Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Ağustos 2014, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Son zamanlarda oluşan bazı sorunları kendi aranızda tartışıp çözmek taraftarısınız. Sevgilinizin bu sorunlarda sizin dışınızda sırdaşlar edinmesi ve onlardan etkilenmesi canınızı sıkıyor.

Çok önemli bir problemi halledeceksiniz. Çok umutlu olmadığınız bu işte şans size çok yardım edecek. Çok hazırlandığınız bir toplantının içinde olacak, ama amaçladığınız sonuçlardan çok azını alabileceksiniz.

İçinizi karartan ödemeler yavaş, yavaş ödeniyor. Yakında yeni bir harcamanız olacak. Çıkan paranın karşılığı epeydir özleminiz olduğu için bu masrafa o kadar aldırmayacaksınız.

Yurtdışında yaşayan bir arkadaşınızla ilgili duyacağınız aslı olmayan bir haber, berbat birkaç gün geçirmenize neden olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Mutlu, unutulmaz bir gün geçiriyorsunuz. Ama yaptığınız masrafı gözünüz görmüyor. Bugün tanıştığınız biri hayatı değerlendirmesi, yaşama şevki ile sizi fazlaca etkileyecek. Bunan sonraki yaşamınızda yer alması çok olası. Önümüzdeki günlerde şehir dışından konuklarınız olabilir. Onlara şehrinizdeki bir sorunlarında yol göstermeniz gerekecek.

21 Ağustos 2014, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar karşıt burcunuzda ilerlemekte olan Ay etkisi,  sert kabuklar içindeki inciler gibi, keşfedilme arzumuzun işaretçisidir. Aslında bir yandan çekiniriz kendimizi göstermeye ancak  diğer yandan hayatı görmek, tanımak,  bilmek, dokunmak isteriz. Saat 00:29 Ay-Neptün görünümü, idealleriniz çerçevesinde hareket etmeniz kolaylaşır. Moraliniz yükselir, duygusal anlamda rahatlarsınız. Saat 07:59 Ay-Merkür görünümü olumludur. Hem detaylı düşünmenizi hem de değerlerinizi gözetmenizi sağlar. Akıllıca durumları ele alırsınız. Güvencenizi önemsersiniz. Duygularınızı, bilinçli bir şekilde ifade edebilirsiniz. Saat 10:07 Ay-Pluto karşıtlık etkisi altında,  bir yandan ilişkinizi, ailenizi, eşinizi, evinizi, geleceğinizi  düşünürsünüz diğer yandan sorumluluklarınız sizi yorar. Güvenli bir beraberlik istersiniz ve güçlü olmak. Ancak günün genelindeki enerjiler değerlerinizi koruma ve kollama yönünde sizi kuvvetlendiricidir. Saat 17:48 Ay-Mars olumlu görünümü, partnerinizle ortak bir hedef belirlemenizi, birbirinizle aynı yolda yürümek adına yeni kararlar almanızda yardımcıdır. Sizin isteğiniz kuru kuruya bir aşk değil. Birlikte paylaşmak, hayatın güçlüklerinde yan yana olmak ve ilerlemek. Bu olmayacaksa bir arada olmanın ne anlamı var diye düşünebilirsiniz. Saat 19:54 Ay-Uranüs görünümü, hem ilişkimiz hem dış dünyada  yarınlarımızı garanti altına alabilme ve olumlu değişimleri uygulama arzumuzu gösteriyor. Ancak bu görünüm, dış dünyadaki haksızlıklara, yanlışlıklara, bazı kişilere, durumlara sabır göstermekte zorlanmamıza neden oluyor. Saat 22:20 Merkür-Pluto olumlu görünümü gayet olumlu. Önümüzdeki birkaç gün boyunca da etkisini hissedeceğimiz bir enerjidir. Bilgilenme, bilginizi dış dünyada ispatlama, işlerinizi düzenleme yönünde sizi destekleyicidir. İş hayatı, öğrenim, yayıncılık, ruhsal ve felsefe konularında tecrübelerinizi ortaya koyabilmenizde yardımcıdır. Yüksek eğitiminizle alakalı bir başka şehirdeki yerleşim veya işlerin düzenlenmesinde destekleyicidir. Yeni çıkan kitaplar, internet üzerinden bilgi sahibi olma, daha hızlı şekilde çalışma, derinlemesine araştırma, bilinmeyenleri öğrenme gibi geniş bir alanda sizi öne çıkarabilir. Saat 22:34-22 Ağustos saat 23:49 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Gönlünüzden geçen tüm güzellikler sizinle olsun. Gönülden sevgilerimle,

21 Ağustos 2014, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uzun süredir planladığınız atılımları kolay bir şekilde gerçekleştirecek gücünüzün farkındasınız. Sakin ve sessizce hedeflerinize yaklaşıyorsunuz. Üstünlük duyguları içindesiniz. Tartışma ortamlarından uzak kalmaya çalışın. Dostlarınızla güç gösterisine girmemeli ve düşünce savaşları vermemelisiniz.

21 Ağustos 2014, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Herkes fikirlerinizde aklı ve dehayı görmeye başlıyor. Sıra, bu fikir alışverişlerini teoriden pratiğe dökmeye geldi. Tüm burçlar için gün geneli: Hayatlarımızda yapmak istediğimiz değişikliklerin veya ilerlemek istediğimiz konuların istenilen şekilde ilerlemesini sağlayacak rüzgar arkamızda! Dolayısıyla, hayat değiştirici (ev, iş, okul, özel yaşam v.b alanlarda)düşünceler ve planlar dikkat gerektiriyor. Gaza basıyor, vites yükseltiyor ve engelsiz şekilde ilerliyoruz. Tek sorun hangi plan ve projeyi ön plana almak gerektiğine karar vermek olacak. Yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

21 Ağustos 2014, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün eşinize ve ailenize dair konular öne çıkıyor. Eşinizin durumuyla daha ilgili olabilir, paylaşımlarınızı arttırabilirsiniz. Daha koruyucu ve sahiplenici bir tutum içine girebilirsiniz. Eşiniz ve evinize olan sorumluluklarınız öncelik kazanacak. Yalnız eşinizle olan iletişiminizde aşırı alıngan olma ihtimaliniz var. Anlayış geliştirmeye çalışın.

21 Ağustos 2014, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

SAĞANAK yağmur yağsada hiç kaçmadan ıslansam modundasınız. Bu da zihninizin arınmasına ihtiyacınız olduğu anlamına geliyor.

21 Ağustos 2014, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İşinizle ilgili bir meselede takdir hakkınızı kullandınız diye biraz endişelisiniz. Amirlerinize olayları zamanında açık açık anlattınız; ama onlar konuyla pek ilgilenmedi ve siz de inisiyatifinizi kullanmak zorunda kaldınız. Ya netice kötü olursa... Aslında kabahat sizde değil, biliyorsunuz. Bu gerçeğe göre hakkınızı savunursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aniden bir davet alacaksınız. Duyacağınız bazı haberlere şaşıracaksınız. Yalnız siz anlatılanları dinlemeli ve düşüncelerinizi kendinize saklamalısınız. Aksi halde sözleriniz yüzünden güç durumda kalabilirsiniz. Kimseye bir söz vermeyin.

21 Ağustos 2014, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 02' 35" R
Ay
Koç
17° 56' 12" R
Merkür
Koç
20° 13' 51"
Venüs
Boğa
08° 08' 05"
Mars
Koç
04° 11' 01"
Jüpiter
Boğa
25° 18' 48"
Satürn
Balık
17° 04' 03"
Uranüs
Boğa
22° 40' 48"
Neptün
Balık
29° 04' 38"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 58' 51"
Lilith
Başak
23° 58' 48"
True Node
Koç
15° 24' 47"
Son Güncelleme : 06/05/2024 05:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>