Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Şubat 2017, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizi çok seviyorsunuz fakat bazen kendinizi ifade etmekte zorlanıyorsunuz. Bu durum sevgilinizle aranızda zaman zaman gelişen bazı gerginliklere sebep oluyor.

İş hayatınızda akıllıca davranmayı biliyorsunuz ve ortama göre hareket etmeyi öğrendiniz. Yakında amirinizden bir zam haberi alabilirsiniz.

Bugün ailenizle yapacağınız bir toplantı sonrası elinizden para çıkması söz konusu olabilir. Canınızı fazla sıkmayın bu para size yakın zamanda geri dönecektir.

Son zamanlarda çok kilo aldınız ve aldığınız besinlere de dikkat etmiyorsunuz. Bu gidişle bünyenizde bir zayıflama söz konusu olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Evcimen özellikleriniz bugünlerde hareket halinde. Bu hareketlilik ev dışı sosyalliklerinizin bir kısmında sorun olarak yaşanabilir, sitemkar eleştirilere muhatap olabilirsiniz. Ayrıntılara verdiğiniz önemi şu sıralar belli sınırlarda tutmanızda yarar var. Bir bütünsellik içersinde ele alamayıp toparlayamadığınız konularda ciddi tıkanmalar yaşayabilirsiniz.

22 Şubat 2017, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar saat 01:17 Güneş-Kuzey Düğüm görünüm etkisinde, dış dünya ile bağlantımızı kesmeden, kararlı ve idealist şekilde yolumuzda ilerlemeliyiz. Çevre şartları veya başka nedenler bizi zorlasa da, iyi bir planlama yaparak işlerimizi halledebiliriz. Saat 08:08 Ay-Venüs görünüm etkisinde bir şeylere çabucak parlasak da, durmamız gereken yeri biliriz. Evde ise, sadece bizim sözümüz geçsin isteriz. Saat 08:35 Ay-Neptün görünümü, iyileştirici bir gücün yanınızda olmanızı sağlar. Bu güç size şifa verir ve sorunlarınızı mantık yoluyla çözmenizi sağlar. İletişimdeki becerikliliğiniz bu görünüm sayesinde yükselir ve dış dünyada kendiniz için uygun olanı saptamanız kolaylaşır. Çevresel, eğitsel, yakın aile ilişkileri konusunda bugün kendinizi daha iyi hissetmeniz mümkündür. Size tavsiyem hangi konuda olursa olsun gerçek bilginin peşinden koşmaya çalışınız. Çünkü bu sizi başarıya ulaştırıcıdır. Saat 12:02 Mars-Pluto mücadeleci görünümü, eviniz alanı içindeki hakimiyet duygunuzun işaretçisi ve o alanı koruma içgüdünüzün yükselişidir. Siz ailenizi bir arada tutmak, sınırlarınıza hiç kimsenin müdahalede bulunmaması için çaba sarf etmektesiniz. Doğal olarak dışarıdan gelebilecek bir etki veya size karşı yönelebilecek bir saldırıya, söze veya gelişmeye karşı tepkide bulunabilirsiniz. Gücünüzü hafife almalarından hoşlanmıyorsunuz. Aslında rahat değilsiniz. Sanki her an, biri veya bir nedenle güvencesiz kalacakmış gibi kaygı taşıyorsunuz. Oysaki bu kaygı enerjinizi düşürür. Öncelikle biraz gevşeyin ve olan bitene bir daha bakın ve sizi rahatsız eden noktaları gözden geçirin. Saat 22:34 Ay-Pluto kavuşumu, çevrenizde bulunan insanların sizin fikirlerinize, sunduklarınıza, duruşunuza saygı göstermelerini bekleyeceksiniz. Siz kendi doğanıza uygun şekilde toplumsal ilişkilerinizi düzenlemekten yanasınız. Saat 23:12 Ay-Mars görünümünde dışa karşı belli bir ciddi tutum içinde oluruz. Mesafe koyarız ve bunu kimsenin aşmasına izin vermeyiz. Duygularımızı belli etmekten yana değilizdir. Ancak ne zaman iç dünyamızda, ailevi konularda, evimizle ilgili meselelerde veya özel yaşantımızda birileri canımızı sıkarsa, üstümüze gelirse, gereken tepkiyi vermekten çekinmeyiz. Beklentilerimize uygun bir gün geçirmemiz dileğimle,

22 Şubat 2017, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Özgüvenin tam! Yaratıcı özelliklerin ön plana çıkıyor. Çalışma arkadaşlarına karşı dengeli davranman gerekebilir.

22 Şubat 2017, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkilerde yeni sınırlar çizmenin zamanı geldi. Duygularınızı daha iyi yönetebileceğiniz özel bir gün. Aşkta sürpriz adımlar alabileceksiniz.

22 Şubat 2017, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kişisel hassasiyetiniz olan konular sizi meşgul edebilir. Sorumlu olduğunuz işlerde yeni bir işlere başlamak kolay olmayabilir. Mücadele ettiğiniz konularda zorlanabilirsiniz. Ani duygusal değişiklikler yaşayabilirsiniz. İlişkiler gündeminizi etkileyebilir. Sağlığınızla ilgili konuları ihmal etmeyin. Kardeşlerinizle ilişkilerinize dikkat etmelisiniz.

22 Şubat 2017, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İnsanlara karşı sert bir tutum içine girebiliyorsunuz. Bu arada menfaatlerinizi düşünmeden hareket ediyorsunuz. Cömertliğiniz tartışılmaz ama iyiliğinizi gölgelemeyin.ün..

22 Şubat 2017, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yüksek enerjilerin etkisi altında bir gün geçirebiliriz, bu enerjiyi doğru kullanmaya çalışmalı, başka kişiler üzerinde baskı yaratmadığınızdan, gereksiz güç mücadesine girmediğinizden emin olmalısınız. Hiç hesapta yokken veya farkında bile olmadan ısrarcı olabilir, negatif tepkilere neden olabilirsiniz.

22 Şubat 2017, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, kendi gücünüzü ailenize karşı kullanmaya çalışmayın. Önümüzdeki birkaç gün boyunca aile hayatınızda ve ev ortamlarınızda sürtüşmelere açık olacaksınız.

22 Şubat 2017, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bilhassa duygusal belirsizlikten kaçınmanız gereken bir gündesiniz. Mesleki olarak önünüze çıkan bir fırsatla ilgili ön göremediğiniz bazı detaylarda sezgilerinize ve tecrübelerinize güvenmelisiniz.Belki de sizden daha tecrübeli bir yakınınızdan destek almalısınız. Mesleki bir dayanışma planlayabilirsiniz. Hangi ortam olursa olsun grup bilincine sahip durumdasınız. Aile ve ebeveyninizle yaşamak durumunda olduğunuz gerilim, tartışma ve çatışma neticesinde benlik alanınızın zarar görmesi beş gün etkili olabilecek bir durumdur.

22 Şubat 2017, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, son derece gözükpek ve atak olmanız mümkündür. Detaylara dikkat ettiğiniz sürece, bazı riskler alabilir ve kazançlı çıkabilirsiniz. Özellikle de maddiyat konusunda yapacaklarınız, size uzun süreli avantajlar getirebilir.

22 Şubat 2017, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 03' 13" R
Ay
Boğa
18° 19' 09" R
Merkür
Koç
21° 56' 09"
Venüs
Boğa
10° 41' 30"
Mars
Koç
05° 46' 40"
Jüpiter
Boğa
25° 48' 06"
Satürn
Balık
17° 14' 03"
Uranüs
Boğa
22° 48' 01"
Neptün
Balık
29° 08' 06"
Plüton
Kova
02° 05' 50"
Chiron
Koç
21° 05' 38"
Lilith
Başak
24° 12' 37"
True Node
Koç
15° 20' 59"
Son Güncelleme : 08/05/2024 06:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>