,    

22 Ekim 2016, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay karşıt burcunuzda ilerliyor. Kişisel deneyimlerinizi arkadaşlarınızın desteğiyle gerçekleştirmek isteyebilirsiniz. Çevrenizden olumlu etkiler aldığınız zaman, sosyal aktiviteniz daha da güçleniyor. Yalnız kalmak istemeyeceğiniz bu günde, akşam saatlerinde dostlarınızla bir arada olmak, size oldukça iyi gelecektir.

22 Ekim 2016, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bu hafta sonu, şans sizden yana görünüyor. Cesaret gösterip, küçük riskler alınabilir. Kalbinizdekileri yansıtabilir ve sonuçlarını deneyimleyebilirsiniz. Birebir ilişkilerinizde şeffaf ve samimi olmalısınız. Günün Atmosferi:Gündüz stres, gece eğlence! Ev ve aile yaşantısı ile birlikte bugün de toplumsal olaylar gündemimizde olacak. Sabah saatlerinde son dakika değişiklikleri nedeniyle gerilebilir yahut agresif kişilerle baş etmek durumunda kalabiliriz. Acele hareket etmemeli, iki düşünüp bir söylemeliyiz. Rutin akış bir nebze bozulabilir ya da planlarımız birden aksayabilir. Beşeri ilişkilerde uyum biraz güçleşiyor. Yapıcı olalım ve diyalogları sakince yürütelim. Gece saatlerinde ise; gündüzün aksine daha pozitif, keyifli ve sevgi doluyuz.

22 Ekim 2016, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün karşıt burcunuzda ilerleyen Ay evlilik hayatına ve yakın arkadaşlıklara vurgu yapıyor. Beklentilerinizde daha gerçekçi olmaya bakın.

22 Ekim 2016, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde kendinizi altına girmesi güç yükler altına soktunuz ama her işinizi de yoluna koymayı başardınız. Kendinize küçük bir ödül vermelisiniz. Bol bol dinlenin.

22 Ekim 2016, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün yapacağınız görüşmeler ve kuracağınız bağlantılarda maddi manevi fırsatlar elde edebilir, yolculuklar, eğitimler, seyahatler ve iletişimi ilgilendiren alanlarda başarılı sonuçlar alabilirsiniz. Sevdiğiniz değer verdiğiniz insanlarla görüşmek, iletişim kurmak için harika bir zamandasınız.

22 Ekim 2016, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

OĞLAK Ortaklı işlerinizde kendinizi tam anlamıyla ortaya koymanız zor olabilir. Eşiniz veya sevgilinizle birlikte göz önünde olacağınız ortamlarda anlaşmazlıklar oluşabilir.

22 Ekim 2016, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Dış çevrenize veya kendinize karşı cansız ve soğuk olduğunuzu düşünebilirsiniz. Bu durum gece saatlerine kadar devam edecek.Ancak özellikle mesleki alandaki atılımlar, proje ve yeniyatırımları ile ilgili elinize geçen fırsatların değerlendirilmesi için çok doğru enerjilere sahip olduğunuzu unutmamalısınız. Gece saatlerinde eğlence ve zevk ortamlarına dahil olabilirsiniz. Her türlü iletişim ve haberleşme alanlarınızda sağduyu, ilham ve sezgisel gücünüzün, özel ilişkinizi veya ortaklığınızı zedeleyebileceği bir etki altındasınız.

22 Ekim 2016, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatınızdaki hareketlenmeyle beraber sizin de keyfiniz yerine geldi. Bundan sonra daha da hareketlenecek ve yoluna girecek. İşleriniz planlarınızı gerçekleştirme fırsatı sağlayacak size. Kilo problemlerinizi yapacağınız kısa yürüyüşlerle çözebilirsiniz.

22 Ekim 2016, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
17° 21' 40" R
Ay
Boğa
07° 54' 47" R
Merkür
Koç
21° 19' 16"
Venüs
Boğa
09° 48' 39"
Mars
Koç
05° 13' 44"
Jüpiter
Boğa
25° 37' 60"
Satürn
Balık
17° 10' 39"
Uranüs
Boğa
22° 45' 32"
Neptün
Balık
29° 06' 55"
Plüton
Kova
02° 05' 56"
Chiron
Koç
21° 03' 19"
Lilith
Başak
24° 07' 52"
True Node
Koç
15° 23' 04"
Son Güncelleme : 07/05/2024 13:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>