Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Kasım 2015, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkiniz adına korkularınız var. Bu nedenle onun söylemek istediklerini engeller gibisiniz. Onun sizinle paylaşmak istediği önemli şeyler var. Bu önemli şeyleri duymaya yanaşmayacaksınız.

Genel olarak çok titiz olmanız gözünüzden bir şeyin kaçmamasına neden oluyor. Bugün gözünüzden kaçan küçük bir şeyi fark edip canınız sıkılabilir. Birarkadaşınıza olan güveniniz gün geçtikçe artıyor.

Maddi konularda biraz sıkıntılısınız. Harcamalarınızı kısmanıza rağmen dilediğiniz rahatlığa kavuşamadınız. Biraz sabırlı olun. Yakında elinize geçecek beklemediğiniz bir para sizi hayal ettiğinizden çok daha fazla rahatlatacak.

Kendinizi korumak adına gerçeklerden kaçmak istemeniz gerçekleri değiştirmiyor. Bir an önce gerçeklerle yüzleşmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çok istekli, çok heveslisiniz. Bu özelliğiniz sizde sürekli olarak yenilik yapma arzusu yaratıyor. Bu yenilikçi görüntünüz de,hayatınızda ilgiyle izleniyor ve birkaç insan tarafından örnek alınıyorsunuz. Ev içinde bazı yenilikler, bazı düzenlemeler yapma isteğiniz var. Ama konuyla ilgili maddi bilanço sizi biraz kararsızlığa sokacak.

22 Kasım 2015, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar Pazar gününe, saat 02:15 Ay-Mars karşıtlık etkisi altında adım atacağız. Bu enerji, bazı kişilerle aranızda çatışmalara neden olabilir. Hatta sırf bu yüzden stres altında kalabilirsiniz. Ortada sebep yokken, birilerine kızabilir veya çatacak yer ararsınız. Oysaki siz bilinçli hareket etmeli, işinize, hayatınıza bakmalı, boş yere kendinizi üzmemelisiniz. Her şeyi kontrol edemeyiz, her durumu yönetemeyiz. Saat 04:00 Ay-Satürn görünümü, farklı bir yerde yaşamak, özgür olmak, üstümüzdeki baskılardan kurtulup yeni bir hayata adım atmak arzumuzu işaret ediyor. Bizi durduran tüm sorumlulukları geride bırakmak istiyoruz. Peki, bu kolay mı? Bir bakacağız duruma. Neler bize engel olabilir veya neler zorlayabilir? İyice düşünelim. Saat 16:00 Ay-Pluto görünümü, genel olarak hakimiyetçi bir tavır içinde olmamızı sağlıyor. Sözümüzü dinletmek ve isteklerimizi elde etmekten yanayız. 22 Kasım saat:17:25 - 22 Aralık saat:06:48 tarih aralığında Güneş-Yay burcunda ilerleyecek. Bu biraz da kişinin kendisiyle yaptığı bir iç muhasebedir. Neler bizi zincirlemekte, neler günlük hayatın içinde yormakta? Bunlara da bir bakarız. Eğer bir konuda çalışmamız, projelendirmemiz, organize etmemiz gereken işler varsa, bunlarla ilgileniriz. Bazen içimizde fırtınalar da eser, ne işim var bu dünyanın yüküyle, kahrıyla diye söyleniriz. Güneş-Yay burcu geçişinde, maddi anlamda kendi yağımızla kavrulmamız gerekecek. Borç almak, vermek, kefil olmak veya birilerine güvenip planlar yapmak zor durumda kalmamıza neden olabilir. Bildiğiniz gibi yöneticiniz Satürn de Yay burcunda ilerliyor. Bu da gösteriyor ki, fiziksel ve ruhsal anlamda kendimize özen göstermemiz çok önemli. Saat 18:57 Ay-Venüs karşıtlığı, eviniz-ailenizle ilgili konularda kendi isteklerinizi kabul ettirme yönündeki aktifliğin işaretçisi. Direten, inatçı davranan, yenilik isteyen, sabırsız olan taraf sizsiniz. Ancak dış dünyada, meslek hayatınızda ve önemli kişilerle bağlantınızda yapabilmeniz kolay değil. Ev-iş arasındaki dengenin sağlanması yönünde önem taşıyacak. Saat 21:16 - 23 Kasım saat 18:27 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Genel olarak ev içindeki uğraşılara ağırlık vermek, ailemizle tartışmalardan kaçınmak yerinde olur. Bazen en ufak bir şeye kolayca sinirlenebilirsiniz. Dikkatli olalım. Her şey sizden yana olsun. Mutlu bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,  

22 Kasım 2015, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Her konuda mantıklı ve doğal olmanızdan dolayı, bugün bir çok dostunuzdan davet alabilirsiniz. Sizi farklı kılan sadeliğinizle, gireceğiniz ortamlara yeni bir sunum getireceksiniz. Arkadaşlarınız arasında arabuluculuk görevini üstlenmeniz, biraz da sizin akılcı yaklaşımlarınızdan ileri geliyor.

22 Kasım 2015, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bir kişi sadece bir konuda söylediklerinize katılmıyor diye, çaba ve gayretlerinizin gözlerinden kaçtığını düşünmemelisiniz. Ancak, diğer taraftan, diğerleri de, ne yaparlarsa yapsınlar sizi çantada ikamet eden keklik zannetmemeliler. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Bu hafta sonu, ilişkilerimiz açısından flu ve iniş çıkışlı bir atmosfer söz konusu olabilir. Aşk hayatımızda canlandırıcı etkiler var, cinsel çekim ve karşılıklı etkileşimler artıyor, ama kıskançlık, öfke ve intikam duyguları ikili ilişkilerde dosttan çok düşmanmış izlenimi veren davranışlara neden olabilir. Olaylara tarafsız ve mantıklı bakmakta zorlanabiliriz. Özellikle maddi başlıklı konuları ya da aşk hayatımızı ilgilendiren başlıklarda güç mücadelelerine dikkat etmeliyiz. Akşamüzeri saatlerden itibaren, enerji daha rahat akıyor, bilgi trafiği ve açıklamalar için zemin hazırlıyor, ama gece civarı saatler tekrar gergin etkileri, ufak tefek sakarlıkları ya da kazaları ve tartışmaları gündeme getirebilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

22 Kasım 2015, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün evinizle ya da sevdiklerinizle daha çok ilgilenmek isteyebilirsiniz. Aynı zamanda evde meşgul olunabilecek pek çok şey de olabilir.

22 Kasım 2015, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün dostluğunuza hiç güven olmuyor. Oldukça bencilsiniz. Amaçlarınız her şeyin önüne geçti. Sevdiklerinizi bile hayatınızdan çıkaracak gibi duruyorsunuz.

22 Kasım 2015, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün yapacağınız görüşmeler ve kuracağınız bağlantılarda maddi manevi fırsatlar elde edebilir, yolculuklar, eğitimler, seyahatler ve iletişimi ilgilendiren alanlarda başarılı sonuçlar alabilirsiniz. Sevdiğiniz değer verdiğiniz insanlarla görüşmek, iletişim kurmak için harika bir zamandasınız.

22 Kasım 2015, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Güneş, sizin kadersel alanınızda hareket etmeye başlayacak. Kişisel girişimleriniz ve başlangıçlarınız adına hareket etmemeye, adım atmamaya özen göstermelisiniz. Gelecek ay başlayacak döneminiz için şimdiden planlar yapmanızda yarar var.

22 Kasım 2015, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bir kişi herhangi bir konuda söylediklerinize katılmıyor diye, çaba ve gayretlerinizin gözden kaçtığını düşünmemelisiniz. Öte yandan her ne olursa olsun sizi çantada keklik olarak görmemeleri gerektiğini de hissettirmelisiniz.

22 Kasım 2015, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayatta her şey her zaman kolay olmuyor. Fakat siz azimli kişiliğiniz sayesinde bu zorlukların altından kalkmayı herzaman başarabilirsiniz. Onu kendinize daha fazla bağlıyorsunuz. Eğer sevdiğiniz biri yoksa etraftaki insanların da dikkatini çekeceksiniz.

22 Kasım 2015, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 28' 16" R
Ay
Koç
09° 15' 35"
Merkür
Koç
19° 47' 30"
Venüs
Boğa
07° 24' 28"
Mars
Koç
03° 43' 48"
Jüpiter
Boğa
25° 10' 29"
Satürn
Balık
17° 01' 08"
Uranüs
Boğa
22° 38' 45"
Neptün
Balık
29° 03' 38"
Plüton
Kova
02° 06' 08"
Chiron
Koç
20° 56' 55"
Lilith
Başak
23° 54' 53"
True Node
Koç
15° 24' 42"
Son Güncelleme : 05/05/2024 14:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>