Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Ağustos 2014, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Ay, iyimser bir ruh halini vurguluyor. Hevesli yaklaşımlarınız olumlu yorumlanabilir, aşk konusunda istediğiniz girişimlerde bulunabilirsiniz. Bugün kendinize güvensiz görünebilir ve sevdiğinize karşı hislerinizi bastırma eğilimi de gösterebilirsiniz. Aslında sevgilinize gereken özeni gösterirseniz duygusal paylaşımlarınızı arttırabilirsiniz.

Özellikle mesleğiniz konusunda çevrenizle çatışabileceğiniz bir gün. Biraz daha esnek davranmanızda fayda var. Burcunuzdaki Ay ın durumu size her konuda girişimci ama ayakları yere basan bir tavır getiriyor. Aşırı duyarlı yapınız duygusal karmaşaya neden olabilir fakat sakin görünebilirsiniz.

Maddi konuların ön planda olacağı bugün fazla para harcamaktan rahatsız olabilir ve bu yüzden huzursuzluk duyabilirsiniz. Beklemediğiniz ve ani masrafların bütçenizi dengelemekte güçlük yaratabilir.

Dikkatli olmakta fayda var. İş ve evle ilgili konular akşam saatlerinden itibaren gündeme gelebilir. Çaresizlik duygusu yaşamadan hareket etmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün sevdiklerinizle ilgili sorumluluklar gündeme gelebilir. İçe dönük olmanız, konulara sabırsızlıkla yaklaşmanıza yol açıyor. Ailenizin ve dostlarınızın güven isteğinize cevap vermeleri sizi mutlu edebilir. Bugün kısa yolculuklar gündeme gelebilir ve çevrenizle iletişiminizde artış gözleyebilirsiniz. Yolculuklarda bilgilerinizi arttırma yoluna gidebilir, tanışabileceğiniz ilginç kimselerlekonusunda yeni fikirler üretebilirsiniz.

18 Ağustos 2014, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar,  saat 01:41 Ay-İkizler burcu seyir etkinliğinde yeni haftamız başlayacak. İşlerinizi düzene koyabilmeniz ve bir an önce sonuca ulaştırmanız için ağır davranmamanız ve planlı şekilde hareket etmeniz lazımdır. Çünkü tam tersi durumda yetiştirememeniz ve huzursuzluk yaşamanız mümkündür. Saat 08:21 Venüs-Jüpiter kavuşumu başkalarıyla olan ilişki-finansal-iş bağlantılarımızda desteklenmek arzumuz bir hayli yükseliyor. Aşkta tutkularımız, heveslerimiz, yeni bir şeyler yaşama ihtiyacımız bir hayli yoğun. Gerginlikten, saçma sapan bir ilişkide sürekli üzülmekten, huzursuzluktan yılmış durumdayız. İstiyoruz ki, hem kendimizi kral veya kraliçe gibi hissedelim hem de artık rahat edelim. Bu kavuşumu çok da olumsuz görmüyorum. Daha önce kurulmuşortaklıklarında gelir getirici işleri işaret ediyor olabilir. İlişkide eş veya sevgilinin size karşı yönelmesinde yardımcı olur. Ancak sadece kendine dönük düşünen bir kişiyle berabersek onun nazına niyazına katlanmakta zorlanmamıza da yol açabilir. Krediyle borçlanma anlamında bu kavuşum heveslendiricidir. Fakat ben hesabınızı bilmenizden yanayım. Eğer başkaları güçlü bir destek sunmuşsa, bu paraları da doğru bir alanda değerlendirin. Saat 13:59 Ay-Neptün zorlu görünümü özelliklehayatınızı ilgilendiren meseleler üzerinde hızlı düşünmeye neden olabilir. Ancak bastığımız yere dikkat etmeyi de bilelim. Saat 15:32 Ay-Jüpiter görünümü, bir meseleyi iki yönüyle ele alarak gözden geçirmenin ve maddi konularda abartıdan uzak şekilde düşünmenin doğru olacağını gösteriyor. Saat 16:11 Ay-Venüs arasındaki görünüm kendinizi güçlü hissetmenizi sağlayan kişileri beğendiğinizi gösteriyor. Hemhem özel hayatınızda değerinizin bilinmesini, çalışmalarınızın takdir edilmesini arzulamaktasınız. Yeni haftanın her konuda şansı yakalamanız ve güzelliklere kavuşmanızda vesile olması dileğimle,

18 Ağustos 2014, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Mesleki hırslarınızı ve işinizde yükselme çabalarınızı daha farklı yollardan denemeli ve klasik yöntemlerinizi aşmalısınız. Bugün Venüs ve Jüpiter bir çok fırsatı sunmasına rağmen, bazen inatçı tavırlarınız yüzünden bir çok şeyi göremeyebiliyorsunuz. Olaylara fazla keskin olmayan bir tutumla yaklaşmalısınız. Sağlığınız konusunda saç ve cilt sorunlarınız olabilir.

18 Ağustos 2014, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugünlerde, duygusal veya ekonomik ilişkileriniz açısından bakıldığında ortaklık gerektiren işler söz konusu olabilir. Önemli bir hamleyle bu tür bir girişimin olumlu sonuçlar doğurma ihtimali yüksek. Tüm burçlar için gün geneli: Bu hafta sonu, bazı konularda aşırı tepkiler verebilir ya da bazı kişilerin hareketlerini değerlendirirken doğru tahliller yapamayabilir, bazı hareketleri hafife alabilir ya da tam tersi, haddinden fazla önemseyebiliriz. En doğru kararı alarak ilerlemeye çalışmakta fayda var. Yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

17 Ağustos 2014, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma ve sağlık konularında hareketli bir gün geçirebilirsiniz. İşe dair sorumluluklarınız açısından yoğunluk gözüküyor. Otorite figürleri ve yaşça sizden büyük erkeklerle mücadele etmeniz gereken durumlar oluşabilir. Akılcı davranmanızda fayda var. Sağlığınızla ilgili şikayetleriniz olabilir. İhmalkar davranmamaya bakın.

18 Ağustos 2014, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

AŞK: Bugün ilişkiniz açısından oldukça dikkatsizsiniz. Yaptığınız ufak çapkınlıkları belli edecek olursanız mükemmel ilişkiniz sonlanabilir. Geçici ilişkilerin peşinde koşmayın. PARA: İşlerinizle ilgili aşırı hassasiyet ve gerginlikler yaratabilirsiniz amaarkadaşlarınızın bu duruma tahammül edecekleri şüpheli. Onları tatlı sözlerle ikna edebilirsiniz. SAĞLIK: Kilo sorunlarınız arttıkça moral çöküntüleri yaşıyorsunuz. Buna çözüm bulun.

18 Ağustos 2014, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İşinizle ilgili bir meselede takdir hakkınızı kullandınız diye biraz endişelisiniz. Amirlerinize olayları zamanında açık açık anlattınız; ama onlar konuyla pek ilgilenmedi ve siz de inisiyatifinizi kullanmak zorunda kaldınız. Ya netice kötü olursa... Aslında kabahat sizde değil, biliyorsunuz. Bu gerçeğe göre hakkınızı savunursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygusal bir gündesiniz. Yaşama pembe gözlüklerle bakabileceksiniz. Böylece gününüz huzurlu ve mutlu geçecek. Bu moralli halinizi devam ettirebilirseniz his ve çalışma hayatınızda bunun olumlu yansımalarını görürsünüz. Pozitif enerjinizi kaybetmeyin.

18 Ağustos 2014, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 29' 29" R
Ay
Koç
09° 33' 57"
Merkür
Koç
19° 48' 25"
Venüs
Boğa
07° 25' 60"
Mars
Koç
03° 44' 45"
Jüpiter
Boğa
25° 10' 47"
Satürn
Balık
17° 01' 15"
Uranüs
Boğa
22° 38' 50"
Neptün
Balık
29° 03' 40"
Plüton
Kova
02° 06' 08"
Chiron
Koç
20° 56' 59"
Lilith
Başak
23° 55' 01"
True Node
Koç
15° 24' 42"
Son Güncelleme : 05/05/2024 15:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>