Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Haziran 2017, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Uzun süreli ilişkinizin beraberliğinizin altında bu ilişkiye duyduğunuz büyük güven yatıyor. Tabi, bu güvenin altında da büyük aşkınız. Göz ardı edilen bazı hatalar, yine de söz konusu.

Elinizin altındaki bir iş, sizin harcınız olmadığı şeklinde değerlendirilse de hızla sonuca ulaşıyor. Nasıl davranacağınızdan emin olamadığınız bir konuda, güvendiğiniz biriyle bugün bir görüşmeniz olacak.

Ödemelerinizi gününde alamayışınız, sizi ister istemez biraz eli sıkı biri yapıyor. Sizden talep edilen bir maddi desteği karşılayıp karşılamamakta kararsızlık çekeceksiniz.

Çağırılıp gideceğiniz bir yerde size pek tat vermeyen birisinin size yakınlaşma çabasını göreceksiniz. Şu günlerde size yöneltilen tebessümlere dikkat etmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde ince eleyip sık dokuyorsunuz. İnsanların pek aldırmadıkları ufak sorunlar sizi düşündürebiliyor. Bugün bunlardan bir kısmını yaşadığınız ilişkiler içersinde çözmeyi deneyeceksiniz. Çok düzgün bulduğunuz bir arkadaşınızla birlikte yararlı bir konuda işbirliği içindesiniz. Bu işbirliğine yüklediğiniz anlamlar var. Bu konuda gelecekte bir hayal kırıklığı görünmüyor.

22 Haziran 2017, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar Perşembe günümüz, saat 01:44 aktif İkizler burcunda ilerleyecek Ay etkisinde başlayacak. Bilgimizi arttırmak, merak ettiğimiz konulara eğilmek isteyeceğiz. Bu enerji bize başka neler sağlayacak. Daha sıkı çalışacağız, haberleşeceğiz,ortamında arkadaşlarımızla fikirlerimizi paylaşacağız. Hem hızlı hem de akıllı bir şekilde günümüzü geçireceğiz. Saat 23:05 Ay-Jüpiter görünümü, her işinizi hızlı ve titiz bir şekilde halletmeye çalışırsınız. Ancak bu sizi yorabilir. Önceden söz verilmiş olanlara öncelik tanıyınız. Ruh ve beden sağlığımızın her şeyden daha önemli olduğunu unutmayalım. Şansınız bol, huzurunuz yerinde, gönlünüz her dem mutlu olsun. Kalben sevgilerimle,

22 Haziran 2017, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Önemli kararlar almaya daha yatkın olabilirsin. Seni ve hayatını kısıtlayan tüm konuları kafanda eliyorsun.

22 Haziran 2017, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bir şeyi sevmeniz veya kabul etmeniz için şartların illaki uygun olması gerekmemektedir. Kusur bulmaya, vazgeçmeye, imrenmeye ve küsmeye eğilimli davranışlardan kaçının. Hürriyet Aile /

22 Haziran 2017, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içindearkadaşlarınızla sosyalleşmek isteyebilirsiniz. Sorumluluklarınızdaki artış sizi yorabilir. Önünüzü görmekte zorlandığınız zamanlar olabilir. İşlerinizi toparlamakta zorlanabilirsiniz. Hizmet aldığınız kişilerle ilgili konularda sonlanmalar meydana gelebilir. Sağlığınıza özen göstermelisiniz. Yapılandırdığınız işleri bitirebilirsiniz.

22 Haziran 2017, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Özellikle bekar Oğlakların biraz dikkatli olması gereken bir zaman. Olmaması gereken duygusal yaklaşımlarla karşılaşma olasığınız var.

22 Haziran 2017, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Günlük yaşamınızda, çalışma ortamınızda titiz ve mükemmeliyetçi yönünüzü ortaya koyabilirsiniz. Sağlığınızla ilgili konular gündeme geldiğinde eşinizden, yakın arkadaşınızdan ve hemen yanınızda olan kişiden destek görebilirsiniz.

22 Haziran 2017, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bulunacağınız ortamlarda kendinize bir uğraş bulmakta zorlanmayacaksınız. Negatif düşünce yapınızdan uzaklaşmalısınız. Geziler sizi mutlu ediyor. Partnerinizle birlikte olmaktan mutlusunuz.

22 Haziran 2017, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yeni girişimlerde bulunmak gerektiğini düşüneceksiniz. Ancak, harekete geçmek güç olabilir. Özellikle sosyal ilişkiler ve iletişim trafiğinde bazı aksaklıklar yüzünden sıkıntı duyacak fakat moralinizi bozmayacaksınız.

22 Haziran 2017, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatınızdaki hareketlenmeyle beraber sizin de keyfiniz yerine geldi. Bundan sonra daha da hareketlenecek ve yoluna girecek. İşleriniz planlarınızı gerçekleştirme fırsatı sağlayacak size. Kilo problemlerinizi yapacağınız kısa yürüyüşlerle çözebilirsiniz.

22 Haziran 2017, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 26' 32" R
Ay
Yay
28° 01' 21"
Merkür
Koç
16° 16' 58"
Venüs
Koç
28° 29' 04"
Mars
Balık
28° 09' 02"
Jüpiter
Boğa
23° 28' 54"
Satürn
Balık
16° 23' 36"
Uranüs
Boğa
22° 13' 51"
Neptün
Balık
28° 50' 44"
Plüton
Kova
02° 05' 57"
Chiron
Koç
20° 32' 35"
Lilith
Başak
23° 06' 41"
True Node
Koç
15° 26' 13"
Son Güncelleme : 28/04/2024 09:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>