Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Ağustos 2014, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Geçmişte yaşadığınız bir aşk ilişkisi sizde derin izler bırakmış. Ama bunun maliyetini neden bütün insanlara çıkarıp kendinizi herkesten soyutluyorsunuz ki? Kalbinizi aşka bu kadar kapatarak kendinize büyük haksızlıklar yapıyorsunuz.

Kendinizi bu kadar işinize kaptırmanız size maddi yönden büyük kazançlar getiriyor fakat çevrenizden de gittikçe soyutlanmanıza neden oluyor. Başarınızı takdir edip sizden yeni projeler bekliyorlar. Sizin beklentilerinizi karşılayan bir teklif alabilirsiniz.

Bazen paranın gücünü sadece kendiniz için kullanmak istiyorsunuz. Yakınlarınızın da size ihtiyacı olabileceği gerçeğini göz ardı etmeyin. Yeni bir ortaklık başlangıcı olabilir.

Son zamanlarda fazlaca uykusuz kalmaya başladınız. Kendi yorgunluğunuz yüzünden arkadaşlarınızı kırmayın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Artık sebatkarlıklarınızın meyvelerini toplayacağınız bir dönemin içine giriyorsunuz. Aylardır yoğun bir tempo içinde çalışmanız, dostlarınızla aranızdaki ilişkileri soğutsa da bu hafta sonundan itibaren eski neşenize kavuşup sosyal faaliyetlerinizi hızlandıracaksınız. Bu hafta sonu akrabalık ilişkilerinde de hızlanma görülüyor. Ziyaretçi akınına uğrayabilirsiniz. Güler yüzlü oluşunuzu, cömert ve ikram sahibi biri olmanızı seviyorlar. Fakat sık sık yalnız kalma isteğiniz daha ağır basıyor.

23 Ağustos 2014, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar 23 Ağustos saat 07:46-23 Eylül saat 05:29 tarihleri arasında Başak burcunda ilerleyecek Güneş, dünya görüşünüzü, fikirlerinizi geliştireceğiniz bir zaman dilimidir.  Eğitimden girişimlerinize kadar geniş bir alanda sıkı çalışmanın işaretçisidir. Her durum titizlikle gözden geçirilir ve yaş tahtaya ayak basılmaz. Bu süreç, maddi ortaklıklar, bölüşümler, parasal konuların da gündeme gelmesini sağlar. Ayrıca sağlığınızı güçlendirici, çalışma hayatında verimliliği yükselticidir. Çevremizle olan ilişkimizde dikkatli olmamız gerekebilir. Bir sorun çıkmaz. Malumunuz üzere Eylül ayı, okulların açılacak oluşu, hayatının aktif hale gelmesi nedeniyle tüm burçlar olarak analizde bulunacağız. Hayatımızı gözden geçireceğiz, işlerimizi yoluna koymaya çalışacağız. Yazın rehaveti gerilerde kalacak, yavaş yavaş sonbahara adım atacağız.  Titizliğiniz sadece yaptığınız işlerde değil, neredeyse her konuda etkili olacaktır. İş tercihlerinde  bulunurken hizmet, sağlık, hukuk, iletişim, eğitmenlik, pazarlama, bilgi işlem alanları öne çıkacaktır.  Mecburi hizmet konusu, uzmanlaşma sınavları ve yabancı dil gibi konular da yine bu dönem içinde yoğunluk kazanacaktır. Şimdi dönemin etkin görünümlerinin siz Oğlaklar açısından  nelere işaret olduğuna bir bakalım. Güneş-Başak geçişinin etkin görünümleri: 25, 29 Ağustos ve  3, 8, 11 Eylül tarihlerinde gerçekleşecek.  25 Ağustos tarihinde, tüm planlarımızı, hedeflerimizi, bilgimizi ve tecrübelerimizi doğruve doğru biçimde ele almamız gerektiğini işaret ediyor. 29 Ağustos Güneş-Neptün karşıtlık etkisi altında, kendinizi ifade etmekte, birilerine laf anlatmakta, işleri yoluna koymakta zorlanabiliriz. Hangi konuda karar vereceksek veya bir meseleyi halletmek istiyorsak, hem titiz bir şekilde inceleyelim hem de ideallerimize uygun mu değil mi diyerek bir bakalım. Gönlünüzce bir cumartesi günü geçirmeniz dileğimle,

23 Ağustos 2014, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İnsancıl yapınızı herkes anlamıyor ve sizi duygusuzlukla suçlayabiliyorlar. Fazla sorumluluk aldığınız için, her an gerginsiniz. Bugün sıkı bir planla işinizi yeniden örgütleyin. Rahatladığınızı göreceksiniz. Bugün gürültülü ortamlardan nefret ediyorsunuz. Sakin ortamları tercih etmelisiniz. Mevsim değişimlerinden etkileniyorsunuz.

23 Ağustos 2014, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yapabileceğiniz çok şey var, ama hangisinden başlayacağınıza karar vermelisiniz. Algılama yeteneğiniz veodaklılığınız ek kazanç ve gelirlere işaret ediyor. Bildiklerinize ve en iyi yaptığınız şeylere bağlılığınız kontrollü olabilmenize yardım edecektir. Size sunacak çok fazla şeyi olmayan ortaklıklardan vebirliklerinden uzak durun. Tüm burçlar için gün geneli: Bazı yanlış anlaşılmalar ya da yanlışlıklar nedeniyle bazı şeylerin dışında kalabileceğimiz günlerdeyiz. Bu tür bir durumda özür beklemek, dramatik ikna yolları denemek veya gürültülü şekilde kapıları çalmak yerine, olayların düzelmesini veya istenilen sonuçların ortaya çıkmasını sağlayabilecek düzenli, hesaplanmış ve organize adımları atmak daha doğru olacaktır. Yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

23 Ağustos 2014, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Pek çok konuda daha dikkatli olmanız lazım. Sizin dışınızda gelişebilecek olaylara hazır olmalısınız. Zira ortaklaşa alanda değişebilecek şartlar sizi yeni kararlara itebilir. Duygusal tepkileriniz ilişkilerinize olumsuz yansırken. Yanlış karar alma riskiniz çok fazla. Ortak bir zeminde buluşacağınız yeni projeler öne çıkarken, ikili ilişkilerinizde yapıcı olmalısınız.

23 Ağustos 2014, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Fırsatların karşınızıa çıkabileceği bir gün. Bu fırsatları iyi değerlendirirseniz hem maddi hem manevi açıdan basamak atlayabilirsiniz..

23 Ağustos 2014, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İşinizle ilgili bir meselede takdir hakkınızı kullandınız diye biraz endişelisiniz. Amirlerinize olayları zamanında açık açık anlattınız; ama onlar konuyla pek ilgilenmedi ve siz de inisiyatifinizi kullanmak zorunda kaldınız. Ya netice kötü olursa... Aslında kabahat sizde değil, biliyorsunuz. Bu gerçeğe göre hakkınızı savunursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok neşelisiniz. Biranda birçok yerde olmak isteyeceksiniz. Eğlence, hareket, yenilik nerdeyse sizi de orada görmek mümkün. Fakat istikrarsız oluşunuz ve sık sık değiştirdiğiniz fikirler yüzündenhayatınızda zorluklar yaşıyorsunuz.

23 Ağustos 2014, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 16' 18" R
Ay
Koç
21° 24' 33" R
Merkür
Koç
20° 24' 44"
Venüs
Boğa
08° 25' 31"
Mars
Koç
04° 21' 54"
Jüpiter
Boğa
25° 22' 08"
Satürn
Balık
17° 05' 12"
Uranüs
Boğa
22° 41' 37"
Neptün
Balık
29° 05' 02"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 59' 38"
Lilith
Başak
24° 00' 22"
True Node
Koç
15° 24' 41"
Son Güncelleme : 06/05/2024 10:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>